Görüş Bildir
Haberler
F.Bahçe Oynadı, Soma Kazandı

F.Bahçe Oynadı, Soma Kazandı

Batuhan
31.07.2014 - 10:31 Son Güncelleme: 31.07.2014 - 23:32

F.Bahçe Oynadı, Soma Kazandı

Fenerbahçe, Soma yararına yapılan hazırlık maçında Sheffield United'a 2-1 mağlup oldu. 

Fenerbahçe, İngiltere'nin köklü kulüplerinden Sheffield United ile Soma yararına yapılan hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sheffield United'ın halen maçlarını oynadığı, dünyanın en eski stadı olarak bilinen 'Bramall Lane'in ev sahipliği yaptığı mücadeleyi İngiliz ekibi 2-1 kazandı.

İki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği tüm geliri Soma'ya bağışlanan mücadelede Fenerbahçe'nin golünü 11. dakikada Pierre Webo kaydetti. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Sheffield United, 74. dakikada Porter'ın golüyle beraberliği yakaladı. Son dakikada Collins'in attığı gol Sheffield United'a 2-1'lik galibiyeti getirdi.

MAÇ ÖNCESİNDE GÜZEL GÖRÜNTÜLER

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe ve Sheffield United, Soma için özel olarak hazırlanan t-shirtlerle sahaya çıktı ve karşılaşmanın ilk vuruşu öncesinde de maden faciasında hayatını kaybeden işçilerimiz için 1 dakika saygı duruşunda bulunuldu.

İlk hazırlık maçında Sepahanı 1-0 ile geçen Fenerbahçe, 3. hazırlık maçında Sevilla ile 2 Ağustos günü karşı karşıya gelecek.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Soma İçin Sahada

Fenerbahçe bu akşam Sheffield United ile karşılaşacak. Maçın geliri maden faciasında 301 kişinin hayatını kaybettiği Soma’ya bağışlanacak.

Sarı-lacivertli ekiple İngiltere 1. Ligi (üçüncü küme) takımlarından Sheffield United’ı İngiltere’de buluşturacak mücadele saat 21.30’da başlayacak. Maç Smart Spor HD’den yayınlanacak.

Fenerbahçe’nin hazırlık maçı kadrosunda Dünya Kupası sonrası izinli olan Dirk Kuyt ve sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz yer almadı.

Emenike ise dün Sheffield’a giderek kampa katıldı.

Sheffield United ile Fenerbahçe arasında yapılan anlaşma gereği maçın tüm geliri, 13 Mayıs’ta yaşanan maden faciasında 301 kişinin hayatını kaybettiği Soma’ya bağışlanacak.

125 yıllık tarihe sahip Sheffield United madenciliğin yaygın olduğu Yorkshire bölgesinin bir takımı.

Fenerbahçe, Sheffield’da oynanacak maçın ardından Danimarka’ya geçecek. 2 Ağustos’ta La Liga ekiplerinden Sevilla ile bir hazırlık maçı yapacak.

8-9 Ağustos tarihlerinde ise Fenerbahçe’ye Beşiktaş ve Chelsea’nin eşlik edeceği bir mini turnuva düzenlenecek. Bu turnuvanın geliri de Soma’ya bağışlanacak.

Kaynak: Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/fen...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0