Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Ağzından Duyduğunuz An Koşarak Kaçmanız Gereken 13 Cümle

etiket Erkeklerin Ağzından Duyduğunuz An Koşarak Kaçmanız Gereken 13 Cümle

Öykü Parlak
10.02.2016 - 09:59

'Sen kilo mu verdin?' gibi pembe yalanlardan değil gerçekten size zarar verebilecek yalanlardan bahsediyoruz. 'Öyle demek istememiştir', 'aslında hiç öyle bir insan değil' , '..................ama beni çok seviyor' cümlelerinden birini bile bir kez kullanmanıza sebep olduysa o erkekle olabildiğince hızlı bir şekilde vedalaşın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sorun sende değil bende.

Bunu duyduysanız muhtemelen sorun gerçekten ondadır. Onu iyileştirmeye çalışmayın. Kaçın.

2. Kimse bana böyle hissettirmemişti.

'Daha önce hiç aşık olmadım. Daha önce hiç bu kadar heyecanlanmadım. Kalbim ilk kez böyle atıyor.' Sizden önce onlarca kadına söylediği için ezberlediği cümlelerden sadece birkaçı. Daha fazla yalan dinlemeyin. Kaçın.

3. Eski sevgilim çok salak bir kızdı.

Hemcinsinizden bu şekilde-hatta daha ağır kelimelerle- bahseden adam ilerde sizden de bu şekilde bahsedip başka kadınları kandıracaktır. Kaçın.

4. Bu eteği giyemezsin.

'Ama beni kıskandığı için karışıyor' demeyin. Bu kıskançlık değil. Bu karşınızdaki erkeğin sizi kendisine ait bir eşya gibi gördüğünün gizli bir mesajı. Mesajı alın ve kaçın.

5. Bunu yaparken benden izin aldın mı?

Çünkü o erkek. Bir şey yapmadan önce ondan onay almak zorundasınız. Onun hayır dediği şeyleri yapmamalısınız. Çünkü siz ona 'ait'siniz. Bir saniye bile düşünmeden kaçın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen ne anlarsın.

Sizi sürekli yargılayan, aşağılayan, cinsiyetinizin ötesinde bir birey olduğunuzu kabullenemeyen erkeğin en sık kurduğu cümle 'sen anlamazsın'. Kaçın.

7. Sen benden daha iyilerini hak ediyorsun.

Bunu iltifat olsun diye söylemiyor. Gerçekten ondan daha iyilerini hak ediyorsunuz. Kaçın.

8. Bir ilişkiye hazır değilim.

'Kafam çok karışık. Kimseye bağlanamıyorum. Buyum ben kızım. Üzerim seni.' Yazarken bile sinirleniyorum. Kaçın.

9. Kadın halinle o saatte orada ne işin var?

İstediğiniz saatte istediğiniz yerde olma özgürlüğünüz var. Sizi görünmeyen zincirlerle bağlamasına izin vermeyin. Kaçın.

10. Sinirlenince kendimi tutamıyorum.

Normalde pamuk gibi adam olduklarını ama tepeleri attığı zaman gözlerinin hiçbir şeyi görmediğini söylerler. Ona son bir iyilik yapıp öfke kontrolü terapisi önerip daha sonra kaçın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İlk kez kendimi birine bu kadar açtım.

Daha önce kimse beni böyle iyi anlamamıştı. Sen bambaşkasın. Muhtemelen yalan söylüyor ve siz psikolog değilsiniz. Kaçın

12. Kız kıza dışarı çıkamazsın.

'Ben sana güveniyorum, çevreye güvenmiyorum. Bin türlü tehlike var sokakta'  Hayır hem size hem de hemcinslerine güvenmiyor. Muhtemelen geçmişinde, gece kız kıza eğlenmeye giden bir gruba asılmış, rahatsız etmiş. Kişi kendinden bilir işi. Kaçın.

13. Kadınlara asla el kaldırmam.

'Kadına el kaldırmak bana yakışmaz. Sinirimi duvarı yumruklayarak, bardak kırarak atarım ama kadına asla el kaldırmam' Duvara yumruk atması bile size bir meydan okuma, göz dağı verme aslında. Kaçın.

BONUS

Asla yalan söylemem.

Ufak yalanlar söylediğini kabullenebilecek kadar bile olgunluğa ve dürüstlüğe sahip değil. Kaçın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1660
1330
234
108
103
68
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahunaz

sanki biz kızlar çok şeyizzzz:))) yok yani hiç biriniz mi şu kızı neden beğendin, şu kız seni neden taki ediyo, geç cavap verdin, saçımı 0.0003sm kestirdim n... Devamını Gör

kelebekpipisi

Yürüüü bee ahu :D

Bilal Akgül

Ben onedio'dan bu kadar saçma bir paylaşım görmemiştim daha önce. Hayır şimdi anlam veremediğim birkaç nokta var."9. Kadın halinle o saatte orada ne işin var... Devamını Gör

Seda Kanca

fıtı fıtı fıtı fıtı ftıtı -_-

M

Bana neden karismiyosun ? Yoksa beni kiskanmiyomusum ? Diyen kizlarimiz var. Instagramina neden bakmiyormusum. Merak etmiyormusun ? Niye bakiyim kadin ? Ben ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

sende bu içeriğin kadın versiyonunu yazmışsın işte soranlar vardı yukarıda :D