Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Önemli Kayıp

Fenerbahçe'den Önemli Kayıp

Enver K.
25.04.2015 - 18:04 Son Güncelleme: 25.04.2015 - 21:12

Süper Lig'de haftaya Beşiktaş ve Galatasaray'ın bir puan önünde lider giren Fenerbahçe, deplasmanda Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını Fenerbahçe Mustafa Yumlu'nun kendi kalesine attığı golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda oyun üstünlüğünü eline alan Eskişehirspor, 79'da Emre Güral'ın attığı golle eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Üç maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe puanını 60'a yükseltti. Birer maçı eksik takipçileri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 58'er puanı bulunuyor. Ligde Pazar günü Galatasaray evinde, Gaziantepspor'u konuk edecek. Beşiktaş da Pazartesi günü evinde, Kardemir Karabükspor karşısına çıkacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenenbahçe maçı isabetli şut çekemeden tamamladı

Fenenbahçe maçı isabetli şut çekemeden tamamladı
Fenenbahçe maçı isabetli şut çekemeden tamamladı

Fenenbahçe'nin aldığı ceza nedeniyle Atatürk Stadı'nın misafir tribünü bu maçta kapatıldı. Bu nedenle Fenerbahçe taraftarları takımlarına destek veremedi.

Eskişehirspor karşısında Sarı lacivertli formayla 294'üncü karşılaşmaya çıkan kaleci Volkan Demirel, eski kalecilerden Rüştü Reçber'i yakaladı. Volkan, Rüştü ile birlikte Süper Lig'de Fenerbahçe formasını en fazla giyen kaleci oldu.

Fenerbahçe'de, Caner 200'üncü, Sow ise 100'üncü maçına çıktı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Diego Ribas 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı. Teknik direktör İsmail Kartal, Bursaspor maçında kadroya almadığı Brezilyalı oyuncuyu zorlu Eskişehirspor deplasmanında yedek kulübesine oturttu.

Sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Mehmet Topuz ve henüz hazır olmayan Serdar Kesimal kadroda yer almadı.

Eskişehirspor, Fenerbahçe karşısına geçen hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynanan maçtaki kadrosuyla çıktı.

Eskişehir valisinden lösemili çocuğa jest

Eskişehir valisinden lösemili çocuğa jest

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 12 yaşındaki lösemi hastası Melih Yavaş'ın Fenerbahçe maçını birlikte izleme isteğini geri çevirmedi.

Vali Tuna, Yavaş ile birlikte Eskişehirspor-Fenerbahçe maçını protokol tribününden izleyerek Tuna'nın isteğini yerine getirdi.

Lösemi hastası Melih Yavaş, valinin bir süre önce kendisini evinde ziyareti sırasında bu istekte bulunmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0