Görüş Bildir
Haberler
Fransa'da Rehine Krizi

Fransa'da Rehine Krizi

Onedio Medya
24.11.2015 - 21:33

Fransa'nın kuzeyinde, Belçika sınırına yakın Roubaix kasabasında bir banka müdürünün ve yakınlarının rehin alındığı kriz 3 saatin ardından çözüldü. Rehinelerin polis operasyonu ile kurtarıldığı bildirilirken şüphelilerden birinin öldürüldüğü öğrenildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransa'nın kuzeyinde Belçika sınırındaki Roubaix kasabasında birkaç kişinin rehin alındığı, olayda bazı kişilerin de silahla yaralandığı bildirildi.

Roubaix Belediyesi'nden yapılan açıklamada saldırganların hırsızlık girişimi başarısız olunca rehin alma eylemi gerçekleştirdiğinin tespit edildiği belirtildi.

Roubaix Belediye Başkan Yardımcısı ise Fransız basın mensuplarına yaptığı açıklamada, müstakil evdeki rehinelerden birinin banka şubesi müdürü olduğunu ve en az iki rehinenin de içeride bulunduğunu söyledi.

Silah seslerinin duyulduğu bölgeye çok sayıda polis sevk edildi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yerel La Voix du Nord gazetesinin haberine göre ise rehin alınanlar arasında banka müdürünün eşi ve çocukları bulunuyor.

3 saatlik kriz sona erdi, rehineler kurtarıldı

Yerel saatle 19.00'da başlayan rehine krizi, yaklaşık 3 saatin ardından polis operasyonuyla sona ererken, olayın terör bağlantısı bulunmadığı kaydedildi.

Yerel yetkililerin açıklamasında, tüm rehinelerin güvende olduğu ve bazı kişilerin gözaltına alındığı ifade edildi. Sayı verilmeyen açıklamada, olayın terör bağlantısı bulunmadığı vurgulandı.

1 kişi öldürüldü

Yerel La Voix du Nord gazetesinin haberine göre, silahlı kişilerden biri polis operasyonu sırasında öldürüldü.

AA ve Sputnik News

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda