Görüş Bildir
Haberler
Favori Sosyal Medya Platformunuza Göre Seks Hayatınızın 13 Madde İle Analizi

etiket Favori Sosyal Medya Platformunuza Göre Seks Hayatınızın 13 Madde İle Analizi

Borgen
17.05.2016 - 19:21

21. yüzyılda hayatımıza yeni bir kavram girdi: Sosyal Medya. Ortaya çıktığı andan itibaren herkesi etkisi altına alan, sürekli yeni bir türüyle kapımızı çalan sosyal medya platformları bazıları için vazgeçilmez durumda. Boş vakitlerinin neredeyse tamamını buralarda geçiren insanlar, yeni bir tür bağımlılık geliştirmiş haldeler. 'Sosyal medyasına giremezse ölecek' hastalığı çağın yeni problemi. Biz de buralarda çılgıncasına vakit geçirenlerin nasıl tipler olduklarını, bunun cinsel hayatlarına nasıl etki etmiş olabileceğini sizler için analiz ettik. Bakalım siz bunlardan birine dahil misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kısa Kesen Twittercılar

1. Kısa Kesen Twittercılar

Diğer tüm sosyal medya platformlarına göre kullanıcılarına tek seferde oldukça kısıtlı bir kendini ifade imkanı sunan Twitter’ı favori platformu olarak kullananların bu tercihi cinsel yaşamlarına da benzer şekilde sirayet ediyor. Ön sevişmeyi atlayan Twittercılar doğrudan cimaya dalıp işlerini, ecnebilerin 'quicky' diye tabir ettiği, sinemamızda ise 'Beş dakikada Beşiktaş' şeklinde karşılık bulmuş olan biçimde hallediyorlar. Bu sebeple partnerleriyle zaman zaman sıkıntı yaşayan Twitter ahalisi, son yılların en popüler sosyal medya platformunu seçmelerinden de anlaşılacağı gibi sekste de denenmemiş olandan uzak durup güvenli sularda yüzmeyi tercih ediyor. Şehrin valisini ya da ülkenin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı'nı takip ettiğin, Fuat Avni bugün şunu yazmış, Son Vesayet bugün bunu demiş diye konuşulan sitede, trending topic kasanların arasında geçen saatlerin akabinde, bin türlü trolün tuhaflıklarına maruz kaldıktan sonra yapılan seksten ne hayır gelir ki zaten? Sürekli yasaklanıp yeniden açılan Twitter'ın; vpn olsun, başka yöntemler olsun, kendisinden vazgeçmeyip ısrarla bir şekilde ona ulaşan kullanıcılarının oldukça sadık olduklarını da söyleyebiliriz. Partnerlerinin en azından bu konuda içi rahat olsun.

2. Muhteşem Seksin İzindeki Instagramcılar

2. Muhteşem Seksin İzindeki Instagramcılar

Hashtagler dünyası Instagram’ın sadık kullanıcıları ise tabii ki son derece stilize, hijyenik ve estetik sekten yana. Hepsi en doğru pozisyonda yapılmış ideal seksin peşinde. Ancak Instagramcıların seks konusundaki hassas tutumu bazen libido düşürücü olabiliyor. Seksten evvel mutlaka duşunu alan, dişini fırçalayan, tertemiz çarşaflarını seren Instacıların hazırlık faaliyetleri ateşli ve ani gelişen sekse haliyle düşman. Bu intizamlı davranışları pek çok olası seks kısmetini tepmelerine de sebep olabiliyor. Yaptıkları seksi #nice #good #cute #aweosme ve benzer şekillerde, alışık oldukları biçimde ifade edişleri de biraz itici doğrusu. Bir Instagram tutkunu ile yapacağınız seks, hayatınızın en güzel ya da en kötü seksi olabilir, hazırlıklı olun.

3. Latent Manitacılığın Kalesi Friendfeedciler

3. Latent Manitacılığın Kalesi Friendfeedciler

Artık tarihin tozlu sayfalarında yerini almış bu nevi şahsına münhasır platformun üyelerinin seks esnasında; 'hmmm bodriyar, hmm eklektisizm, ooohh postkolonyalizm' diyerek sayıkladıkları ve bunun karşı cinse bir nebze tuhaf gelebildiğini hatırlatalım. Son derece entelektüel, cool ve kendini bir davaya vakfetmiş görünen ffçilerin aslında sekse oldukça düşkün oluşları, sitenin dm’den yürümenin membaı oluşundan da belli. Son derece elit bir cinsel münasebeti tercih eden Friendfeed'in eski müdavimleri bugün türlü sosyal medya platformunda dağılmış olsalar da tutumlarını burada da sürdürmeye devam ediyorlar. Bir Friendfeed kullanıcısını herhangi bir sosyal medya platformunda 'Neeey seks mi, meeh...' tavrından şıp diye tespit edebilirsiniz. Manita olimpiyatlarını bir hayat biçimi olarak benimsedikleri halde sürekli Hegel’den, Derrida’dan, işgal evlerinden, Leonard Cohen’den bahseden ffçileri yatakta fakdısistım! diye inlerken yakalayabilirsiniz. Feminist/profeminist tutumlarından dolayı kendileriyle yatakta 'kirli şeyler' konuşmak pek mümkün değildir, tavsiye olunmaz. Kendilerini kızdırıp sonrasında barışma seksi yapmak isterseniz 'cinsiyetçi' olduklarını söyleyin. Bu bir Friendfeedçiyi çileden çıkarmanın en kolay yoludur.

4. Libidosu Yerlerde Facebookçular

4. Libidosu Yerlerde Facebookçular

Sürekli akraba bombadırmanına maruz kalınan, 'aslan yeğenim', 'minnoş kuzişim' nidalarının havada uçuştuğu, her an bir kandil mesajının ya da vatan-millet temalı bir özlü sözün ekranınızda belirebileceği Facebook gerçek bir libido öldürendir. Facebook’ta fazla takılma belirtileri de, seksten soğumak ve hatta seksi komple unutmak şeklinde kendini gösterir. Instagracımlar şık bir bardakta kokteyllerini yudumlarken Facebook tutkunlarının önünde, son dilim elması yenmeyi unutulup kararmış karışık meyve tabakları vardır. Facebook müptelaları genelde kendilerini çanak okeye, görümcesinin birbirinin aynı iki yüz elli tatil fotosuna ya da yeni gelin evlerinin dekorasyonuna kaptırıp birer aseksüel olup çıkarlar. En çok Facebook’u sevip en çok vaktini orada geçirenler birer Himmet Emmi, birer Fadime Hala’ya dönüşür. Turistik belde 'are you sex'cilerinin yuvalandıkları yegane habitat da burasıdır. Eğer bir façeci ile cinsi münasebet hayaliniz varsa kendinizi yatakta 'Bi saniye hayatım Berk’in duvarından doğum gününü kutlayayım hemen soyunuyorum' ya da 'Canım sen az nefeslen, ben tek taşayım bitip geliyorum' derken bulabilirsiniz. Eğer bunlarla bir flörtöz durum yaşıyorsanız ve akabinde bir buluşma gerçekleşecekse ekilmeyi baştan göze alın. Kendilerine gelen etkinlik davetlerine 'geliyorum' diye işaret koyup gitmemeleri ile meşhur Facebook ahalisi, çoğu zaman bir köşe yazısını paylaşıp altında sekiz saat süren randımanlı bir tartışmaya girmeyi orta karar bir sekse tercih eder.

