Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Kupası Yarı Final: Fenerbahçe 0-3 Bursaspor

Türkiye Kupası Yarı Final: Fenerbahçe 0-3 Bursaspor

Fatih
21.05.2015 - 18:54 Son Güncelleme: 22.05.2015 - 00:12

Maç Sonu Kadıköy'de Gerginlik

Maç Sonu Kadıköy'de Gerginlik
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Bursaspor'a 3-0 yenilerek elendiği maçtan sonra sarı-lacivertli iki farklı taraftar grubu arasında gerginlik yaşandı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın protokol tribününün önünde sarı-lacivertli bir grup taraftar, başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör İsmail Kartal aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Bu sırada bir başka Fenerbahçe taraftar grubu da Aziz Yıldırım lehine tezahürat yaparak, diğer taraftarların üzerine yürüdü. Taraftarların birbirine fiziki müdahalede bulunmasına izin vermeyen çevik kuvvet ekipleri, olayların büyümesini engelledi.

Çevik kuvvet ekipleri, taraftar gruplarından birini Kızıltoprak, diğerini ise Yoğurtçu Parkı yönüne doğru uzaklaştırdı.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/kadikoy...

Kartal: "Bahanelere Sığınacak Değilim"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor'a 2-0 yenilerek Türkiye Kupası'na veda ettikleri mücadelenin ardından konuştu.

'Bu mağlubiyeti ben ve oyuncularım hak ettik' diyen Kartal, sözlerini şöyle sürdürdü:

'İlk maçta önemli avantaj elde ettik. Bu akşam da iyi mücadele edip finale çıkmak istiyorduk. Kupaya başlarken gençleri oynatarak gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyorduk. Bu yolda Uygar'ı kazandık. Kendi evimizde 3-0'lık mağlubiyet hoş bir şey değil. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu mağlubiyeti bir an önce unutup, haftasonu oynayacağımız maç için psikolojik ve zihinsel olarak hazırlanmalıyız.'

'Bursaspor bugün haklı bir galibiyet aldı. Bahanelere sığınacak değilim. Bunun sorumluluğu ben ve oyuncularımın. Bu mağlubiyeti ben ve oyuncularım hak ettik. Kadlec oyundan atılınca o taraftan atak yememek için Meireles'i çıkarıp Hasan Ali'yi aldım. Taraftarlarımız da kendi bakış açılarından elbette haklıdır. Tepkiler normal.'

HaberTürk

Kaynak: http://www.haberturk.com/spor/futbol/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güneş: "Tek Korkumuz Kolay Gol Yemekti"

Fenerbahçe 'yi 2-1'lik mağlubiyetin rövanşında 3-0 yenerek finale yükselen Bursaspor 'da Teknik Direktör Şenol Güneş , maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Finale kalmalarını değerlendiren Güneş, 'Bizde değişen bir şey yok. Sezon başından beri sahaya iyi futbol oynamak için çıkıyoruz. Güzel futbolla galibiyetler almak istiyorduk ama sezon başında puanları alamadık. Her oyuncumuz kendini geliştiriyor. Fenerbahçe'yle bugün dördüncü maçımızı oynadık. Üç maçta diş geçiremediğimiz rakibimizi bugün farklı yendik. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Kupayı alırsak çok daha güzel bir iş başarmış olacağız. Maçtan önce de Fenerbahçe'yi yenebileceğimizi konuşmuştuk. Tek korkumuz kolay gol yemekti ama bugün kalemizi gole kapattık. Fenerbahçe'nin şanssızlığı ise taraftarın maça ilgi göstermemesiydi. Öte yandan hakemin üzerinde de baskı görmedik. İyi bir yönetim gösterdi. Finalde hem biz hem Galatasaray iyi futbol oynarsak futbol adına güzel bir görüntü veririz. İnşallah güzel bir mücadele olacak.' diye konuştu.

'Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum'

Beşiktaş'ın başına geçeceği iddialarının sorulması üzerine tecrübeli teknik adam, 'Malesef Türk futbolunu renkli hale getirmek, güzel futbol oynatmak için hepimiz antrenörler olarak yetersiz kalıyoruz. Ben antrenör olarak bunu yıkmaya çalıştım. Bunu yaparken çok puanlar kaybettik. Beşiktaş da ligin iyi futbol oynayan takımlarından. Büyük bir camia ve bana göre başarılı bir sezon geçirdiler. Avrupa'da da iyi işler çıkarttılar. Ama son maçlarda yaşanan puan kayıplarıyla kötü bir şekilde etkilendiler. Şahsımla ilgili konuşulanlarla ilgili şunu söylemek isterim. Önceden de dediğim gibi ben bir yıl için buraya geldim. Ondan sonra yönetimle oturup konuşacağız. Ama bu iş ortak bir proje işi. Düşüncelerimiz örtüşmeli. Kulüp yönetimi ne düşünüyor, ben ne düşünüyorum? Ortak değerler olduğunda bu işler olur. Beşiktaş camiasının bana gösterdiği tevaccühe teşekkür ediyorum. Resmi bir şey yok ama taraftardan camiadan medyadan bir ilgi görünüyor ama resmi bir teklif yok. Bunu speküle etmek doğru değil diye düşünüyorum. Benim yurtdışıyla ilgili bazı görüşmelerim var. Lig bitmeden bu işlerin olması mümkün değil. Beşiktaş'ı da bu söylentilerle zor durumda bırakmak doğru değil' diye konuştu.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/450/ziraa...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Saracoğlu'nda Bursasporlu Futbolculara Bıçak Atıldı

Saracoğlu'nda Bursasporlu Futbolculara Bıçak Atıldı

Fenerbahçe'nin Bursaspor'a 3-0'lık skorla yenilip, Türkiye Kupası'na veda etmesi sinirleri fena halde gerdi.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrası protesto sesleri yükselirken, sahaya atılan bir yabancı madde tüyleri diken diken etti.

Bursasporlu oyuncular saha içerisinde sevindikten sonra çıkış tüneline doğru yöneldiğinde, tribünden bıçak fırlatıldı. Şans eseri Yeşil-Beyazlı futbolculardan yararlanan olmadı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Webo Maçtan Sonra Özür Diledi

Fenerbahçe'nin Bursaspor'a 3-0 mağlup olduğu ve Türkiye Kupası'ndan elendiği maçın ardından Pierre Webo maç sonrası konuştu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Webo şunları söyledi:

'Ben ve takım arkadaşlarım çok büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Güzel bir görüntü ortaya koyamadık. Oynadığımız oyun ve skordan dolayı çok üzgünüz. Herkesten özür diliyoruz. Hala önümüzde bizi bekleyen başka bir şans var. Bunun için de sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Türkiye Kupası Yarı Final: Fenerbahçe 0-3 Bursaspor

Türkiye Kupası Yarı Final: Fenerbahçe 0-3 Bursaspor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe, ilk maçta 2-1 yendiği Bursaspor'a evinde 3-0 yenilerek kupaya veda etti.

Timsah'ın gollerini 33. dakikada Volkan Şen, 75. dakikada Fernandao ve 83. dakikada Şamil kaydetti. Bursaspor, finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.

Fenerbahçe'de Kaldec kırmızı kart görürken, Kadıköy'de tribünler yönetim ve teknik direktör İsmail Kartal'ı istifaya davet etti.

HaberTürk

Kaynak: http://www.haberturk.com/spor/futbol/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0