Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Kazandı, Anadolu Efes Avrupa'ya Havlu Attı

Fenerbahçe Kazandı, Anadolu Efes Avrupa'ya Havlu Attı

Euroleague Top 16 Turu E Grubu 13. maçında Fenerbahçe ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Önceki haftalarda gruptan lider çıkmayı garantileyen Fenerbahçe bu maçı da 90-86 kazanarak grupta 11. galibiyetini aldı. Anadolu Efes ise grupta 7. kez mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Obradovic: Çok güçlü bir takıma karşı iyi oynadık

Obradovic: Çok güçlü bir takıma karşı iyi oynadık

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu'nda Anadolu Efes'i 90-86 yendikleri maçta güçlü rakiplerine karşı iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, Top 16 turunda taraftarlarının önünde son maçlarını oynadıklarını anımsatarak, 'Oyuncularıma karşılaşmaya çok iyi konsantre olmamız gerektiğini söyledim. Play-off'lara hazırlık açısından bu müsabakalar önemli. Zagreb'deki korkunç tablodan sonra oyuncularla konuştuk ve çok olumlu geri dönüş aldık.' dedi.

Sırp başantrenör, sergiledikleri performanstan dolayı oyuncularına teşekkür ederek, 'Çok güçlü bir takıma karşı iyi oynadık. Son anlarda karşılaşmanın bittiğini sanarak bir rahatlama oldu ama müsabakayı kazanmayı başardık. Önümüzde çok zorlu bir hafta var. Daha sonra da play-off'lar başlıyor.' diye konuştu.

Ivkovic: Fenerbahçe galibiyeti hak etti. Bizden daha iyi takımlar

Ivkovic: Fenerbahçe galibiyeti hak etti. Bizden daha iyi takımlar

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, ortaya koyduğu oyunla Fenerbahçe'nin galibiyeti hak ettiğini kaydetti.

Sarı-lacivertli ekiple zorlu bir karşılaşma oynadıklarını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, 'Fenerbahçe galibiyeti hak etti. Bizden daha iyi takımlar.' diye konuştu. 

Ivkovic, mücadelede ilk yarının kendileri için iyi geçtiğini ve dengeli bir oyun ortaya koyduklarını dile getirerek, 'Üçüncü periyotta oyunun kontrolünü kaybettik ve yaptığımız defans istediğimiz seviyede değildi. Maçın sonunda baskılı savunmayla geri gelmeyi denedik ama olmadı. Oyunculara öğretmem gereken şey, baskı altında nasıl oynamamızı bilmemiz olacaktır.' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe 90-86 Anadolu Efes

Fenerbahçe 90-86 Anadolu Efes

Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E Grubu 13. haftasında Fenerbahçe, Anadolu Efes’i 90-86’lık skorla mağlup etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce grubunda lider olarak çeyrek finale kalmayı garantileyen Fenerbahçe’de Luigi Datome 24 sayı- 7 ribaund- 1 asist ve Bogdan Bogdanovic 21 sayı- 1 ribaund- 1 asistle mücadele etti.

13. haftada 7. mağlubiyetini alarak çeyrek final umudunu kaybeden Anadolu Efes’te ise Thomas Hurtel 14 sayı- 6 ribaund- 13 asist, Cedi Osman 13 sayı- 2 ribaund- 1 asist, Derrick Brown 13 sayı- 6 ribaund- 1 asistle oynadı.

Temsilcimiz Fenerbahçe Top 16 turu son maçında gelecek hafta 8 Nisan Cuma günü İspanyol ekibi Unijaca Malaga’ya konuk olurken, Anadolu Efes 7 Nisan Perşembe günü Yunan ekibi Panathinaikos’u ağırlayacak.

1. PERİYOT: 19-16

2. PERİYOT: 18-18

3. PERİYOT: 29-16

4. PERİYOT: 24-36

İçeriğin Devamı Aşağıda

Grupta liderliği garantileyen Fenerbahçe'nin galibiyete ihtiyacı olan Anadolu Efes'i yenmesi sosyal medyada tartışmaları beraberinde getirdi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Euroleague'de bu akşam oynanan diğer maçlar

Panathinaikos 76-60 Cedevita (E Grubu)

Laboral Kutxa Vitoria 89-88 Real Madrid (F Grubu)

CSKA Moskova 100-86 Zalgiris Kaunas (F Grubu)

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
26
7
5
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu galibiyetin altında bişey arayanlara yada Fenerbahçe'min bilerek yenilmesini bekleynlere koca bir hassss.....