Görüş Bildir
Haberler
Evde Sürekli Kullandığın Eşyalardan Hangisi Senin Ruh İkizin?

Evde Sürekli Kullandığın Eşyalardan Hangisi Senin Ruh İkizin?

Deniz Yolkeser
17.10.2014 - 15:44 Son Güncelleme: 25.10.2014 - 12:59

Her birinin farklı bir işlevi, farklı bir amacı var. Bakalım hangisi sana en çok uyuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yeni tanıştığın birinde ilk nereye bakarsın?

2. En yakın arkadaşının sevgilisi sana hafiften yazıyor sanki? Durumu fark ettiğinde tepkin ne olur?

3. Peki o zaman senin için aşk...

4. Hangisi saatlerce seyretmelik?

5. Hayata karşı tavrın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Derse ya da işe geç kaldığın zamanlardaki en temel bahanen...

7. Bir insanda en tahammül edemediğin özellik hangisi?

8. Hangi yol senin yolun?

9. Son soru: Haksızlığa uğradığında tepkin ne olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Elektrik Süpürgesi!

Bir sorun mu var, sen hemen ortalığı yatıştırmak, her şeyi eski haline getirmek için ordasın. Birine mi darıldın ya da sinirlendin, onu üzmek yerine kendini üzmek, kendi kendini yiyip bitirmek senin işin. İçine attıklarından, dertlerden, kendine sakladığın sırlardan artık kurtulma vakti geldi de geçiyor bile!

Buzdolabı!

Senin asaletin mesafeli duruşundan. Bazıları ilk izlenime aldanıp seni soğuk, burnu havada sanıp senden çekinirler. Ama farkında olmadıkları senin içinde onlar için ne güzellikler sakladığın. Tabii keşfetmesini bilene!

Tartı!

Tartı!

Doğruların, salt gerçeklerin yegane savunucusu sensin! Her soruna mantıklı açıklamalar sende, her derde kesin çözümler yine sende. Herkes sürekli sana akıl danışıyor. Ne diyelim yükün ağır!

Televizyon!

Çevrende ne olup bitiyor haberin olmamasına imkan, ihtimal yok! Konuşmayı seviyorsun. Sürekli birileriyle görüşmekten, etrafındaki eksilmeyen kalabalıktan bırak şikayetçi olmayı, onlar olmadan yaşayamazsın! Yeri geldi mi siyasetten, yeri geldi mi modadan ya da spordan bahsetmek senin en iyi yaptığın iş.

Fırın!

Naber ateşli? Nerde nasıl davranman gerektiğini iyi biliyorsun. Hayatın işleri yoluna koymak için çok uğraşılıp çok didinilecek kadar uzun olmadığını da! Kararlarını çabucak alıveriyorsun. Ne var sanki o kadar ince ince, uzun uzun düşünülecek? Söylemeden de olmaz senin mercimekler hep hazır, hepsi çoktan pişirilmiş!

Çamaşır Makinesi!

Ortalığı karıştırmaktan ufak çaplı sadistçe bir zevk alıyorsun, kabul et! Ama kirliler ortaya dökülmeden temizlenemez değil mi ama? Senin bir duruşun, sorunları çözmek için kendine has yöntemlerin var. Kimsenin de buna karışmasına, işlerine burnunu sokmasına izin vermiyoruz. Senin duruşun yeter!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
221
151
80
61
57
46
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dorian Gray

Bir sorun mu var, sen hemen ortalığı yatıştırmak, her şeyi eski haline getirmek için ordasın. Birine mi darıldın ya da sinirlendin, onu üzmek yerine kendini ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Tartı :) Doğruların, salt gerçeklerin yegane savunucusu sensin! Her soruna mantıklı açıklamalar sende, her derde kesin çözümler yine sende. Herkes sürekli... Devamını Gör

Gamzee

Tartı! Doğruların, salt gerçeklerin yegane savunucusu sensin! Her soruna mantıklı açıklamalar sende, her derde kesin çözümler yine sende. Herkes sürekli san... Devamını Gör