Görüş Bildir
Haberler
Fight Club 2'den İlk İpuçları

Fight Club 2'den İlk İpuçları

Fotoğraf: chuckpalahniuk.net

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chuck Palahniuk, geçtiğimiz yıl çizgi roman olarak devamını yayımlayacağını açıkladığı Fight Club'dan bazı sayfaları paylaştı.

Çizerliğini Cameron Stewart'ın yaptığı Fight Club 2 (Dövüş Kulübü 2) ilk altı sayfasındaki illüstrasyonlarını kişisel web sitesinde yayımlayan Chuck Palahniuk müjdeyi verdi: Çizgiroman 27 Mayıs'ta piyasaya çıkıyor!

Palahniuk'un devam projesi, ilk romanın sonundan itibaren on yılı ele alıyor. Romanın beklendiği gibi 'kara ve kirli' olacağını belirten Palahniuk, 'Marla keyifsiz. Evlilikleri orta yaş banliyö sıkıntısının kayalıklarına toslamış durumda. Ancak Tyler'ın kaçırdığı 9 yaşındaki çocukları Junior kaybolduktan sonradır ki Jack yeniden Mayhem'in dünyasına sürükleniyor' yorumunu yapmıştı.

'Dövüş Kulübü' ilk kez 1996'da yayımlanmış, romandan uyarlanan ve başrollerinde Brad Pitt ve Helena Bonham Carter'ın oynadığı 1999 tarihli aynı adlı filmle de daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı.

  • Sputniknews
Kaynak: http://tr.sputniknews.com/kultur/2015...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Patrick Star

umarım hayal kırıklığı olmaz beklenti büyük

miss morpheus

bir gibi olmaz ama hadi idare edlim

Kerem Eser

Üzgünüm (Aslında üzgün olmalı mıyım emin değilim. Sonuçta çok az seri üzerine bir şeyler koyarak, en azından klasını koruyarak devam etti.). Şu an için planl... Devamını Gör