Görüş Bildir
Haberler
Eşini Katleden Şahıs: "Gaipten Sesler Duydum"

Eşini Katleden Şahıs: "Gaipten Sesler Duydum"

Emre Ordu
08.04.2023 - 17:40 Son Güncelleme: 09.04.2023 - 23:30

Denizli’de 18 yaşındaki eşini kürtaj tartışmasında öldüren Ahmet Emre Irmak hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davanın ilk duruşması görüldü. Irmak, eşini öldürmeden önce gaipten sesler duyduğunu öne sürdü. Mahkeme katilin ruh sağlığına bakılması için duruşmayı erteledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi'nde 30 Kasım 2022 tarihinde yaşandı. Ahmet Emre Irmak (24) eşi Elif Irmak (18) ile tartıştı. Kavgayı ayırmak isteyen babası Hikmet Irmak'ı bacağından bıçaklayan Emre Irmak, daha sonra eşini sürükleyerek evin yakınlarındaki boş bir araziye götürdü ve defalarca bıçaklayarak öldürdü. 

Vahşi cinayetin ardından evine dönen Emre Irmak, suç aletiyle birlikte jandarma ekiplerine teslim oldu.

"Gaipten sesler duydum"

"Gaipten sesler duydum"

Elif Irmak'ın Ahmet Emre Irmak ile tekstil işçisi olarak çalıştığı fabrikada tanıştığı ve yaşının küçük olması nedeniyle ailesinin izniyle geçen yıl evlendiği öğrenildi.

Eşini katleden Ahmet Emre Irmak hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle açılan davanın ilk duruşması 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Duruşmada olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan Ahmet Emre Irmak, bir yakınının çocuğunu aldırdığını, kendisinin de gaipten sesler duyarak bunu eşinin yaptırdığını düşünüp eve gittiğini söyledi. Irmak, çıkan tartışmada önce babasını yaraladığını ardından eşini öldürdüğünü belirtti. Şüpheli ve tanıkların dinlenmesinin ardından mahkeme katilin ruh sağlığının kontrol edilmesi için duruşmayı erteledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
13
7
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Friedrich Nietzsche

Seçimden sonraki ilk yapılacaklardan öncelikli olanda elektrikli sandalye ve zehirli iğne ile suçluların idamı olacaktır, olmalıdır.

mertens

Böyle kişiler için organları bağışlanarak idam olmalı, en azından faydaları dokunsun.

tom lee jones

16-17 yasinda zorla evlendirilmistir,yazik,ARE.

Zeynep Güvenç

Fotoğraftaki kız çocuk.