Görüş Bildir
Haberler
Ne İstediklerine Cevap Verebildiğimiz 7 Erkek Tipi

Ne İstediklerine Cevap Verebildiğimiz 7 Erkek Tipi

21.12.2014 - 16:17 Son Güncelleme: 22.12.2014 - 17:43

Bilindiği gibi bu soru genelde kadınlar için sorulur. Yapılan onlarca dizi, film ve yazılan onlarca kitap henüz bu işin sırrını çözememiştir. Belki de bu denklemi çözmek için erkeklerin ne istediğini anlamamız gerekiyor önce. Aşağıda değişik erkek modellerini ve onların nasıl birer kadın istediklerini öğreneceğiz. Başlayalım mı? 

Not: Konuyu dağıtmamak adına önce herkesin çevresinde baskın bir şekilde var olan erkeklerin genel karakteristikleri üzerinden başlayacağız. Bunlar; duygusal, rasyonel, geleneksel, özgür ruhlu, depresif, melankolik, potansiyeline inanan ve asabi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Duygusal erkek

Belki de çevremizde en çok karşılaştığımız erkektir. Bu tarz erkekler sürekli duygularına göre hareket ettikleri için seçecekleri kadın türü onlara en duygusal yaklaşan olacaktır. Tıpkı bir anne şefkati gibi.

2. Rasyonel erkek

Ailesinden aldığı rasyonelliği hayatı boyunca en öne koyan erkek türüdür. Bunlar genelde akılcı adımlar atar ve bir ilişki bulmaları çok zor olmaz. Bankacı sınıfına giren erkekler en genel türüdür. Zaten mezun olduktan sonra işsiz kalmamak için attıkları en rasyonel adım budur.

3. Geleneksel erkek

3. Geleneksel erkek

Bu arkadaşlarımız da aileci bir tavır sergilemekle birlikte doğduğu büyüdüğü çevreye ve geleneklerine çok bağlıdırlar. Geleneksel erkekler gene gelenekselliğe yatkın olan kadınlar için yaratılmışlardır diyebiliriz. Bu arkadaşlar genelde belediyede çalışırlar.

(Not: Resimdeki abimiz vefat etmiş olup Allah rahmet eylesin diyoruz sevdikleri ve ailesi kusura bakmasın ama rahmetli abimiz tam bir geleneksel Türk erkeği olduğu için bu fotoğrafı kullandım.)

4. Özgür ruhlu erkekler

4. Özgür ruhlu erkekler

Bu tarz erkeklere genel olarak 'Issız adam' deriz. Filmi izleyen zaten anlamıştır bu tarz erkekleri. Biz gene de kısaca bahsedelim. Onlarda bağlanmak yoktur. Kimseyi incitmek için yaşamazlar ama bencillikleri onları çoğu zaman kötür yapar kadınların gözünde. Erkek muhabbetinde anlatacak malzemeleri çok olur. Ne diyelim Allah iflah etsin. Sevecekleri kadın mı? Yok canım, bütün kadınlar onlar için yaratılmıştır :)

5. Depresif - melankolik erkek

Belki kadınlar için sayıca fazla olan bu özellik erkekler için oldukça azdır. Bunlar mutsuz erkeklerimizdendir ve çocukluktan beri öyle süregelmiştir. Hayatta seçecekleri kadın modeli ise birlikte hayallere dalacakları kişidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Potansiyeline inanan erkek

Tabi bu potansiyel içinde birçok özellik saklamaktadır. Örneğin; vücud geliştiren, hırslı, ilkeli-idealist, zekasına güvenen, trol, doyumsuz, duygusuz veya soğukkanlı vs. Çevrenizde nadiren rastlarsınız bu türlere. Çünkü birçok insan diğer maddelerdeki özelliklere daha çok verir kendini. Ayrıca bu insanlar çok fazla duygularını belli etmezler. Ya da doruklarda yaşarlar ettiklerinde. Eğer çevrenizde ilgilendiğiniz bir erkek kendini geliştirmeye ve hem kariyer hem tecrübe olarak kimseye bağlı olmadan ilerlemeyi düşünüyorsa ona yatırım yapın derim. İleride hem sizi hem de çevresindekileri çok mutlu edecektir... Haa, nasıl mı kız türü severler? Dedik ya tecrübeye inanır bu tipler ama bilemezsiniz belki de en yakın arkadaşlarından birine aşıktır. Eğer bu türde sevdiğiniz bir erkek varsa ya açılın ya da yol verin çünkü onlar uzun yolda oyalanmayı sevmezler. American psycho filminde Christian Bale'in canlandırdığı karakter bu tipe karşılık gelebilir(deli olmasını varsaymazsak).

7. Asabi erkek

Nerde o eski ağır abiler? Onlar için racon, hayat, sevmek herşeyin bir kitabı vardır. Sevecekleri kadın türü ise onların sertliğinden hoşlanan kadınlardır. Evet, onlar birer Şevket Yerimdar'dır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hani Benim Recebim

bi de şişman erkek var : nefes alırsanız çok rahatlıkla elde edersiniz (not: boy .170 kilo 105)

Kaan Bayraktar

The Rational Male kitabı Türkçe olarak çıktı! Satın almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz: https://www.shopier.com/19967500 The Rational Male: Erkek... Devamını Gör