Görüş Bildir
Haberler
En Çok Tercih Edilen E-ticaret Altyapı Sağlayıcısı IdeaSoft ile 5 Adımda E-ticaret Sitesi Kurun

En Çok Tercih Edilen E-ticaret Altyapı Sağlayıcısı IdeaSoft ile 5 Adımda E-ticaret Sitesi Kurun

E-Ticaret ile nerede olursanız olun satış yapmaya hazır mısınız? Teknolojinin hayatımıza en büyük katkısı hiç şüphesiz her şeyin daha pratik ve hızlı şekilde yapılabilmesi. Daha önceden internet sitesi açarken karşılaşılan buglar, uzun süren tasarım süreci, yavaş açılan sayfalar, kod hataları ve diğer birçok sorun da teknolojinin gelişmesiyle tarihin tozlu raflarına karıştı. Artık çok kısa sürede, hatta 5 adımda profesyonel bir e-ticaret sitesi açmak mümkün!

Yapmanız gereken tek şey iş fikrini belirleyip bir şirket açmak ve ardından arkanıza yaslanmak. IdeaSoft kalan tüm adımları sizin için profesyonel şekilde yürütecek, kısa süre içerisinde de yayına hazır e-ticaret sitenizi teslim edecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

IdeaSoft ile Sektöre Profesyonel Şekilde Girin!

IdeaSoft ile Sektöre Profesyonel Şekilde Girin!

Ziyaretçilerinizin ihtiyaç duyabileceği tüm özellikleri altyapı paketlerinde barındıran IdeaSoft, gelişmiş özellikleri ve çeşitli modülleri sayesinde teknik bilginiz olmadan 7 gün 24 saat boyunca satış yapmanıza olanak tanıyor.

Hızlı sunucuları, binlerce ziyaretçiyi aynı anda kaldırabilecek güçte. Sağlam temellerle bir marka oluşturmak istiyorsanız IdeaSoft sizin için en iyi çözümleri sunacaktır. Üstelik müşterilerinizin ihtiyaçlarına, satacağınız ürünlerin türüne ve diğer birçok detaya bağlı olarak istediğiniz paketi avantajlı fiyat teklifleriyle seçebilirsiniz. Pazaryeri entegrasyonu sayesinde tek tıkla tüm platformlardaki ürünlerinizi yönetebilir, sanal pos entegrasyonu sayesinde de kesintisiz şekilde satış yapabilirsiniz.

Ideasoft’un Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Ideasoft’un Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Ideasoft müşterilerinin profesyonel bir şekilde e-ticaret yapmalarını sağlamaktadır. Sağladığı altyapı seçenekleri sayesinde teknik bilgi sahibi olmayan kişiler de kolaylıkla satış yapabilir. Bunun yanı sıra birçok gelişmiş modülün olması, site sahiplerinin ilerleyen zamanlarda sitelerine yeni özellikleri dahil etmelerine imkân tanımaktadır.

Özellikle sektöre yeni giren kişiler için sunulan Lite Paketi, yeterli seviyede özelliği bünyesinde barındırmakta ve düşük sermayelerle kişilerin e-ticarete atılmalarına olanak tanımaktadır. Güçlü güvenlik önlemleri sayesinde her türlü saldırıya karşı siteyi koruyan altyapısı, aynı zamanda Türkiye’nin en hızlı e-ticaret sitelerinden birine sahip olmanızı sağlayacaktır.

Siteye giren her kullanıcı, modern arayüz sayesinde istediği her ürüne kısa sürede ulaşabilir ve dakikalar içerisinde sipariş verebilir. Bu da daha fazla satış yapmaya olanak tanımaktadır.

E-ticaret Nasıl Yapılır?

E-ticaret Nasıl Yapılır?

Her ne kadar e-ticaret her geçen gün yaygınlık kazansa da henüz markasını dijital dünyaya taşımayan çok fazla işletme var. Her açıdan özenle hazırlanmış, yayına alır almaz direkt satış yapmaya hazır bir siteye sahip olmak için dikkat etmeniz gereken 5 temel unsur mevcut.

  • E-ticaret Yöntemini Belirleyin

  • İş Fikrinizi Belirleyin

  • Şirket Kurun

  • Altyapı Seçin

  • Tasarımınızı Seçin

E-ticaret Modelini Belirleyin

Eğer e-ticaret yapmak isteyen bir girişimciyseniz, bu sektöre adım atmadan önce farklı e-ticaret modellerinin olduğunu bilmeniz gerekir. Bunları doğru bir şekilde seçmek, işinizi uzun vadeli bir şekilde planlamanıza yardımcı olur. E-ticarete adım atacaksanız 2 farklı seçeneğiniz var;

  • Dropshipping modelinde satış yapmak

  • Stoğunuzda yer alan ürünleri satmak

İş Fikrinizi Belirleyin

E-ticaret modeli seçimi ile iş fikri seçimi tamamen farklı başlıklardır. İş fikriniz, hangi ürünleri satacağınızı belirlediğiniz adımdır. Eğer kendi ürünleriniz varsa bunları pazarlayabilir, kargo sürecini yöneterek müşterilerinize ulaştırabilirsiniz.

Bunun dışında kendi ürünleri olmayan bir yatırımcı ya da girişimciyseniz, farklı tedarikçiler ile anlaşarak satmak istediğiniz ürünleri dropshipping yöntemiyle alıcıya ulaştırabilirsiniz.

İş fikrinizi belirlerken sektörde yoğun olarak satılan ürünleri tercih edebilir ya da sürekli olarak ihtiyaç duyulan farklı ürünlere yönelebilirsiniz. Ürün tercihi yaparken, e-ticaret modeli gibi uzun süreli olduğunu unutmamanız gerekiyor. Bu nedenle adımlarınızı doğru bir şekilde atmalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şirket Kurun

E-ticaret için gerekenler listesinde unutmamanız gereken başlıklardan bir tanesi de şirket kurmaktır. Kurumsal bir firma olmanız müşterilerinize güven verecektir. Bunun yanı sıra fatura kesmek, vergi ödemek için de şirket sahibi olmanız gerekmektedir.

Eğer girişimciyseniz ve daha önce bir şirket kurmamışsanız anonim, limited ve şahıs firmaları arasından sizin için en uygun olanını tercih edebilirsiniz. Her şirket türü birbirinden farklı avantajlara ve imkanlara sahiptir. Bu konuda detaylı araştırma yapmalı ve araştırma sonucu karar vermelisiniz.

Altyapı Seçin

Doğru bir altyapı seçmek, başarılı bir e-ticaret girişimi için şart. Çünkü web sitenizi verimli bir şekilde kullanmak istiyorsanız, altyapı bunun en temel anahtarı olacaktır. Sorunlu, yetersiz bir e-ticaret sitesi çökmelere, donmalara ve yavaşlamalara sebep olabilir. Bu da müşteri memnuniyetini düşürerek satışları olumsuz bir şekilde etkiler.

Dolayısıyla profesyonel, kullanıcı odaklı ve modern tasarımlara sahip olan bir altyapıyı tercih etmeniz markalaşma yolunda işinizi kolaylaştıracaktır. IdeaSoft tarafından sunulan hazır e-ticaret altyapıları sektöre rakiplerinizden çok daha önde başlamanızı sağlayacaktır. Bunun yanı sıra güvenli, hızlı, bütçe dostu ve çeşitli avantajlarının olması da IdeaSoft’un tercih edilmesindeki en büyük etken.

Ek olarak iş fikrinizi ve şirketinizi kurduktan sonra tüm sürecin IdeaSoft tarafından yönetilmesi, internet sitenizi tamamen hazır şekilde teslim almanız, teknik bilgi gerektirmeden satışa başlamanız da sağladığı avantajlardan bazılarıdır.

Tasarım Seçimi

E-ticaret yapmak istiyorsanız, altyapıyı seçtikten sonra geriye yalnızca tasarıma karar vermeniz kalır. IdeaSoft Konsept sayesinde marka tasarımı, logo tasarımı, arayüz tasarımı ve diğer birçok görsel unsuru tasarlatabilirsiniz. Temiz şekilde kodlanan bu tasarımlar hız bakımından da oldukça başarılıdır. Ek olarak Google ve Yandex başta olmak üzere tüm arama motorlarına uygun olması da sitenizin üst sıralarda yer almanıza yardımcı olacaktır.

Tüm bu avantajları ile IdeaSoft tarafından sunulan paketler, e-ticaret dünyasında daha başarılı bir şekilde adım atmanıza yardımcı olur. Tüm bunların yanı sıra IdeaSoft tarafından müşterilere 7 gün 24 saat aktif teknik destekler de verilmektedir. Bu sayede en ufak sorunda dahi destek almanız mümkündür.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın