Görüş Bildir
Haberler
Dünya Kahve Günü'ne Özel Kahve Ürünlerinde Kaçırmamanız Gereken Harika Fırsatlar

etiket Dünya Kahve Günü'ne Özel Kahve Ürünlerinde Kaçırmamanız Gereken Harika Fırsatlar

Kübra B.
02.10.2023 - 15:52 Son Güncelleme: 02.10.2023 - 16:00

Dünya Kahve Günü'nün kutlandığı bu özel günde, seçkin kahve ürünlerinde sunulan cazip fırsatları kaçırmak istemiyorsanız doğru yerdesiniz! Dünya Kahve Günü'nü kutlamanın en lezzetli yolu, en sevdiğiniz kahve çeşitlerini indirimli fiyatlardan alarak kutlamak isterseniz sizi aşağıya alalım.

Bu içerik 02.10.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tchibo Barista Crema Çekirdek Kahve 1 kg

Tchibo Barista Crema Çekirdek Kahve 1 kg

Kırmızı meyve dokunuşlu zarif, yumuşak gövde, ideal aroma tazeliği, doz ayarı ve tekrar kolayca kapatmak için aroma kilitli özelliğine sahip olan Tchibo Barista Crema Çekirdek Kahve, gününe özel indirimiyle burada sizi bekliyor.

Yine amazon üzerinden aldığım Arzum AR1034 Kahve Öğütücü ile 30 saniye kadar öğütüp moka pot ile espresso denedim. İnanılmaz bir krema oluştu, genellikle çekirdekler kalitesiz veya bayatsa krema oluşmuyor bile. İçimi oldukça lezzetli ve mükemmel kokuyor. Filtre kahve olarak da denedim, hem öğütürken hem de demlenirken ne kadar lezzetli koktuğunu anlatamam. Bir diğer husus da ben genellikle çekirdek kahve aldığımda cam kavanozlara aktarıyordum taze kalsın diye, bu ambalajda kilitli kapak koymuşlar köşesine, içinden kahve alır almaz sıkıca kapatıp taze bir şekilde tutulabiliyor.

Julius Meinl Lungo Kapsül Kahve 100 Adet 2023 Seri

Julius Meinl Lungo Kapsül Kahve 100 Adet 2023 Seri

Özenle yapılan koyu kavurma işlemi Güney ve Orta Amerika'nın Arabica kahvelerinin harmanıyla birleşince ince kremalı kahveyi ortaya çıkarmış olan Julius Meinl Lungo Kapsül Kahve, oldukça ferah ve meyvemsi bir tada sahip. 

600 TL yerine Prime üyelerine özel 498 TL fiyatıyla burada.

Harika tat, nespresso makineme uyuyor ve lezzetli bir seçim.

Nespresso D 140 Citiz Platinum Paslanmaz Çelik Kahve Makinesi

Nespresso D 140 Citiz Platinum Paslanmaz Çelik Kahve Makinesi

4 farklı kahve seçeneği, sıcak su özelliği ve şık tasarımıyla öne çıkan Nespresso D 140 Citiz Platinum Paslanmaz Çelik Kahve Makinesi, 5.979 TL yerine 4.999 TL fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Hangi modeli alacağıma çok zor karar verdim. Americano içmeyi seviyorsanız harika bir makine. Çok hızlı bir şekilde çalışıyor, lezzetli kahveler içebiliyorsunuz. Sıcak su özelliğini satın alırken bu kadar fazla kullanacağımı düşünmemiştim. İçinden çıkan hediye kapsüller sayesinde hangi kahveyi alacağınıza karar verebiliyor olmanız çok güzel. 10 gündür kullanıyorum iyi ki almışım.

Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve 250 g x 8 Adet

Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve 250 g x 8 Adet

Julius Meinl'ın bu Premium kahvesi, zengin narenciye aromaları ve çiçek nuansları içeren yumuşak bir tada sahip özel bir harman. İçeriğinde ki çekirdekler Orta Amerika ve Papua Yeni Gine orijinli. Ağızda ferah bir tat bırakan, yüksek asiditeli yumuşak ve tatlı bir içime sahiptir.

Prime üyelerine özel indirimli fiyatıyla buradan satın alabilirsiniz.

Amazon’dan yapacağınız alışverişlerde Ön Sipariş Fiyat Garantisi ( Aldığınız seçili ürünlerin fiyatları belirli bir tarihe kadar düşerse, düştüğü miktar kadar bakiye hesabınıza yüklenir), Prime üyelerine özel ücretsiz ve hızlı kargo hizmeti, Prime Video ile ödüllü dizileri altyazılı izleme, özel fırsatlara erişme ve Prime Gaming ile bedava oyun ayrıcalıklarından yararlanabileceğinizi unutmayın.  

Moliendo Amalfi Espresso Blend Kahve Çekirdek 1000 g

Moliendo Amalfi Espresso Blend Kahve Çekirdek 1000 g

Kolombiya, Honduras ve Uzak Doğu kahvelerinden harmanlanan bu kahve, fındık, odunsu, topraksı tadım notalarına sahip. İlk yudumuyla çikolata notaları ve yumuşak içimi hissettirirken, alttan vanilya ve meyvemsi tatlar öne çıkıyor.

