Görüş Bildir
Haberler
En Özel Günlerinde Birer Kuğuya Dönüşen Ünlülerimizle 2016 Gelinlik Modası

etiket En Özel Günlerinde Birer Kuğuya Dönüşen Ünlülerimizle 2016 Gelinlik Modası

cokiyiya
21.07.2016 - 13:25

Hepimiz biliyoruz ki bu sene çok düğün yaptı! 🎉👰💐

2016 gelinlik modasına bakacak olursak bu yıl sade ve düz kesimlerin hakim olduğunu görüyoruz. Peki, 2016'da gelin olan ve sevdiceğiyle yaşlanmaya bir ömür 'EVET' diyen güzel ünlülerimiz nasıl gelinlikler giydiler? Hangi modelleri tercih ettiler? Tüm bu soruların cevaplarını merak ediyorsanız, önden buyurunuz... 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinem Kobal

Sinem Kobal

Düğünde 'v' yakalı dantel detaylı sade bir gelinlik tercih eden Sinem, duvak yerine uzun kuyruk tercih edenlerden. Dantel detaylarla vintage bir hava katılan gelinlik Tuana Büyükçınar tasarımı ve oldukça şık! Orantılı göğüs dekoltesi ve uzun kuyruğu ile Sinem oldukça zarifti. Klasik ‘gelin başı’ndan uzak duran Kobal, açık bıraktığı saçlarını sezonun trendi örgüyle birleştirerek, taç formunda detaylandırdı.

Gülşen

Gülşen

Düğününde Gülşen ise modacı Hakan Yıldırım'ın tasarladığı bir gelinlik giydi. Farklı tarzıyla sürekli kendinden bahsettiren Gülşen, bu kez sade gelinlik tercihi ile dikkatleri üzerine çekti. Pul ve boncuk detaylarıyla ayrı bir hava katılan gelinliği, sırt dekoltesi tamamlıyordu. Şarkıcı, gelinliğiyle orantılı abartısız makyajı ve düz saçları ile göz kamaştırıyordu.

Ezgi Eyüboğlu

Ezgi Eyüboğlu

Uzun kollu ve prenses kesim bir gelinlik tercih eden Ezgi Eyüboğlu’nun gelinliği dantel detaylarla süslüydü. Dantel kolları ise çiçek motifleri ile süslüydü. Hareketli gelinliğini sade bir makyajla tamamlayan Ezgi, hafif dalgalı saçlarını ise çiçekli bir taç ile tamamlayarak masalsı bir görünüme ulaştı.

Başak Dizer Tatlıtuğ

Başak Dizer Tatlıtuğ

Düğününde tercih ettiği vücudu saran, sade ama şık gelinliğiyle farkını konuşturan Başak’ın üzerinden zerafet akıyordu desek yeridir. Ünlü modacı Özgür Masur imzası taşıyan bu gelinlik, aslında beyaz bir elbiseydi fakat Başak en özel gününde giyince birden gelinlik oluverdi!

Sinem Öztürk

Sinem Öztürk

Özgür Masur imzası taşıyan gelinlik giyen diğer bir ünlümüz de Sinem Öztürk. Üçüncü kez gelinlik giyen Sinem, bu kez sade bir gelinlik giymeyi tercih etti. Güzel oyuncu, mini sırt dekolteli bu ışıltılı gelinlik içerisinde adeta bir kuğu gibiydi... Saçlarını ensesinde topuz yaptıran Sinem, taktığı beyaz çiçeklerle de gelin başını tamamladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Derya Karadaş

Derya Karadaş

Karadaş'ın gelinliğini de ünlü modacı Özgür Masur tasarladı. Derya, dantel çiçek motifleriyle süslenen sade ve düz gelinliği içinde oldukça şıktı.

Burcu Kartal

Burcu Kartal

Uzun kollu gelinlik tercih eden bir diğer ünlümüz ise Sinan Özen'in eşi Burcu Kartal. Düğününde Burcu, kolları dantel detaylı balık model bir gelinlik tercih etti. Enseden topuz yaptırdığı saçlarını klasik gelin tacı ve uzun duvağıyla tamamlayan Burcu, sade ve şık bir gelin olmuştu.

Pınar Dilek

Pınar Dilek

Tarkan ile evliliğinden sonra gündemden düşmeyen Pınar ise düğününde, uzun kollu yerine yarım kollu bir gelinlik giydi. Pınar'ın dantel detaylı ve omuz dekolteli bu gelinliği, ünlü İspanyol gelinlik markası Pronovias imzası taşıyor.

Sümeyye Erdoğan

Sümeyye Erdoğan

Düğününde Sümeyye ise sezon modasının aksine kabarık bir gelinlik giymeyi tercih etti. İki farklı renkten oluşan gelinliğinin alt tarafında tafta kumaş, üst bölümünde ise dore ve lame işlemeler kullanılmış.

Ece Binay

Ece Binay

Klasik tarzda bir gelinlik tercih eden diğer bir ünlümüz ise Ece Binay. Mahsun Kırmızıgül’ün avukat eşi, uzun kuyruklu gelinliği ve de uzun duvağı ile adeta ışık saçıyor. Kuyruk kısmında sık dantel işlemelerle detaylandıran şık gelinliğini, açık bıraktığı sade saçlarıyla tamamladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcu Kara

Burcu Kara

Burcu Kara'nın nikaha kadar giydiği gelinlik de çok konuşuldu. Dönem kadınlarını andıran Burcu Kara, prensesler gibiydi. Arkadaşı Tuvana Büyükçınar'ın tasarladığı bu muhteşem gelinliği giyen Burcu, saçına taktığı zarif aksesuarla da tarzını konuşturdu.

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

Düğününde Neslihan iki gelinlik giyenlerden… Güzel oyuncu ilk olarak, İsrailli ünlü gelinlik tasarımcısı Berta Balilti imzası taşıyan bu zarif gelinliği giydi. Derin göğüs dekolteli, taş işlemeli ve dantel detaylı gelinliği içerisinde kuğuyu andıran Neslihan, vücudu saran düz bir model tercih etti. Vakko Wedding’den alınan bu muhteşem gelinliğinin fiyatı ise 39,000 TL. 

Gelelim Neslihan’ın ikinci gelinliğine!… Parti elbisesini andıran bu salaş gelinliği ise Zeynep Tosun imzası taşıyor. Fransız danteli ve ipek kullanılarak tasarlanan gelinlik, sezonun modasına oldukça uygun. Derin 'v' yakalı gelinliğinde birden bollaşan kollarıyla bohem bir hava yakalayan Neslihan, ortalığı yakıp kavurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
556
298
155
42
38
37
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Xoxo

Neslihan Atagül'ün ikinci gelinliği, gelinlikten çok gecelik gibi durmuş.

What really

Neslihanı yataktan kaldırıp getirmişler.

Hemingway

Neslihan, neden Asena'nın sahne kıyafetleri gibi bir gelinlik ? Anlatsana biraz.