Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe, ‘Volkan ile Maden İşçisi Arasındaki 7 Fark’ Haberini Beğenmedi

Fenerbahçe, ‘Volkan ile Maden İşçisi Arasındaki 7 Fark’ Haberini Beğenmedi

Fatih UZUN
23.11.2014 - 17:04

Hürriyet’in ‘ Volkan ile maden işçisi arasındaki 7 fark ‘ başlıklı haberine Fenerbahçe Spor Kulübü’nden sert bir yanıt geldi: ‘ Bu nasıl gazetecilik?’

Fenerbahçeli oyuncu Volkan Demirel’den yola çıkarak futbolcularla maden işçileri arasındaki farkların konu alındığı haber sosyal medya ve ekşisözlük’te tartışma yaratmıştı.

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamadaysa, “Bazı sosyolojik sorunları ve yaşanan kayıpları, milli takımın kalecisi ve kaptanımızla bağdaştırarak oyuncumuzu kamuoyu önünde hedef gösterme çabası son derece ahlaksız ve haince bir yaklaşımdır” ifadeleri kullanıldı.

‘Algı yönetimi’

Fenerbahçe Kulübü bunun bir ‘ algı yönetimi çabası ‘ olduğunu savunurken, açıklamada “Hürriyet gazetesinin sütunlarında yer bulmasını manidar bulmakla birlikte, bahse konu gazetenin bu yaklaşımını Fenerbahçe Camiası ve kamuoyunun takdirine bırakıyor, her türlü hukuki girişimde bulunacağımızı deklare ediyoruz” denildi.

Ekşisözlük ve sosyal medyada bazı kesimler haberi sert bir dille eleştirirken, haberi İngiliz spor basının tarzına benzeterek Avrupa standartlarında bulup beğendiğini söyleyenler de var.

Diken

Kaynak: http://www.diken.com.tr/fenerbahce-vo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0