Görüş Bildir
Haberler
Foça Deniz Üssü'nde Arama: 201 Asker Gözaltında

Foça Deniz Üssü'nde Arama: 201 Asker Gözaltında

İzmir'in Foça İlçesi'nde görevli polis ekipleri, darbe girişimi sırasında denize açılan gemi ve şüpheli personel hakkında arama başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan soruşturmalar sürüyor. Polis ekipleri bugün sabah 11:00 saatlerinde İzmir'de bulunan Foça Deniz Üssü'ne TOMA ve yaklaşık 20 polis minibüsünden oluşan kalabalık bir ekiple geldi.

Polislerin darbe girişiminin olduğu gece denize açılan gemiler nedeniyle ilgili personel hakkında soruşturma yürütüğü belirtildi.

Darbe girişiminin ardından Foça Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Yaşar Çamur'un gözaltına alındığı Foça Deniz Üssü'ne düzenlenen operasyonda terörle mücadele ekipleri, askerlerin bilgisayarlarına el koydu, güvenlik kamerasının kayıtları alındı. Askerlerin lojmanlarında da arama yapıldı.

Toplam 206 asker hakkında gözaltı kararı var

Toplam 206 asker hakkında gözaltı kararı var

206 asker için gözaltı kararı bulunuyor. Foça Deniz Üssü'ne düzenlenen operasyonda 201 asker gözaltına alındı. Rütbeleri subay ve astsubay olan askerler, sayıları fazla olduğu için Bozyaka'daki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0