5. Sado-Mazocu Ekşi Sözlükçüler

5. Sado-Mazocu Ekşi Sözlükçüler

Ekşiciler, sosyal medyanın ilk neferleri. Onları klasik ve modern dönemciler olarak ikiye ayırmak mümkün. İlk grup biraz Friendfeedcilere benzeyip, sevişirken Derrida olmasa da en azından Zizek diye sayıklarken, öteki grup Facebook kitlesine yakın olmakla birlikte diğerlerinden de izler taşıyor. Biçimsel olarak oldukça sıkı kurallarla kendilerini ifade edebilen sözlükçüler sürekli format kasmaktan cinsel hayatlarında da birer 'durgun' olup çıkıyorlar. Klasik dönemcilerin yataktaki saygılı tutumunu modern dönem sözlükçülerinde bulmak oldukça zor. Daha savruk ve vasat olan yeni dönem tutkunları yatakta da çok konuşup az iş yapmaları ile biliniyor. Gününü sözlükte geçiren ekşiciler gün içinde bin farklı mevzuya bölündükleri için yatakta konsantrasyon sorunları yaşayabiliyor. Üzerlerinden sürekli bir moderatör baskısı hisseden ve zamanla bunu artık içselleştirmiş olan sözlükçülerde bdsm ve master-slave tarzı fanteziler de yaygın bir biçimde görülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. One Night Stand Erbabı Periscopecular

6. One Night Stand Erbabı Periscopecular

En yeni sosyal medya platformlarından olan Periscope'un fanları ilişkilerini etrafa duyurmaya biraz meraklı. Kaşı cinsi tavlayabilmek için atmadıkları takla kalmayan Periscopecular adeta karşı cinse kur yapıp onu çiftleşmeye ikna etmeye çalışan kuşlar gibi. Bir yayından ötekine koşan, herkese seri kapler atan Periscopecular biraz maymun iştahlı oluyor. Teselliyi tek gecelik ilişkilerde arayan bu grubun cinsellik temalı yayınlarda kümelenmeleri sekse olan düşkünlüklerinin de bir göstergesi. Her çiçekten bal alan Periscopecular niyeti ciddi olmayangillerden. Evlilik vaadi ile kandırılan gençlerimizin genelde bu arkadaşların ağına düşmüş, onlar tarafından mağdur edilimiş olmaları bir tesadüf değil. Ayrıca yatakta son derece soğuk olduklarını da söyleyebiliriz. Kendilerinin sekse bakışını tanımlayacak yegane kelime ise: 'aç'.

7. Klas Seksin Adresi Pinterestçiler

7. Klas Seksin Adresi Pinterestçiler

'DIY: Do It Yourself' temasına oldukça meraklı oldukları için kendi işinizi kendinizin görmenizi isteyebilirler. Ancak bununla beraber yeni fikirlere açık oldukları için sizi şaşırtabilirler de. Son derece estetize edilmiş, şık, klas bir aurası olan Pinterest'in tutkunlarının yatakta düzen, nizam ve intizama oldukça düşkün olduklarını da bilmeniz gerekir. El yapımı örgü kondomların sadece tasarım amaçlı olduklarını zaman zaman kendilerine hatırlatmanız gerekebilir. Pinterest'in ışıltılı dünyasında gezinmekten biraz burnu büyük, hiçbir şeyi beğenmez tipler olup çıkabilirler. O sebeple Pinterestçileri yatakta tatmin etmek biraz güçtür. Sürekli farklı şeyler denemek istemeleri sizi biraz yorabilir. Bunların hipster olanları da boldur ve ayrıca yorucudur. Sizinle 1970'lerin usulleriyle flörtleşmek isterler ve bunu sekse de tatbik etmek isterlerse genelde yataklarının başucunda bulunan daktilo ile kafalarına vurup kaçabilirsiniz.

8. Ne Olursan Ol Yine Gel Diyen Youtubeçular

8. Ne Olursan Ol Yine Gel Diyen Youtubeçular

Youtuberlar sabahtan akşama komik videolardan, şarkı türkülere, rutinim temalı manasız videolardan gamer hesaplarına seke seke gittiklerinden bir nebze beyinleri sulanıyor. Hem bu alışkanlıkları hem de bir anca önce işlerini bitirip video başına dönme bağımlılıkları yüzünden erken boşalma sorunları yaşadıkları da rivayet edilmekte. Youtubeçular ile yaşayacağınız ilişkilerde bu husus canınızı sıkabilir. Bitenler videoları gibi saçmalıkları dahi izleyebilmek gibi üstün bir çöp öğütme kapasiteleri vardır. Her türlü videoyu biraz başından, biraz ortasından, acık da sonundan olmak üzere izler, hakkında fikir edinir ve hemen bir sonrakine geçerler. Bu sebeple ilişkilerinde de öyle çok güzel, çirkin, seksi, kazulet ayrımı yapmazlar. Bu yönleriyle Youtubeçular için 'nefes alsın yeterci' diyebiliriz.

9. Aseksüel Vinecılar

9. Aseksüel Vinecılar

Fenomen bolluğuyla meşhur Vine’ın tutkunlarının türlü şakalarını, komikliklerini, şaklabanlıklarını 6 saniyelik bir videoya sığdırabilme stresleri yüzünden seksten de, başka şeylerden de yeteri kadar verim aldıkları söylenemez. Sürekli Vine videosu çekerek ya da izleyerek saatlerini geçirenler, bir süre sonra her şeyi ziplenmiş halde kısa anlara sığdırmaya çalışma sendromundan muzdarip hale gelip, seksi vakit kaybı olarak görerek mastürbasyonla yetinmeyi tercih ediyorlar. Buradan yola çıkarak Vine fenolarının memleketin en büyük aseksüelleri olduklarını söyleyebiliriz. 6 saniyede en komik olma yarışının stresi saçlarına erken yaşta aklar düşürdüğünden, çok affedersiniz erken yaşta ereksiyon problemleri yaşamaları da olası. Her şeylerini kaydedip paylaşma hastalığı yüzünden cinsel aktivitelerini de vinelamak akıllarına gelmiyor değil, o sebeple bir Vine bağımlısı ile beraberseniz dikkatli olmanız faydanıza. 6 saniyelik performansınız ile dillere düşmeyin sonra.

10. İnce Ruhlara Hitap Eden Google Plusçılar

10. İnce Ruhlara Hitap Eden Google Plusçılar

Burayı kullanan var mı, varsa ne yapar ne eder, ne yer ne içer gerçekten bir sır aslında. Yine de diğer tecrübelerimizden yola çıkarak bir değerlendirme yapmamız gerekirse Google Plus tutkunlarının oldukça marjinal olduklarını söyleyebiliriz. Aynı zamanda oldukça seçici olan Pluscılar öyle her önüne gelenle düşüp kalkmaz. Prensipleri vardır. Bunları yatak odasında da tatbik ederler. Onlar için bir sosyal medya platformunu kaç kişinin kullandığı ya da ne kadar popüler olup olmadığı çok mühim değildir. Manita yaparken de, cima eylerken de, flörtün tatlı sularında yüzerken de ‘elalem ne der’e fazla takılmazlar. Dış görünüşçü değil, iç güzellikçidirler. Az bulunurlar, denk gelirseniz ziyan etmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nazlı Snapchatçiler

