Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçeli Jose Sosa, Elindeki Alkol Şişesiyle Gamze Orman ve Özlem Yıldız'la Kameralara Yakalandı!

Fenerbahçeli Jose Sosa, Elindeki Alkol Şişesiyle Gamze Orman ve Özlem Yıldız'la Kameralara Yakalandı!

Süper Lig takımlarından olan Fenerbahçe'de forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Jose Sosa, magazin gündemine bomba gibi düştü. 2016 yılında hayatını birleştirdiği Carolina Alurralde ile geçtiğimiz aylarda yolları ayrılmıştı. Sosa'nın eski eşi Carolina 18 yıllık ilişkilerinin son bulduğunu Arjantin basınına açıklamıştı. Adı bir dönem oyuncu Melisa Döngel'le de anılan Fenerbahçe'nin yıldız orta saha futbolcusu Jose Sosa, geçtiğimiz gün otel çıkışı kameralara takıldı.  Sosa'nın yanında Gamze Orman ve ünlü sunucu Özlem Yıldız da vardı.  Yıldız oyuncu, kameraları görünce elindeki alkol şişesini saklamaya çalıştı. Özlem Yıldız’ ve Gamze Orman'a “Siz taksiyle gidin” diye seslenildi. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aralık ayında 18 yıllık ilişkisi biten  Jose Sosa, geçtiğimiz gün otel çıkışında objektiflere yansıdı. İki çocuğunun annesi hayat arkadaşı Carolina Alurralde'dan ayrılan Sosa'nın adı bir dönem oyuncu Melisa Döngel'le de anılmıştı. Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile eleştirilen Jose Sosa, magazin gündemlerinde de sık sık yer alıyor.  Fenerbahçe'de forma giyen futbolcu Jose Sosa, dün akşam Gümüşsuyu'ndaki bir oteldeydi. Kapıdan alkol şişesiyle çıkan Sosa, gazetecileri fark edince elindeki şişeyi paltosunun içine saklamaya çalıştı. Flaşların patlamasının ardından Sosa'ya doğru ilerleyen Gamze Orman ve ünlü sunucu Özlem Yıldız'a, ünlü futbolcunun yanındaki kişinin 'Sosa'nın yanına gitmeyin, siz bir taksiye binin buradan ayrılın.' dediği duyuldu.

''Kesinlikle Sosa İle Bir Alakam Yok''

''Kesinlikle Sosa İle Bir Alakam Yok''

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, muhabirlere açıklama yapma gereği duydu. Ünlü isim Jose Sosa ile görüntülenmesinin ardından 'Benim kesinlikle Sosa ile bir alakam yok, bilginiz olsun!' dedi.

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Jose Sosa ile eğlenen Gamze Orman, Fikret Orman'ın yeğeni oluyor.  Gamze Orman geçtiğimiz gece Sosa ile dans ettiği anlarını hesabından yayınladı.

'Siz Taksiyle Gidin!'

'Siz Taksiyle Gidin!'

Futbolcu Jose Sosa, sunucu Özlem Yıldız ve Fikret Orman'ın yeğeni Gamze Orman ile bir birlikte bir otel çıkışı görüntülendi. Flaşların patlamasının ardından Sosa'ya doğru ilerleyen Gamze Orman ve ünlü sunucu Özlem Yıldız'a, ünlü futbolcunun yanındaki kişinin 'Sosa'nın yanına gitmeyin, siz bir taksiye binin buradan ayrılın.' dediği duyuldu. Sosa apar topar aracına bindi ve basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın