Görüş Bildir
Haberler
Facebook'ta Fotoğraf Paylaşımı Artık Daha Kolay

Facebook'ta Fotoğraf Paylaşımı Artık Daha Kolay

ATKN
29.10.2014 - 20:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem mobil hem de web platformlarında kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam eden sosyal medya devi Facebook, fotoğraf paylaşımını daha kolay hale getirmek amacıyla mobil uygulamalarını güncelledi.

Facebook'a resim yüklemeyi daha kolay hale getiren bu güncelleme sonrasında artık mobil cihazlarımız üzerinden Facebook'a resim yüklediğimizde sistem bu resimleri ön görünüme alacak ve nasıl görüneceğini bizlere gösterecek. Ön görünümü dilediğimiz gibi düzenleme imkanı sunan uygulama üzerinden bu resimleri istediğimiz gibi sıralayarak paylaşım yapabileceğiz.

Maksimum 30 resim yüklememize imkan tanıyan bu yeni sistem sayesinde yüklediğiniz fotoğrafları o an karşımıza çıkacak olan sıralamada görebileceğiz. Önceden bu işlemi yapmak için Facebook albümlerine girmemiz ve tüm resimleri uzun bir işlem yaparak sıralamamız gerekiyordu. Şimdi ise tüm işlemleri sadece tek bir dokunuş yaparak gerçekleştirebileceğiz.

Güncellemeyle ilgili Facebook tarafından yapılan açıklamada; 'Kullanıcıların anılarını hızlı bir şekilde paylaşabilmesi ve kendilerine göre özelleştirebilmesi' amacıyla bu sistemin kullanıcılara sunulduğu ve adına da ''anılar'' dendiği belirtildi. Facebook'un iOS uygulamasını buradan, Android uygulamasını ise buradan indirebilirsiniz.

indir.com

Kaynak: http://www.indir.com/haberler/faceboo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0