Düşük asiditeli bir kahve olan Moliendo Amalfi Espresso Blend Kahve, indirimli fiyatıyla burada sizi bekliyor.

Piyasada mevcut çekirdek kahvelere göre fiyatı gayet uygundu. Aynı markanın farklı kahvelerini denesem de bu ürün favorim oldu. Tadı, lezzeti ve sertliği dengeli. Espresso blend in farklı çeşitlerini şans eseri öğrendim. Onları deneyip tekrar yorumu güncelleyeceğim. Şu an amalfi ile devam.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Moliendo House Blend Filtre Kahve Çekirdek 1000 g

Moliendo House Blend Filtre Kahve Çekirdek 1000 g

Latin Amerika çekirdekleri ile harmanlanan bu kahve, çikolata, vanilya, elma, marmelat tadım notalarına sahip. İlk yudumuyla öne çıkan yumuşak içimi ve çikolata tadını hissettiren, ardından meyvemsi tatların eşlik ettiği düşük asiditeli bir kahve. 

Tam benlik diyenler için linki burada.

Moliendo kahvelerde yer alan tüm fırsatlara göz atmak istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

Ben meyvemsi tatları sevemem. Kahvede ekşilik bana göre değil. Bu çekirdeğin tadını sevdim ve uzun süredir tüketiyoruz. Ortalama ve güzel bir kahve tavsiye ederim.

Jacobs Selection Filtre Kahve 250 Gr

Jacobs Selection Filtre Kahve 250 Gr

Jacobs Kahvelerde 275 TL'ye 75 TL indirim kampanyasından alabileceğiniz en sevilen kahvelerden biri Jacobs Selection Filtre Kahve. 

Linkini buraya bıraktım.

Her zaman büyük keyifle içiyorum. Fiyatına en yakın kaliteye sahip kahve olur kendisi.

Jacobs Lungo 8 Intenso Yüksek Yoğunluk, Keskin ve Yoğun Espresso Kapsülleri 10 Adet

Jacobs Lungo 8 Intenso Yüksek Yoğunluk, Keskin ve Yoğun Espresso Kapsülleri 10 Adet

Keskin asidite ile başlayan tadı, çikolata notalarına doğru ilerlemesiyle harika bir içim sunan Jacobs Lungo 8 Intenso, kampanyanın en çok tercih edilen kahvelerinden biri. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Jacobs Kahvelerde 275 TL'ye 75 TL indirim fırsatına göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Fiyatı diğer kapsüllere göre uygun. Tadı, yoğunluğu güzel. Makinada da herhangi bir zorlama yapmıyor. Öneririm!

Anisah Genoa Espresso Çekirdek Kahve Koyu Kavrulmuş 1000 gr

Anisah Genoa Espresso Çekirdek Kahve Koyu Kavrulmuş 1000 gr

Koyu kavrulmuş, aromatik içimi ile bambaşka bir espresso kahve deneyimi sunan Anisah Genoa Espresso Çekirdek Kahve, özünü tropikal meyveler, karamel ve çikolatadan alıyor. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Aynı markanın diğer çekirdeki deneyimimden dolayı, çekinerek bunu da denemeye karar vermiştim. Ama bu çekirdekler harika kavrulmuş ve ağızda nefis bir tad bırakıyor ve kesinlikle hayal kırıklığı yaşamadım. Bu arada ben bu çekirdekleri Espresso yapmak için değil, filtre kahve olarak tüketiyorum ve gayet memnun kaldım. Sert ve yoğun tad sevenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Nish Filtre Kahve Guatemala 250 gr

Nish Filtre Kahve Guatemala 250 gr

Yumuşak içimli, asidik oranı dengeli ve karmaşık lezzet notlarıyla dolu olan mükemmel bir kahve olan Nish Filtre Kahve Guatemala burada sizi bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Julius Meinl Präsident Blend Öğütülmüş Filtre Kahve Orta Kavrulmuş Yumuşak İçim 250 g

Julius Meinl Präsident Blend Öğütülmüş Filtre Kahve Orta Kavrulmuş Yumuşak İçim 250 g

Filtre Kahve Makineleri, Dripper, Chemex ve French Press ile kullanıma uygun olarak öğütülmüş olan Julius Meinl Präsident Blend, orta kavrulmuş yumuşak içime sahiptir. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Nescafe Gold Çözünebilir Kahve Ekopaket 200 g

Nescafe Gold Çözünebilir Kahve Ekopaket 200 g

Zengin aroması ve yumuşak içimiyle öne çıkan Nescafe Gold, özenle seçilmiş yüksek kalite Arabica ve Robusta çekirdeklerinin harmanından oluşuyor. 

İndirimli fiyatıyla satın almak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Nescafe Kahveler fırsatların tümüne göz atmak isterseniz de buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın