Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Bu Zat Bulunduğu Makamın Adamı Değil'

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Bu Zat Bulunduğu Makamın Adamı Değil'

Onedio Medya
08.04.2016 - 15:35 Son Güncelleme: 08.04.2016 - 15:44

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözlerinin ardından ülkenin siyasi gündeminde yaşanan polemik karşılıklı açıklamalar ile sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun makamının adamı olmadığını söyledi. Erdoğan haftanın siyasi gündeminde bir diğer önemli gündem maddesi olan 'vatandaşlıktan çıkarma' ile ilgili ise 'TC vatandaşlığına yakışmıyorlar' dedi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı'nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri şöyleydi:

Cumhurbaşkanı ErdoğanCHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları hakkında, 'Şu anda bu zat bulunduğu makamın adamı değil. Ben daha önce kendisi için 'Çırak bile olamadı' demiştim, gerçekten çırak bile hala olamadı. Çok çok buna yakışacak ifadeler var da bu ifadeleri kullanmaya edebim müsaade etmiyor ama geçen söyledim zaten 'Siyasi sapık' dedim. Niye dedim? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız benim partimizin kuruluşundan itibaren dava arkadaşımdır. Onun inancı noktasındaki değerlerini değerlendirmeye bu zatın ne ilmi ne yaşamı ne de siyasetteki yeri zaten el vermez. İşte bir kasetle geldiği makam var, eğer o kaset olayı olmasaydı zaten o makama da gelemezdi kaldı ki bir başka yön, Sayın Baykal'ın yanından çıktıktan sonra gazeteciler sorduğunda 'Adaylık düşünmüyorum' diyen kişi ertesi gün biliyorsunuz aday oldu. Bunda yalan, dolan her türlü şey var. Akşam başka, sabah başka. Öyle bir tip, tipleme. Allah bu tiplerden Türk siyasetini, Türk demokrasisini korusun diyorum.' açıklamasında bulundu.

'İhanet içinde olanların bu vatandaşlığı taşımasını doğru bulmuyorum'

'İhanet içinde olanların bu vatandaşlığı taşımasını doğru bulmuyorum'

Erdoğan, 'terör örgütüne destek verenlerin vatandaşlıktan çıkarılmasıyla ilgili olarak ise, 'Bunlar TC vatandaşlığına yakışanlar değil. Bunlar başka bir vatan ya da vatansızlık istiyorlar. Çünkü TC vatandaşıyken bu ülkeye ihanet olamaz. Bu ihanet içinde olanların bu vatandaşlığı taşımasını doğru bulmuyorum' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aci Patlıcan

Bu afam mı kî sayin cuhmhurbaskanim... Pis sapık bu ama kadinlarda destekliyo onu anlamiyom