Görüş Bildir
Haberler
Facebook Beğen Butonu Emoji'lerle Çeşitlendi

Facebook Beğen Butonu Emoji'lerle Çeşitlendi

Facebook, bugün itibarıyla çok uzun zamandır dile getirilen bir şikayete cevap vererek büyük bir yeniliğini kullanıma sundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artık haber akışınızda denk geldiğiniz hastalıklar, kayıplar, toplumsal olaylar veya dehşet verici paylaşımlar için “Beğen” yerine kullanabileceğiniz ve duygularınızı ifade edebileceğiniz yeni butonlar var.

Facebook Reactions‘ı global olarak yayına aldığını duyuran Facebook, haber akışındaki iyi, kötü, üzücü ya da şaşırtıcı her türlü paylaşımı “beğenmek” zorunda bırakan butonu genişletti. Mobil uygulamada Beğen butonuna basılı tutarak; tarayıcıda ise fareyle Beğen butonunun üzerine gelerek genişleyen yeni menü; kalp, kahkaha, şaşırma, üzüntü ve kızgınlık ifade eden yeni ikonlardan oluşuyor.

Bu büyük değişim üzerinde bir süredir çalışmakta olduğunu ifade eden Facebook, şimdiye kadar hep pozitif geri dönüşler aldığını ifade ediyor. 

Üzücü olaylar karşısında ille de paylaşımları “beğenmek” zorunda kaldığımız günler artık geride kaldı ama “Dislike” için bekleyenler aradıklarını yine bulamadı.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
23
20
20
8
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın