Görüş Bildir
Haberler
"İflas Edecek İşadamı Niye Emine Hanım'ı Bulmasın ki!"

"İflas Edecek İşadamı Niye Emine Hanım'ı Bulmasın ki!"

Batuhan
26.08.2014 - 11:50

Eski Bakan Bayraktar'dan İtiraf: İflas Edecek İşadamı Niye Emine Hanım'ı Bulmasın ki!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarİstanbul’da 3′üncü köprü güzergahında bulunan bir araziyi Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın ‘ ricasıyla ‘ imara açtırdığını itiraf etti. 17 Aralık yolsuzluk operasyonu sonrası istifa eden ve hakkında fezleke hazırlanan Bayraktar, ” Adama gına gelmiş. İflas edecek. Niye bulmasın Emine Hanım’ı? ” dedi.

Bayraktar’ın, İstanbul’da Kuzey Ormanları’nı barındıran Gümüşdere ve Kısırkaya bölgesini, bir yakınlarının iflas etmemesi için Emine Erdoğan’ın isteğiyle imara açtırdığı yönündeki haber, dün Cumhuriyet gazetesinde yer almıştı. Bayraktar, bugün de Cumhuriyet’in Ankara temsilcisi Utku Çakırözer’e yaptığı açıklamada, işadamı Mehmet Akif Günaçar’ın ‘ işinin halledilmesinde ‘ usülsüzlük yapılmadığını ve bu durumun ‘ Türkiye’de bürokrasinin halini gösterdiğini ‘ ileri sürdü.

Bayraktar, ” Böyle bir durum var ama sanki adamın imarı yokmuş da imara açılması değil. Bu adamcağız burayı almış. İsmi Mahmut mu, Mehmet mi almış. Ben adamı tanımıyorum hiç. Ama meselesini çok iyi hatırlıyorum. Adama iki sene işkence çektirmişler. Onun da canına tak etmiş, gitmiş Başbakan’ın hanımını (Emine Erdoğan) bulmuş’ ‘ dedi.

Erdoğan Bayraktar, itirafını şöyle sürdürdü: ” Adamın eşinin gidip Başbakan’ın hanımını bulduğunu duymuştuk o zaman. İşadamı niye bulamasın Emine Hanım’ı? Gidip belediye başkanı ya da karısını bulamıyorlar mı? Kaymakamı, valiyi bulmuyorlar mı? Bakanlıkta işi olmayan da gidip başbakanın hanımını bulmuş. Başka bir alakası yok. İşini yaptıramayınca onu bulmuş. Genel Müdürlüğe gitmiş, oraya, buraya gitmiş. Bana gelmişse randevu alamamış. Gına gelmiş adama. Hanımı başbakanın hanımını tanıyor. Öyle gitmiştir.’

Bayraktar, araziyi Erdoğan’ın takip ettiğini de doğruladı: ” Bana şikâyeti ilettiler. Bu ‘olacak bir iş’ diye. Bunu Başbakan takip ediyor. Ben de‘Niye yapmıyorsunuz?’ diye bürokratlarıma soruyorum. Ama kesinlikle ‘haksız, hukuksuz imar hakkı verin’ diye değil. Ben adamı tanımam bilmem. İşi yürümeyince gidip şikâyet etmiş.

Diken

Kaynak: http://www.diken.com.tr/eski-bakan-ba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0