Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Toplanın 23 Kısa Hatırlatmayla Size Sevişmeyi Öğretiyoruz

etiket Erkekler Toplanın 23 Kısa Hatırlatmayla Size Sevişmeyi Öğretiyoruz

Merve Ç.
10.05.2016 - 17:36

DİKKAT: 18+ İÇERİK!

Maalesef bu görev de bana düştü, neredeyse yıllardır bu mecrada yazıyorum hala size, siz erkeklere hiçbir şey katamamış olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Lafın tamamı aptala söylenir ama beni buna siz mecbur ettiniz hiç kusura bakmayın.

Şimdi lütfen toplanın ve satır satır, sindire sindire okuyun. Yoksa seks elinizden uçup gidecek erkekler, demedi demeyin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En başta şunu hala söylememiz gerekiyor maalesef: Kadını incitmeyin, ona zarar vermeyin! Hardcore denilen şey rızaya bağlıdır, eğer kadın keyif almıyorsa salak salak şeyler yapıp can yakmayın!

Hipokrat yemininin bile ilk maddesi hastaya zarar verme değil midir? Seks için de aynısı geçerli, kadına zarar verme!

2. Kural çok basit; orgazm oluyorsan orgazm edeceksin! Hala bunu anlamamakta ısrar edenlerinizin olmasını anlayamıyorum. Kadınlar siz orgazm olup uyuyasınız diye sevişmiyor sizinle!

3. Kadının çıplak vücudunu beğenmiyorsanız; ayva göbeği, selülitleri, memeleri vs. sizi rahatsız ediyorsa çekip gidebilirsiniz. Kimseyi vücudu yüzünden aşağılamaya hakkınız yok!

4. Klitoris öcü değildir! Onunla ilgilenmesini bilmiyorsanız, ilgilenmek istemiyorsanız mastürbasyon sizi bekliyor, güle güle.

5. Dirty Talk, tıpkı hardcore gibi karşılıklı bir eylemdir. Durup dururken kadına orospu, kaltak, seni s..rim, vb. şeyler söylemenizin hiçbir anlamı ve mantığı yok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gidip abuk sabuk iç çamaşırları alarak kadını bunları giymeye zorlayamazsın! Kendine partner mi arıyorsun, cariye mi??

7. Fantezi kurmak sadece sana bahşedilmiş bir hak değil. Kadının fantezi kurmasına tahammülün yoksa hiç bu işlere bulaşma.

8. Sevişme sırasında yapacağın en son şey öfkelenmek! Kadın senin istediğin, porno filmlerden çıkma bir pozisyona giremiyor diye sinirleneceksen git Sasha Grey’i bul, bizi hiç uğraştırma.

9. Ön sevişmeyi ihmal etme, ön sevişmeyi ihmal etme, ön sevişmeyi ihmal etme, ön sevişmeyi ihmal etme! Belki bu şekilde kafana girer!

10. Sevişmek, adı üstüne işteş bir fiil. Yani karşılıklı her şeyi kadının yapmasını bekleme, senin tek görevin tavşan gibi ittirmek değil!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Klitorisi ziyaret etmiyorsan, penisinin ziyaret edilmesini bekleme!

12. Seks oyuncakları bekarlar için değil! Eğer kadın sevişme sırasında bunları da kullanmak istiyorsa kabul et. “Ben sana yeterim” saçmalığını bir kenara bırak artık! Sertliğini hiç kaybetmeden, saatlerce gidip gelip yorulmayan ve aynı zamanda titreşen bir şey olsan belki.

13. “Kadının rızası” bunu asla unutmayacaksın! Rıza olmadan yapacağın her hareket bir nevi hakarettir!

14. Aşağılara inmeden önce bir küp buz emmeyi dene, her şeyi de biz söylemeyelim!

15. Sevişeceğiniz odayı temiz tutmak, sevişme öncesinde birkaç mum yakmak çok zor olmasa gerek? Biraz romantizmden kimse ölmedi bugüne kadar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Sevişme sırasında inleme adını verdiğin böğürtülere biraz ara verebilirsin mesela, sevişirken konuşulmaz diye bir kaide yok!

17. Sevişmenin yeri ve zamanı yoktur, kadınlar farklı zamanlarda ve farklı mekanlarda sevişmeye bayılır. Biraz spontane ve heyecana açık ol.

18. Kadın sevişirken çıkardığı seslerle sana yol gösterir aslında. Nelerden zevk aldığını öğrenmek için biraz kafanı kullan artık.

19. Bunu beceremiyorsan sormayı dene. Emin ol kadın sana nelerden zevk aldığını söylemekte bir sakınca görmeyecektir.

20. Memeler plastikten yapılma oyuncaklar değil, onlara ilgi gösterirken sanki kadının hiç canı yanmazmış gibi düşünmeyi bırak artık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Resimli, komikli, acayip boxer’lar lisede bitmeliydi! 30 yaşında hala kıçında bunlardan biri varsa… Olmasın lütfen.

22. Sevişmenin sonrasında kadına sarılmayı, ona kendini iyi hissettirmeyi ihmal etme! Harbiden götünü devirip uyumamayı öğretemedik sana!

23. Bu içeriğin çıktısını alıp ayda iki kere oku. 3 aya kalmaz bir şeyler öğrenirsin belki ve belki ben de bir iki hayır duası alırım.

Not: Sevişmeyi senden mi öğreneceğiz, ben zaten çok iyi sevişiyorum, sana göstereyim mi diyecek arkadaşlar az ötede ölün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5243
1800
1555
760
504
226
163
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samet Çıtır

Sevgili Merve Ç. az önce paylaşımlarına baktım da çoğu cinsellik üzerine. Bir abin olarak sana naçizane tavsiyem en kısa zamanda sevişmen. Seviş. Hayvan gibi... Devamını Gör

ybybybyb

ulan asdasfsadfas :D::D:D

Efrail Ustun

Eşşeklerle ilişkiye giren merve ç. cinsel deneyimlerini anlattı

Gizem

Yine çok güzel bir yazı olmuş, hepsine katılıyorum! Arkadaşlar, iğrenç iğrenç konuşmayı bırakın, Merve hanımın editörlük alanı ilişkiler ve cinsellik. Bu kad... Devamını Gör

Selen Nazikioğlu

o değil de türk bağyanları ne ya? güldürdün teşekkürler.