Görüş Bildir
Haberler
Erkan Petekkaya'nın Şikayeti Üzerine Nurgül Yeşilçay Hakkında 'Hakaret ve Tehdit'ten Soruşturma

Erkan Petekkaya'nın Şikayeti Üzerine Nurgül Yeşilçay Hakkında 'Hakaret ve Tehdit'ten Soruşturma

Onedio Medya
29.04.2016 - 12:48 Son Güncelleme: 29.04.2016 - 16:31

Oyuncu Erkan Petekkaya verdiği bir röportajda kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü oyuncu Nurgül Yeşilçay hakkında suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesinde Petekkaya’nın 'eşi ile hayranlarına karşı küçük düşürüldüğü' belirtildi ve kamuoyuna 'küfürbaz, çalışma ahlakından yoksun bir oyuncu' olarak lanse edildiği öne sürüldü. Nurgül Yeşilçay hakkında 'hakaret' ile 'tehdit' suçlarından soruşturma başlatıldı ve hakkında ceza davası açılmasını isteniyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avukatı Çağdaş Çelik aracılığı ile Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi veren oyuncu Erkan Petekkaya, Paramparça isimli dizinin 52 bölümünde birlikte rol aldığı Nurgül Yeşilçay’ın, diziden ayrıldıktan sonra bir gazeteye röportaj verdiğini hatırlattı.

Şikayet dilekçesinden: 'Bir kadın üzerinden prim yapmaya çalışan bir kimse olarak lanse edilmeye çalışılmıştır'

Şikayet dilekçesinden: 'Bir kadın üzerinden prim yapmaya çalışan bir kimse olarak lanse edilmeye çalışılmıştır'

Avukat Çelik dilekçesinde, Yeşilçay’ın söz konusu röportajda müvekkiline yönelik hakaret içerikli beyanlarda bulunduğunu iddia ederek, “Müvekkilimi yalancılıkla suçladı. Onun hakkında ağır ithamlarda bulundu. Müvekkilimiz bu ahlak sınırlarını zorlayan açıklamalar karşısında eşine ve hayranlarına karşı küçük düşürülmüş, bir kadın üzerinden prim yapmaya çalışan bir kimse olarak lanse edilmeye çalışılmıştır. Müvekkilimizin şüpheli ile öpüşmek isteyip istemediği gibi bir açıklaması bulunmamaktadır” dedi.

Yeşilçay’ın şikayete konu röportajda müvekkili Petekkaya’yı kamuoyuna 'küfürbaz ve çalışma ahlakından yoksun bir oyuncu' olarak lanse ettiğini öne süren Avukat Çelik, “Ayrıca şüpheli, müvekkilimizin kendisine mobbing uyguladığı yönündeki asılsız iddiaları ile müvekkilimizin gazetelere manşet olmasına neden olmuş ve müvekkilimizi küçük düşürmüştür” dedi.

Şikayet dilekçesinden: 'Şüpheli Yeşilçay verdiği röportajda küfür ettiğini kabul etti'

Şikayet dilekçesinden: 'Şüpheli Yeşilçay verdiği röportajda küfür ettiğini kabul etti'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şüphelinin verdiği röportajda müvekkiline küfür ettiğini kabul ettiğini söyleyen Avukat Çelik, müvekkilinin edilen hakaretler nedeni ile ailesi ve hayranları nezdinde küçük düşürüldüğünü, onurunun zedelendiğini belirtti. 

Yeşilçay’ın, müvekkili Petekkaya ile çalıştığı süre içerisinde sürekli ona hakaretlerde bulunduğunu iddia eden Avukat Çelik, Nurgül Yeşilçay hakkında “Hakaret” ve “Tehdit” suçlarından soruşturma başlatılarak hakkında ceza davası açılmasını istedi.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, şikayet üzerine Yeşilçay hakkında soruşturma açıldı. 

Soruşturmaya bakan Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar’ın Nurgül Yeşilçay’ı ifade vermeye çağırması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
41
19
9
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Derin A.

Oha diyorum başka da bir şey demiyorum. Utanmazlıkta yeni bir çığır, kadının dürüstlüğünü kullanıp bir de üstüne mağduru oynayarak arsızlığın dibine vuruyor.... Devamını Gör

kronik blue

ne çirkef adammışsın kadın tamam olan oldu uzatmanın alemi yok dedikçe adam yok şunu dedi yok bunu dedi bu kadın çok ahlaksız namussuz deyip gündem olmaya ç... Devamını Gör