11. Nazlı Snapchatçiler

Bu sosyal medya uygulamasının meftunları ellerinden telefonlarını, telefonlarından da snapchat'i kat'a düşürmeyen, oldukça tutkulu bir güruhtur. Snap atmaktan seks yapmaya pek vakit bulamadıkları için uzak durulmaları yararınıza olur. Suratlarını binbir şekle büründürüp, telefon karşısında maymun oldukları anlarda dünya yansa umurlarında olmaz. O esnada az ötede Justin Timberlake ya da Beyonce'nin olması onlar için bir anlam ifade etmez. Dil çıkaran köpek suratlı selfi, flash tv yaşlandırma tekniği usulü yaşlı hal selfisi veya iki yüz kilo olsam ve dudaklarım minicik, gözlerim kocaman, kafam uzaylı gibi yassı olsa nasıl olurum selfisi gibi türlü seçeneklerle meşgullerse trans halindedirler. O esnada onlara seks veya armut demenizin hiçbir farkı yoktur. İkisine de aynı tepkiyi verirler. Ateşli bir anda, tam mevzuya girilmek üzereyken hadi gel yüz değiştirme yapalım deyip tüm modunuzu yerle bir edebilirler. Snaplerinin kısa ömürlü olması, birer kovaladıkça kaçan ateşböceği olduklarının da göstergesidir. Öyle kolay teslim olmazlar, nazlıdırlar. Kendilerini az az gösterip yüzlerini eskitmez, sekse de öyle kolayca evet demezler. İlla bir Snapchat müptelası ile birlikte olacağım diyorsanız oldukça sabırlı olmalısınız.

12. Yaman Seks Erbabı Tindercılar

12. Yaman Seks Erbabı Tindercılar

Tindercılar, onlar birer sex machine! Zaten bu uygulamanın kullanım amacı da nihayetinde seks, seks, seks... Kimse hayırlı bir kısmet bulup başgöz olayım diye Tinder kullanmıyor. Uygulamanın görünen amacı manita olimpiyatlarına katılmak olsa da nihayetinde hedeflenen şey altın madalyaya ulaşmak, yani seks, seks, seks! O sebeple Tinder tutkunlarının cinsel hayatları ile ilgili yapılacak analizlere pek ihtiyacınız yok. İnsanların sınırlarına saygı duyarak, durmanız gereken, öyle istendiği yerde durarak, tacizkar olmadan, sülük gibi yapışıp insanları darlamadan, insan gibi sevişecekseniz Tindercılara bulaşın.

13. Rüyalarda Buluşan Yonjacılar

13. Rüyalarda Buluşan Yonjacılar

Bir zamanların yegane tanışıp kaynaşma sitesi, herkesin yolunun bir şekilde geçtiği Yonja artık tarihe karışmış olsa da Yonjacılar'ı da unutmadık. Henüz internetten tanışmanın, tanışıp manita olaylarına akmanın tereddütle karşılandığı zamanlarda popüler günlerini yaşayan sitenin kullanıcıları için seks haliyle biraz geri plandaydı. Çünkü oraya gelene kadar geçilmesi gereken çok aşama, atlatılması gereken çok badire vardı. Seks faslına geçmek öyle şimdiki kadar kolay ve hızlı olmuyordu. O sebeple Yonjacılar o dönem şartlarında oldukça cevval olsalar da bugünden geriye bakılınca oldukça masum kalıyorlar. Biraz ritüellere bağlı, klasikçi diye tabir edebileceğimiz türden cinsel yaşamları olan Yonjacıların çoğu çoluk çocuğa karıştı bile. O sebeple seks onlar için tarihin derinliklerinde kalmış ve artık unutulmaya yüz tutmuş bir kelime. Yonjacılar televizyon karşısında mandalina soyup Muhteşem'i izlerken, artık nasıl yapıldığını unuttukları seksi beyaz camda görüp hatıralarını tazeliyorlar ancak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
239
65
33
24
11
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

lan editörler anladık azdınız karakterinizi düşürüyorsunuz madem sayfanın kalitesini düşürmeyin..gidin işinizi başka şeylerle halledin AMK

Ne kadar sikim sonik genelleme işleri varsa durmadan onun peşinde koşan, pipi düşmanı mastrubasyon erbabı onediocular

Uğur Birik

Bu ahlaksız sitede seks, saçma sapan testler ve din düşmanlığı içeren paylaşımlar dışında hiçbir şey yok. Madem çok aydınsınız az ilmi şeyler paylaşın ki mil... Devamını Gör