Görüş Bildir
Haberler
Egosu Yeryüzünden Kanatlanıp Bulutların Üstünde Dolaşan 19 Meslek Erbabı

etiket Egosu Yeryüzünden Kanatlanıp Bulutların Üstünde Dolaşan 19 Meslek Erbabı

Persephone
07.10.2015 - 19:15

Hepsine öyle demiyoruz tabii ki aralarında çok sevimli, çok cana yakın insanlar da var ama bu meslekleri yapanların çoğunda da ego patlaması da yok değil hani.

Biz o çoğunluğa girenleri bu içerikte anlatmaya çalıştık, genelin dışında kalanlar yine başımızın tacı. 👑😄

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doktor

1. Doktor

Genellikle devlet hastanelerinde gelen hastanın bir birey olduğunu önemsemeyen doktorlarımız var. Tamam toplumun biraz üstünde bir kapasiteye sahip olabilirsiniz ama kendini bulutların üstünde görüp, diğer insanların duygularını umursamadan davranmanız sizce de biraz şov değil mi?

2. Pilot

2. Pilot

Başlığın sonuna kadar hakkını veren meslek. En yakışıklı, en karizmatik benim diye etrafta dolaşırlar. Gözlüklerini takıp, çıkartırken bile etrafa milyonlarca ego hücresi saçarlar.

3. Zabıt Katibi

3. Zabıt Katibi

Bir şikayette bulunacaksınızdır ya da davanızın yerini merak ediyorsunuzdur. Gidip yanlarına nazikçe sorarsınız ama hiçbir zaman net cevap vermez. Sizi bir dövmediği kalır.

4. Yunuslar

4. Yunuslar

Her şeye yetkileri vardır. Onların gözlerinde herkes şüphelidir. Okuluna giden bir öğrenciyi bile durdurup üstünü ararlar. Hırpalamak ya da saçma sorular sormak konusunda kendilerini haklı görürler.

5. Avukat

5. Avukat

En çok ben bilirimcidirler. Karşısındakinin konuşmasına fırsat vermeden hep kendi haklarını savunurlar ama karşıdakini bir kere olsun dinlemezler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kamu Kurumlarındaki Gişe Memurları

6. Kamu Kurumlarındaki Gişe Memurları

Ağzından kerpetenle bile laf alamazsınız. Bir işinizi halletmeye gittiğinizde size azarladığı çocuğu gibi davranır. Boşu boşuna insanları bekletme gibi yetenekleri vardır.

7. Özel Güvenlik

7. Özel Güvenlik

Sylvester Stallone Üniversitesi Ramboluk Bölümünü bir puanla kaçırmış da FBI'ı tercih etmeyip özel güvenlik olmuşlardır.

8. İnsan Kaynakları

8. İnsan Kaynakları

Patronun yerine kendilerini koyarlar. Patronculuk oynarlar. İş görüşmelerinde zaten anlarsınız, sizi yerin dibine sokmak için ne kadar uğraştığını.

9. Popüler Müzik Şarkıcısı

9. Popüler Müzik Şarkıcısı

Alt tarafı iki nota bir bestesin. Ne bu hava, caka? Tamam fazla müzik zevki olmayan bir milletiz ama kendinizi bu kadar da yukarıda görmeyin canım. Hep saçma magazin programlarının pohpohlaması işte bunlar.

10. Zabıta

10. Zabıta

Esnafın burnundan getirdikleri zamanlar geçeli çok olmadı. Hala da vardır mahalle aralarında seyyar satıcı kovalayanlar. Avanta aldıkları, alamadıklarının tezgahını devirmeleri... Denk geliyoruz bunlara.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sinema ya da Futbol Eleştirmeni

11. Sinema ya da Futbol Eleştirmeni

Çık oyna, ya da geç sen yönet takımı. Hayır zamanında denedin olmadı. Niye şimdi başkalarına b.k atıyorsun? Sen daha mı iyisini yaptın sanki?

12. Minibüs Şoförü

12. Minibüs Şoförü

Bakın bunlardaki ego NASA'nın astronotlarında yok. Dikkat edin.

13. Ünlü ya da Futbolcu Menajerleri

13. Ünlü ya da Futbolcu Menajerleri

Sanki çıkıp sen şarkı söyleyeceksin. Ya da sen çıkıp oynayacaksın. Alt tarafı bir aracısın işte. Neden bu kendine güvenmişlik?

14. Okul Müdürü

14. Okul Müdürü

Örencilere böyle mide bulandıran minik böcekler gözüyle bakar. Topluma kazandırayım derken birey olmayı unutturur onlara. Okul değil de sanki çiftlik yönetiyormuşçasına bir havası vardır.

15. Sinema Yönetmeni

15. Sinema Yönetmeni

Etrafa emirler yağdırır. Oyuncuları ağlatır. Makyöze kızar. Dekora laf eder. Hiçbir şeyi beğenmeden o filmi çeker.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Otopark Değnekçisi

16. Otopark Değnekçisi

Alt tarafı bir fiş kesip park saatini yazacaksın. Niye dünyanın en önemli füzyon enerjili silahı senin elindeymiş gibi davranıyorsun ki?

Ayrıca yol kenarına da niye park parası ödediğimize gelmiyorum bile.

17. Cankurtaran

17. Cankurtaran

Sanırsın olimpiyatlarda madalyası var. O derece caka atıyor etrafa.

18. Bar Bodyguardı

18. Bar Bodyguardı

Tek amacın; erkeklerin yanlarında kadın olmadan girmemeleri. Neden FBI ajanı gibi görünmeye çalışıyorsun ki? Hayır zaten saçma bir amaca hizmet ediyorsun. Bunu bu kadar gurur duyarak yapmanın nedeni neydi ki?

19. Öğrenci İşleri Memurları

19. Öğrenci İşleri Memurları

Ne zaman gitseniz, o zaman işleri vardır. 'Başka zaman gel.' derler. Soru sorarsınız cevap alamazsınız. Sanki orada Dünya'ya yaklaşmakta olan bir meteoru durdurmaya çalışıyorlardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
469
192
116
52
37
28
28