Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Ne Yapmak İçin Geldiğini Bu Kişilik Testiyle Cevaplıyoruz!

etiket Dünyaya Ne Yapmak İçin Geldiğini Bu Kişilik Testiyle Cevaplıyoruz!

Bakalım bu dünyaya geliş amacın ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, bunlardan hangisi seni anlatıyor?

2. Peki ya sen hangi alanda daha iyisindir?

3. Bunlardan hangisi olmazsa hayatın tadı tuzu kalmaz?

4. Bir duygu olsaydın hangisi olurdun sence?

4. Bir duygu olsaydın hangisi olurdun sence?

5. Yılın hangi mevsimi favorin?

5. Yılın hangi mevsimi favorin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görsele bir süre bak ve dikkatini en çok çeken rengi işaretle bakalım!

7. Bir insan değil de kelime olsaydın hangisi olurdun sence?

8. Son olarak bu görsellerden hangisi hayatını en iyi şekilde özetliyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İyilik Yapmak!

İyilik Yapmak!
i.pinimg.com

Sen bu dünyaya iyilik yapmak için gelmişsin! Çevrende olup biten hiçbir şey senin radarından kaçamıyor ve tüm bunlara karşı fazlasıyla hassassın. Öyle ki bir yerde dalı kırılmış bir ağaç bile görsen için gidiyor ve gidip o ağacı sarıp sarmalayasın geliyor. Kendi yemeğini bile sokaktaki dostlarımızla paylaşan, onlara mama alıp soğuktan koruyan, arkadaşları arasında yardıma ihtiyaç duyulduğunda, dertleşmek istendiğinde ilk aranan ve onların moralini düzeltmek için elinden geleni yapan kişiler vardır ya hani işte sen onlardansın. Yani bu dünyayı güzel kılan sayılı altın kalplilerden birisin!

Keyif Almak!

Keyif Almak!

Senin bu dünyaya geliş amacın; hayatın tadını çıkarmak! Yediğin yemekten, gittiğin herhangi bir yere kadar her türlü ayrıntıdan zevk alacak ve mutlu olacak bir şey bulabiliyorsun. Yağmur yağdığında şikayetlenmek yerine toprak kokusunu içine çekip, yüzüne düşen yağmur damlalarıyla mutlu olan, kaldırımın kenarında açan kimsenin dikkat etmediği küçük çiçeği görüp içi sevinçle dolanlardansın. Bu özelliklerin sayesinde hem içinde bulunduğun anın tadını çıkarıyor hem de yüksek hayat enerjinle etrafındakilere de ilham veriyorsun!

Kahraman Olmak!

Kahraman Olmak!

Sen bu hayata yaptıkların veya yapacaklarınla iz bırakmaya gelmişsin! Pek çok konuda pek çok şeyle ilgili ideallerin var ve bunların doğrultusunda yaşıyor, herkese her şeye karşı büyük bir sorumluluk duyuyorsun. Daha da önemlisi fazlasıyla cesursun. Gördüğün bir haksızlığa ya da kötülüğe asla sessiz kalamıyor, düşünmeden kendini ortaya atarak adaleti sağlamaya çalışıyorsun. Bir şeylere karşı duyarsız ve sessiz kalan insanlardansa nefret ediyorsun. Pek çok insanın, canlının hayatında bıraktığın ya da bırakacağın güzel izlerle onların kahramanı olacaksın!

Şifa Dağıtmak!

Şifa Dağıtmak!

Bir sözüyle, bir dokunuşuyla çevresindekileri sakinleştiren, ses tonuyla bile onlara huzur veren insanlar olur ya işte sen onlardansın! Sezgilerin fazlasıyla kuvvetli ve empati yeteneğin gerçekten çok güçlü. Belki de bu yüzden karşındakinin ne hissettiğini, ne düşündüğünü bir bakışta anlıyor, onlara ihtiyacı olanı sunuyorsun. Daha da güzeli farkında olmadan gittiğin bir ortamı, dokunduğun şeyi adeta güzelleştiriyorsun. Herkesin hayatında ihtiyaç duyduğu nadir ve özel kişilerdensin.

Gezgin olmak!

Gezgin olmak!

Sen bu dünyaya keşfetmeye gelmişsin! Sürekli yeni bir şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek istiyorsun. İçindeki merak duygusu hiç bitmiyor ve yerinde duramıyorsun. Sürekli okuyor ve izliyor öğrendiğin her yeni bilgiyle resmen tazeleniyorsun. Bu dünyada ne kadar yer, kültür varsa hepsini görmek, tanımak istiyorsun. Sırt çantasını alıp yollara düşen, kendini yepyeni maceralara bırakan gezginlerdensin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1103
501
229
119
54
40
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
endeXus Gaming

Gezgin olmak çıktı ama İtalyaya gitmek istediğim halde para birikmiyor 😭 Ailemi geçindirmek için uğraşarak geçti çocukluğum 😭😭