Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Turu Son Maça Bıraktı

Fenerbahçe Turu Son Maça Bıraktı

Fatih
27.01.2015 - 20:19 Son Güncelleme: 27.01.2015 - 22:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. maçında Kayserispor'a konuk olan Fenerbahçe, yedek ağırlıklı çıktığı maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve turu son maça bıraktı.

Ev sahibi ekip Kayserispor, etkili olduğu ilk yarının 16. dakikasında Sinan Bakış'ın golüyle 1-0 öne geçerken devreyi bu skorla üstün tamamladı.

Organize atak geliştirmekte zorlanan Fenerbahçe, 81. dakikada duran toptan Bekir İrtegün'ün kafa golüyle skora denge getirirken kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik beraberlike sona erdi.

Fenerbahçe ve Kayserispor bu sonucun ardından 8 puana ulaşırken iki ekip de turu bir sonraki karşılaşmaya bıraktı. Gruptaki son maçında Fenerbahçe Bayburt Özel İdare'yi ağırlarken Kayserispor deplasmanda Altınordu ile mücadele edecek.

4 FUTBOLCU ESKİ TAKIMINA KARŞI

Kayserispor-Fenerbahçe maçında 4 futbolcu eski takımına karşı mücadele etti. Kayserispor'da geçmiş yıllarda oynayan Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe formasıyla Kayserispor karşısına ilk 11'de sahaya çıktı. Fenerbahçe'den sezon başında kiralanan genç savunmacı Berkay Can Değirmencioğlu da Kayserispor formasıyla eski takımına karşı ilk 11'de oynama şansı buldu.

SAVUNMANIN HATASI GOLÜ GETİRDİ!

Ev sahibi Kayserispor, Fenerbahçe savunmasının hatası sonrası Sinan Bakış'ın golüyle 16. dakikada 1-0 öne geçmeyi başardı. Çağlar Birinci'nin sol kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada Hasan Ali Kaldırım've Michal Kadlec'in anlaşmazlığından faydalanan Sinan Bakış bir anda topu önünde buldu. Genç futbolcu yakın mesafeden sert ve düzgün vurarak skoru 1-0'a getirdi.

BEKİR SKORA DENGE GETİRDİ

Kayserispor karşısında fazla varlık gösteremeyen Fenerbahçe, Bekir İrtegün'ün 80. dakikadaki kafa golüyle skora denge getirmeyi başardı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda rakibinden sıyrılan Bekir, düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1'e getiren isim oldu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/turkiyeku...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0