Görüş Bildir
Haberler
Eğer Öğretmen Olsaydın Branşın Ne Olurdu?

Eğer Öğretmen Olsaydın Branşın Ne Olurdu?

Yung Boş Ada
24.11.2015 - 14:59 Son Güncelleme: 24.11.2018 - 13:26

Acaba sen o kutsal insanlardan biri olsaydın branşın ne olurdu ya da hali hazırda öğretmensen branşını tahmin edebilecek miyiz? İşte sana öğrenmen için mükemmel bir fırsat! Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet ilk olarak yaşını öğrenelim :)

2. Peki cinsiyetin ne?

3. Konuya bodoslama girmeden önce seni tanımak adına sormak istediklerimiz var. Mesela senin için mükemmel bir akşam ne içermeli?

4. Peki ya, şu anda öğretmen misin?

5. Peki bunlardan hangisi asla ama asla sen değilsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi konumuza girelim artık! Sen nasıl bir öğretmen olurdun?

7. Öğrencilerini motive etmek için onlara ödüller verir miydin peki?

8. Bir öğrencin ne yapsa seni gerçekten çileden çıkarır?

9. Peki bu davranışın üzerine vereceğin ceza ne olurdu?

10. Son olarak: Diyelim ki bir öğrencinin sorduğu sorunun cevabını bilmiyorsun, ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Matematik öğretmeni!

Matematik öğretmeni!

Sen bir öğretmen olsaydın branşın kesinlikle matematik olurdu! Matematik öğrencilerin korkulu rüyası, derslerin en zoru olarak görülür hep: Sen de zoru seven bir insan olduğun için elbette bu dersi sen anlatacaksın! Dahası sende inanılmaz bir analitik zeka var ve matematik de öyle herkesin uğraşabileceği bir branş değil. Ayrıca son derece planlı bir insansın; işlerini asla aksatmaz, her şeyi yapılması gereken zamanda yaparsın. İşte tam da bu sebeplerden ötürü senden çok güzel bir matematik öğretmeni olur diye düşündük! Ne dersin, sence de matematik branşı sana cuk oturmuyor mu?

Fizik öğretmeni!

Fizik öğretmeni!

Sen bir öğretmen olsaydın branşın kesinlikle fizik olurdu! Fizik öğretmenleri genelde dışarıdan bakıldığında korkutucu görünüp de tanışılıp yakınlaşıldıktan sonra en çok sevilen öğretmen olma potansiyeline sahip öğretmenlerdir: Yani aynı sen! İnsanlar ilk başta senden biraz çekinseler de seninle yakınlaştıktan sonra senin aslında ne kadar eğlenceli ve kafa biri olduğunu anlayıp seni çok seviyorlar. Ayrıca fiziği anlamak ve anlatmak için inanılmaz bir zekaya sahip olmak gerekir. Bu yüzden de sendeki bu güzide zekanın en çok yakışacağı branşın fizik olduğuna karar verdik. Ne dersin, sence de fizik branşı sana cuk oturmuyor mu?

Kimya öğretmeni!

Kimya öğretmeni!

Sen bir öğretmen olsaydın branşın kesinlikle kimya olurdu! Hepimizin bildiği üzere kimya öğretmenleri az biraz çılgındır: İşte tam da bu yüzden kimya senin için biçilmiş kaftan oluyor! Sendeki bu çılgınlık ve cesaretle mükemmel bir kimya öğretmeni olursun. Dahası sen yeni şeyler denemeyi seven bir insansın: Bu yüzden yeni bileşikler elde etmek, deneyler yapmak senin için çok zevkli olacak olsa gerek! Ne dersin, sence de kimya branşı sana cuk oturmuyor mu?

Biyoloji öğretmeni!

Biyoloji öğretmeni!

Sen bir öğretmen olsaydın branşın kesinlikle biyoloji olurdu! Sen bir kere doğaya çok düşkünsün: Doğanın işleyişi, değişik canlı türleri, insan vücudu senin için inanılmaz merak uyandırıcı şeyler. Bu yüzden de hem bu merakını giderebileceğin hem de eğlenerek öğretebileceğin en güzel branş biyoloji senin için. Dahası senin son derece sakin ve huzurlu bir yapın var. Durum bu olunca da biyoloji gerçekten senin için biçilmiş kaftan oluyor! Ne dersin, sence de öyle değil mi?

Tarih öğretmeni!

Tarih öğretmeni!

Sen bir öğretmen olsaydın branşın kesinlikle tarih olurdu! Tarih öğretmenleri genellikle son derece ciddi ve sert olur: Yani tıpkı senin gibi! Sen insanlarla gereksiz yakınlık kurmayı sevmeyen, daima mesafesini koruyan bir insansın. Dahası inanılmaz bilgisilin; insanlar sana bu yüzden çok saygı duyuyorlar ve sana sık sık bir şeyler danışıyorlar. Engin bilgi birikimin ise araştırmaya olan merakın ve son derece güçlü hafızanın sana bir hediyesi! Durum bu olunca da tarih gerçekten senin için biçilmiş kaftan oluyor! Ne dersin, sence de tarih branşı sana cuk oturmuyor mu?

Coğrafya öğretmeni!

Coğrafya öğretmeni!

Sen bir öğretmen olsaydın branşın kesinlikle coğrafya olurdu! Sen yeni yerler gezip görmeyi çok seven bir insansın. Ama buralara sadece kültürlerinden dolayı değil, daha çok doğal güzellikleri için gitmeyi seviyorsun. Ayrıca gerçekten son derece neşeli bir insansın: Yüzünden gülümsemen hiç ama hiç eksik olmuyor senin. İşte tam da bu yüzden içindeki coğrafik güzelliklere olan aşka ve neşeye en uygun branş coğrafya oluyor! Ne dersin, sence de öyle değil mi?

Edebiyat öğretmeni!

Edebiyat öğretmeni!

Sen bir öğretmen olsaydın branşın kesinlikle edebiyat olurdu! Sen bir kere çok derin bir insansın: Duygularını en derininde ve en güçlü şekilde yaşayan birisin. Dahası yaşadığın her bir olay bir hikayedir senin için ve bu hikayeleri anlatmaktan çok zevk alıyorsun! Ayrıca biliyor musun, sende öyle bir yetenek var ki dünyanın en sıradan olayı bile senin dilinde eşsiz bir hikayeye dönüşüyor. Yalnız az biraz kuralcı olduğunu söylememiz lazım: Prensiplerinden asla ödün vermez ve kimse için kendini değiştirmezsin. Edebiyat da tam olarak bunu gerektirir: Derin duygular, hayal gücü ve birazcık da olsa kural! Ne dersin, sence de edebiyat branşı senin için biçilmiş kaftan değil mi?

Beden Eğitimi öğretmeni!

Beden Eğitimi öğretmeni!

Sen bir öğretmen olsaydın branşın kesinlikle beden eğitimi olurdu! Sen asla yerinde durmayan, enerjisi hiç bitmeyen bir insansın. Resmen yorulmak denen bir şey yok sende! Diğer yandan dışarıdan bakıldığında oldukça rahat bir insan gibi görünsen de aslında son derece disiplinli ve düzene önem veren birisin. Yani sporun gerektirdiği bütün özelliklere sahipsin! Bu yüzden de beden eğitimi senin için biçilmiş kaftan! Ne dersin, sence de öyle değil mi?

Müzik öğretmeni!

Müzik öğretmeni!

Sen bir öğretmen olsaydın branşın kesinlikle müzik olurdu! Çünkü sen müziği, sana 'müzik dinliyor musun?' diye sorulduğu zaman 'nefes alıyor musun?' diye cevap verecek kadar çok seviyorsun! Senin için sadece kafanı dağıtmak veya eğlenmek için yaptığın bir aktivite değil yani müzik. Adeta bir yaşam tarzı! Ayrıca sen sanatsal algısı çok yüksek bir insansın; o yüzden de analitik dersler pek de sana göre değil. Formül ezberleyip problem çözmektense, yaratıcılığını ortaya koymana olanak veren branşlarda başarılı olursun. İşte bütün bunlardan dolayı da müzik senin için biçilmiş kaftan! Ne dersin, sence de öyle değil mi?

İngilizce öğretmeni!

İngilizce öğretmeni!

Sen bir öğretmen olsaydın branşın kesinlikle ingilizce olurdu! Bir kere sen son derece avrupai bir insansın; bu tarzından tut da konuşmana kadar yansımış durumda. Ayrıca son derece modernsin, açık görüşlüsün. Asla geleneklere körü körüne bağlı biri değilsin. Dahası, başka kültürler ve yeni diller öğrenmek senin için adeta bir tutku! Bu yüzden de senin için ingilizceden daha mükemmel bir branş olamaz! Ne dersin, sence de ingilizce branşı sana cuk oturmuyor mu?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4667
3970
1545
1404
622
481
481