Görüş Bildir
Haberler
En Orijinal Sevgiliye Hediye Fikirleri

En Orijinal Sevgiliye Hediye Fikirleri

Hediye Denizi
02.10.2014 - 11:02

Sevgiliye hediye ararken dikkat edilmesi gereken en önemli

konulardan biri de, hediyenin olabildiğince özel ve orijinal olmasıdır. Sizin için

sıradan olmayan bir insana da sıradan bir hediye verilmez öyle değil mi? Kalbinizin

tek sahibi, gönül verdiğiniz bu kişiyi daha da özel hissettirecek, en orijinal

sevgiliye hediye fikirleri ile sevgilinizin gönlünü bir kez daha

fethedebilirsiniz. Erkek sevgili için erkek sevgiliye hediye seçenekleri, bayan

sevgili için de bayan sevgiliye hediye seçeneklerini inceleyerek sevgiliniz

için en doğru olan ürünü seçmekte hiç zorlanmayacaksınız. Sevgilinizi hem

şaşırtacak hem mutlu edecek sevgiliye hediye çeşitleri ile hediye anlayışınızın

tamamen değişecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşkbiyotik Kapsülleri

Aşkbiyotik Kapsülleri

Sevgilinize olan aşkınızı ona anlatmakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Bir türlü onu sevdiğinize tam olarak inanmıyor değil mi? Sürekli 'Sen beni artık sevmiyorsun :(' tarzı triplere maruz kalıyor ve buna bir çare, bir derman arıyorsanız sorunu çözdünüz bile! Aşkbiyotik Kapsülleri, sevgilinize olan sevginizi ve aşkınız anlatmanın en orijinal yollarından biri. Bu hediye ile sevgilinizi size ve aşkınıza kesin olarak inanacak. Sevgiliye bulma konusunda da sıkıntı yaşıyor ve bir türlü karar veremiyorsanız da Aşkbiyotik Kapsülleri'ni tercih edebilirsiniz.

Sevgilimin Klasik Sözleri Duvar Saati

Sevgilimin Klasik Sözleri Duvar Saati

Sevgilinizin size sık sık kullandığı sözleri muhakkak vardır. Kimi zaman hoşunuza giden, kimi zaman da sizi çileden çıkartan bu cümleleri artık klasik haline gelmiştir. İşte sevgilinizin o sözlerini Sevgilimin Klasik Sözleri Duvar Saati ile daha farklı ve komik bir hale getirebilirsiniz. Sevgilinizin 6 klasik sözünü bu duvar saatine yazdırabilirsiniz. Tabi siz bu hediyeyi verirken yine de sevgiliye güzel sözler söylemeyi unutmayın :)

Sevgiliye Özel Aşkıbiyotik

Sevgiliye Özel Aşkıbiyotik

Aşkınıza en iyi gelecek ilaç tartışmasız Sevgiliye Özel Aşkıbiyotik! Kutu üzerine isimlerinizi yazdırabilir, prospektüsü de kendiniz doldurabilirsiniz. İçindeki leziz mi leziz çikolata drajeler olan Aşkıbiyotik'in tek yan etkisi, mutluluktan bulutlarda uçma hissi vermesi! Sevgiliye mektup yazmak da artık çok fazla tercih edilmediği için kalbinizden gelen duygularınızı prospektüse yazdırabilirsiniz.

Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi

Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi

İşte şimdi aşkınızı manşetlere taşıma zamanı! Neden siz ve sevgilinizin aşkı gazetelerde yer almasın ki? Hatta neden ikinize özel bir gazete olmasın ki? Herhangi bir medya patronu da olmadan bunu başarabilir, ikinize özel bir gazete sahibi olabilirsiniz. Sevgiliye hediye fikirleri olarak tartışmasız en orijinal hediyelerden biri.

Aşk Kadehi - İsim Baş Harfleri ve Aşk Mesajı Baskılı - 2'li Set

Aşk Kadehi - İsim Baş Harfleri ve Aşk Mesajı Baskılı - 2'li Set

Başka yede bulamayacağınız, çok şık ve romantik sevgiliye hediyelerden biri daha. Kişiye Özel Aşk Kadehleri ile en romantik anlarınızı renklendirin, gecenin keyfini doyasıya yaşayın. Kadehlerin ön ve arka taraflarına ayrı ayrı isim ile mesajınızı yazdırabilir, sevgilinizi bu sürprizinizle şaşırtabilirsiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şişede Mesaj

Şişede Mesaj

Sevgiliye sözler söylemek öyle kolay olmuyor değil mi? Kim bilir içinizde yaşadığınız aşk ne kadar büyük ama bunu bir türlü ona karşı söyleyemiyorsunuz.. O halde daha ilginç bir yola başvurmaya ne dersiniz? Filmlerden de sık sık gördüğünüz bir yöntem olan şişede mesajı şimdi siz, sevgiliniz için kullanın! Özel kırmızı kağıda yazdıracağınız mektubunuz kum taneleri ile dolu şişe içinde sevgilinize ulaşacak. Bu romantikliğiniz, sevgilinizi mutluluk gözyaşlarına boğabilir :)

Sevgi Dolu 4'lü Magnet Seti

Sevgi Dolu 4'lü Magnet Seti

Sevgisini ve aşkını yerlere göklere sığdıramayanlar için birbirinden güzel ve aşk dolu magnet seti! Orijinal tasarımları ile dikkat çeken bu set, sevgilinizin de çok hoşuna gidecek.

Kişiye Özel Nakışlı Gömlek

Kişiye Özel Nakışlı Gömlek

Erkek sevgiliye hediye olarak verilebilecek Kişiye Özel Nakışlı Gömlek, şık erkeklerin şıklığına şıklık katacak. Manşet ve cep üstü kısmına sevgilinizin adının ve soyadının baş harflerini, yaka içine de 25 karaktere kadar mesajınızı yazdırabilirsiniz.

Kişiye Özel Rakı Bardağı

Kişiye Özel Rakı Bardağı

Sevgiliye hediye ne alınır diye kara kara düşünmeyi sona erdiren güzellikte bir hediye daha! Rakı masasının olmazsa olmazı rakı bardaklarını biraz daha özel hale getirdik.. Üzerine isim ve harf yazdırabilecceğiniz Kişiye Özel Rakı Bardağı, rakı içmeyi seven erkek arkadaşınızın keyfine keyif katacak.

Konuşan Çikolatalar - Seni Seviyorum

Konuşan Çikolatalar - Seni Seviyorum

Sevgilinize anlatmak istediklerinizi anlatmanın en tatlı yolu. Çünkü bu çikolata gerçekten konuşuyor! İçinde 6 adet Pelit çikolata bulunan Konuşan Çikolatalar üzerindeki özel mekanizma sayesinde sesinizi kaydedip sevgilinize yollayabilirsiniz. Bu sürpriz karşısında sevgilinizin ufak çapta bir şok yaşayacağı kesin..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
22
15
6
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Derya

Güzelmiş, o kadar çok şey var ki internette böyle orijinal seçim. Şu listeden de bir şeyler çıkar bence ;) http://www.niceyaslara.com/hediyeler

sevgili hediyeleri

http://www.stildepo.com/k/hediye/sevgiliye-hediye