Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilinin Evlilik Haberini Duyunca Yapılmaması Gereken 11 Ölümcül Hareket

Eski Sevgilinin Evlilik Haberini Duyunca Yapılmaması Gereken 11 Ölümcül Hareket

Guru
25.06.2015 - 12:58 Son Güncelleme: 25.06.2015 - 14:59

Hayatta herkesin en az bir kere alacağı o haber, az önce sizin de kulağınıza çalındı. O malum haberi aldınız ve ne yapacağınızı bilmeden çılgınlar gibi tepkiler vermemek için kendinizi zor tutuyorsunuz. Önce sakin olun ve asla ama asla az sonra sıralayacağımız şeyleri yapmaya yeltenmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 'Cnmm sonsuza dek mutluklar' diye iki tarafa da mesaj atmak

2. Ya da eski sevgiliye sayfalar uzunluğunda bela içeren mesajlar atmak

Siz siz olun, ne yeni gelinle ne de yeni damatla herhangi bir iletişime geçmeyin. Muhtemelen henüz edilen evlilik teklifinin etkisi altında olan çiftten uzak durmak hem sizin hem de onların ruh sağlığı için en iyisi olacaktır.

3. 'Aynı tarihlerde ben de balayında olcam :)' diye yorum bırakmak

O görkemli evlilik teklifi fotoğrafları bir şekilde ana sayfanıza düştü. Sinirden kaşınız-gözünüz seğirse de asla fotoğrafların altına saçma yorumlar yapmaya kalkmayın ve eski sevgilinizi kıskandırma çabalarına girmeyin; kendinizi rezil ettiğinizle kalırsınız.

4. Nikaha beni çağırmamak olmaz herhalde diye kendini davet ettirmek

İlk sinir anıyla yapılan her hareket size utanç olarak geri dönecektir. Zaten ne kadar medenice ayrılmış olursanız olun, bir insanın eski sevgilisini düğüne veya nikaha çağırması oldukça abes kaçar.

5. Ortak arkadaşlarınızı durmadan kim o evleneceği insan diye darlamak

Geçmişte güzel anılarınız olan bir insan yeni bir hayata ve mutluluğa yelken açıyor ama bunun sizinle değil de başka biriyle olması elbette sinirinize dokunur ancak arkadaşlarınızı kendinizden nefret ettirmeye ne gerek var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Misilleme yapıp hemen evlenmeye çalışmak

Olası adayları düşünüp hemen harekete geçerek eski sevgilinizden bile önce evlenmeye çalıştığınızın farkında mısınız? Saçmalamayın ve derin nefes alıp vererek sakinleşmeye çabalayın.

7. Eski sevgilinin evleneceği insanla kendini kıyaslamak

'Neden ben değil de o, bende bulamadığı ne var ondan, baya da çirkinmiş, yok ya fena değil, e o zaman ne istiyormuş ki bu?' gibi cevabı sonsuza dayanan soruları ne kendinize ne de çevrenize sorun. Sizinle olan ilişkisinde nelerin yolunda gitmediğini elbette en iyi siz bilebilirsiniz.

8. Her yerde 'Bu salak hiçbir şeyi beceremez 2 aya ayrılırlar' yorumu yapmak

Eski sevgiliniz sizi ne denli üzmüş ya da etkilemiş olursa olsun, bu denli hayati bir karar alıp evlenmek istediği insanı seçtiğine inanıyorsa size aslında pek de yorum yapmak düşmez. Üstelik bu lafların O'nun kulağına gitme olasığını da düşünmekte fayda var.

9. Fazla üzülüp kendini harap etmek

Haberi aldığınız ilk anlarda akli melekelerinizi kaybetmeye yaklaşmış olabilirsiniz ancak kendinizi bu denli hırpalamakla elinize  hiçbir şey geçmeyecek.

10. Üzülmeni ele güne duyururcasına sosyal medya hesaplarında efkarlı paylaşımlar yapmak

Size kimse üzülme demiyor ama ancak ancak bu hüznünü alakalı alakasız tüm insanlara duyurmak ne kadar doğru; bunu iki kere düşünmek lazım. Özellikle Ümit Besen-Nikah Masası paylaşımından uzak durun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 'Yoo ne üzülcem yaa çok güçlüyüm ben harikayım' tarzı duygu bildirimleri yapmak

Aslında nerede akşam orada sabah, durmadan çılgınlar gibi eğlenmek için can atan ve partileyen bir insan değilsiniz ancak aldığınız haber sizi hiç etkilememiş gibi davranırken dozajı ayarlayamazsınız yolun sonu yine rezilliğe çıkar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
12
8
6
6
3
1