Görüş Bildir
Haberler
Facebook'un Yeni Özelliği: Facebook Save

Facebook'un Yeni Özelliği: Facebook Save

Pchocasi
21.07.2014 - 23:46 Son Güncelleme: 23.07.2014 - 20:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook, Gördüğünüz İçerikleri Daha Sonrası İçin Kaydetmenizi Sağlayan “Save” Butonunu Tanıttı

Facebook, kullanıcılar tarafından zaman zaman istenen önemli bir özelliği devreye almaya başladığını resmi blogu üzerinden açıkladı.

“Save” adı verilen yeni özellik sayesinde, Facebook’ta gördüğünüz bir içeriğe daha sonrasında bakmanız için size özel bir alanda kayıt altına alıyor. Çoğu okuma ve RSS aracında “Save for Later” özelliği olarak gördüğümüz bu özellik sayesinde artık daha sonrası için kaydetmek için Save butonunu kullanabileceğiz.

Önümüzdeki birkaç günde eklenmesi ve tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir hale gelmesi beklenen özellik, Facebook uygulamasının hem iOS hem de Android versiyonunda kullanılabilir olacak.

Yeni özellikle birlikte menünüzde “Saved” adında bir klasör de açılıyor. Sadece okumak istediğiniz haberleri değil, dış bağlantıları, mekanları, Facebook sayfası bulunan müzik gruplarını ya da kitapları da burada kayıt altına alabiliyorsunuz. Kısacası burayı ister Foursquare’deki gibi bir to-do-list olarak kullanmanız, isterseniz de daha sonra incelemek ve saklamak istediğiniz linkleri kaydettiğiniz bir bookmark listesi olarak kullanabilmeniz mümkün.

Facebook’un yeni Save özelliğini canlı olarak gösteren bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/07/22/facebo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0