Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Ferah 10 Mesleği

Dünyanın En Ferah 10 Mesleği

First
02.12.2014 - 18:07 Son Güncelleme: 05.12.2014 - 19:24

1. Şans kurabiyesi yazarı

Adamlar bütün gün mani yazıyor, ferah ferah. İşte şans var, şans var. Bizde olsa kurabiyenin içinden kağıt çıktı diye parasını isteyen olur.

2. Golf topu dalgıcı

www.funnyjunk.com

Bu golf sahası sahipleri “Bütün gün yatıyoruz kendimize iş çıkaralım.” diyerek her golf sahasına bir göl yaparlar. Toplar suya düşünce bizim dalgıç hemen suya atlar. Al sana yoktan iş var etme, al sana ferah olduğu kadar ıslak bir meslek.

3. Online haritalar için kameralı bisikletçi

Pedalına kuvvet bir iş. KPSS puanı yerine sağlam bir baldır ilk arayışımız tabii ki. Sen pedala bastıkça yüzüne vuran püfür püfür rüzgar. Kışın biraz sıkıntı ama kalın giyinirsek sorun yok bizce.

4. Su kaydırağı müfettişi

Hanımlar, beyler! Şu arkamda görmüş olduğunuz su kaydırağının ferahlığı 10 numara 5 yıldız! Dönemlik iş olmasa 4 yıl okulunu okur, master’ını bile yaparız.

5. Lüks yatak test edicisi

Sabah yatağından kalk, işe git, sonra bir daha yat, sonra kalk diğerine yat... Akşam 6’da kalk eve git tekrar yat. Hmmm.“İsmeeet hadi kalk yerine yat yavrum.”diyen bir patronun var bi kere ya. Daha ne olsun?

6. Ada bakıcılığı

Yaş daha 25’e gelmeden “ben adaya yerleşicem abi yeaaaa, şehir hayatı çok yordu beni” diyenler için güzel bir iş fırsatı. Tabii yalnızlıktan kafayı kırmadığınız sürece. En kötü bütün gün ata binersiniz, at önemli.

7. Okuyucular

Bütün gün gazete dergi okuyup para kazandıran meslek. Koşuuuuun kolay para! Bu dergilere üye olmak için varını yoğunu döken kaç tane arkadaşımız ay sonunu getiremiyor burada!

8. Ailesinden kalanı harcayıcı

İş olarak görülemez, yolu yok, sigortası yok. Tabii mesaisi de yok, patronu da... “Ne iş yapıyorsunuz?” sorusundan sonra “Kendi işimin patronuyum.” diyen herkesi buraya bekliyoruz.

9. Sanal altın toplayıcısı

İnsanlar oyunlarda tarla baksın, sen onların altınlarını topla. Her altın için emlakçı gibi komisyon al. “Masa başı iş olsun her türlü çalışırım aga!” demenin de ötesinde bir şey bu. Adamlar yata yata para kazandıklarından yatak başı iş olarak tanımlayabiliriz.

10. Sakız Uzmanı

Evet, bu iş kolu şu ana kadar saydıklarımız arasında en ferah olanı. Şimdi şöyle oluyor, ferahkariyer.com’a başvuru yapanlar sakız çiğneyerek para kazanıyor. Evet yanlış duymadınız tek yapmanız gereken bütün 3 ay sakız çiğnemek! First X-Fresh'in ferahlatan kristalleri sayesinde bu işi kapanların günleri pek ferah geçiyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
5
4
4
2
1