Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin 'Final Four' Üzüntüsü

Fenerbahçe'nin 'Final Four' Üzüntüsü

Fenerbahçe, bu sezon 2 branşta 3 takımıyla Avrupa'da Dörtlü Final oynasa da son adımı atmayı başaramadı ve Avrupa'da kupa kazanma hedefini gerçekleştiremedi. Erkek ve kadın basketbol takımı ile kadın voleybol takımı Avrupa'da final four turuna kalsa da kupayı kazanamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-lacivertlilerin erkek ve kadın basketbol takımıyla, kadın voleybolcuları, Avrupa'nın bir numaralı kupasında sezona şampiyonluk parolasıyla başladı. Bu 3 takımda başarılı bir sezon geçirerek şampiyonun belirleneceği Dörtlü Final'e adlarını yazdırdı ancak sonuç istenen gibi olmadı.

Obradovic'in öğrencileri finalde kaybetti

Obradovic'in öğrencileri finalde kaybetti

Sarı-lacivertli camianın en fazla beklentiye girdiği erkek basketbol takımı, şampiyonluğu dramatik bir finalle kaybetti.

Avrupa Ligi'nde finale kalan ilk Türk takımı unvanını elde eden sarı-lacivertliler, uzun yıllar unutulmayacak bir finali Rusya'nın CSKA Moskova takımına karşı oynadı. Tartışmalı hakem kararlarının da devreye girdiği maçın uzatma bölümünde rakibine 101-96 kaybeden Fenerbahçe, Avrupa ikinciliğinde kaldı.

Kadın basketbolunda yine olmadı

Kadın basketbolunda yine olmadı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, üst üste 5. kez oynadığı Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'de yine şampiyonluğu kazanamadı.

İlk maçta Rusya'nın Nadezhda takımına elenen Fenerbahçe, büyük beklentilere rağmen ilk maçta şampiyonluk şansını kaçırdı ve hayal kırıklığı yaşattı. Sarı-lacivertlilerin üçüncülük maçında Çek takımı ZVVZ USK Prag'ı yenmesi ufak bir tesellinin ötesine geçemedi.

Voleybolda üçüncülükte kalındı

Voleybolda üçüncülükte kalındı

Fenerbahçe Kadın Voleybol takımı Avrupa'da üçüncülükle yetindi.

İtalya'da düzenlenen Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonuna namağlup katılan sarı-lacivertliler, bu başarısını finallere yansıtamadı. İlk maçında bir başka Türk ekibi VakıfBank'a yenilen sarı-lacivertli takım, üçüncü olarak sezonu tamamladı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın