Görüş Bildir
Haberler
Duygusal Zekânızın Kaç Olduğunu Hiç Merak Ettiniz mi?

etiket Duygusal Zekânızın Kaç Olduğunu Hiç Merak Ettiniz mi?

diazepam
02.10.2014 - 10:51 Son Güncelleme: 12.05.2018 - 13:11

IQ buzdağının görünen kısmıysa, EQ suyun altında kalan kısmıdır. Zekadan başka bir şeydir duygusal zeka. Toplum içinde var olabilmemizin, ilişkilerimizin, düşünme biçimimizin anahtarıdır. Peki sizi duygusal zekanız kaç, hiç merak ettiniz mi? Gelin beraber 1 dakikada ortalama bir sonuç çıkaralım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nasıl insanlar sizi çeker?

2. Kafanızı dağıtmak istediğinizde hangisini yaparsınız?

3. Aşağıdakilerden hangisi sizi daha çok heyecanlandırıyor?

4. Hata yaptığınızda ne sıklıkla öz eleştiri yaparsınız?

5. Önemli kararları nasıl alırsınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Partner seçerken dikkate aldığınız en önemli faktör hangisidir?

7. Bir bilim kurgu kahramanı seçin!

8. Rüyanızda en sık gördüğünüz şey?

9. Çok iyi olduğunuz bir oyunda acemi birine yenildiniz, tepkiniz?

10. Son olarak bir renk seçin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

EQ seviyeniz 150 ve üzeri!

EQ seviyeniz 150 ve üzeri!

Duygusal zekanız son derece yüksek. Empati yeteneğiniz bir harika, kendinizi başkalarının yerine koyma konusunda bir ustasınız. İnsanlar ışığa gelen kelebekler misali cömertliğinize ve karizmanıza kapılıp etrafınızda toplanıyor. İnsanları hayal kırıklığına uğratmak en büyük korkunuz. Ütopik bir dünya hayaliniz var ama gerçekçi yönünüzü de asla kaybetmiyorsunuz.

EQ seviyeniz 130-140 arası!

EQ seviyeniz 130-140 arası!

Duygusal zekanız bir hayli yüksek. Sabırlı bir kişiliğiniz var ve diğer insanları nasıl mutlu edeceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Bundan dolayıdır ki etrafınızda çok sayıda insan var. Kendiyle barışık, dünya işlerine kafa yoran, duygusal birisiniz. En büyük korkunuz insanların sizi hayal kırıklığına uğratması, özellikle de çok değer verdiklerinizin.

EQ seviyeniz 100-110 arası

EQ seviyeniz 100-110 arası

Duygusal zekanız ortalamanın üzerinde. Duygularınızı dizginleme ve mantıklı kararlar verme konusunda bir hayli başarılısınız Çok fazla arkadaşınız yok belki ama çok sağlam dostluklarınız var. En büyük korkunuz yalnız kalmak çünkü siz insanlardan beslenen, dostlukları sayesinde hayatına anlam katan birisiniz.

EQ seviyeniz 80-90 arası!

EQ seviyeniz 80-90 arası!

Analitik ve dürüst bir insansınız. Düşüncelerinizi ve duygularınızı söylemek konusunda hiç çekinceniz yok ve aynısını karşı taraftan da bekliyorsunuz. Kendinizi başkalarının yerin koyma konusunda isteksizliğiniz var ama bu başka insanları düşünmediğiniz anlamına gelmiyor. Kafanızda çok sayıda düşünce var ama harekete geçme konusunda sıkıntılarınız var.

EQ seviyeniz 80 ve altı!

EQ seviyeniz 80 ve altı!

Duygusal olmaya, mantığı bir kenara bırakmaya cesaret edemeyen bir yapınız var. Duygularınızla hareket etmeye başlarsanız savunmasız kalacağınızı düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Güçlü kişiliğinize ve karar verme becerilerinize duygularınızı da eklemeniz halinde çok daha başarılı olacağınız bir gerçek. Bazen gardınızı indirmekten çekinmeyin. Çünkü yumruk yememeye çalışırken nereye yumruk atacağınızı da göremiyorsunuz?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3291
1207
659
394
203
194
191
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın