Görüş Bildir
Haberler
Doğum Tarihin Karakterin Hakkında Ne Söylüyor?

etiket Doğum Tarihin Karakterin Hakkında Ne Söylüyor?

Osman Avcı
05.01.2015 - 12:42 Son Güncelleme: 23.02.2022 - 15:50

Doğum tarihi insanın karakterini etkileyen en önemli şeylerdendir. Sen de bize doğum tarihini söyle, sana kim olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi 10'luk zaman diliminde doğdun?

2. Hangi mevsimde doğdun?

3. Peki, ayın hangi gün aralığında doğdun?

4. Son olarak, hangi saat aralığında doğdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Utangaç & Dikkatli" çıktı!

"Utangaç & Dikkatli" çıktı!

Sen insanlarla arana, sadece en başta biraz mesafe koyanlardansın. Çünkü biliyorsun ki, çok muhabbet tez ayrılık getirir. Bu yüzden başlarda soğuk geliyorsun insanlara, ancak bu özelliğin sana hayatın boyunca kazandırdı, hayatına hiç saçma sapan insanlar girmedi. Bunun yanında senin gözlem gücünün yüksek ve çözüm insanı olduğunu da söylemek gerek. Kriz anlarında soğukkanlı kalabiliyorsun çünkü. Son olarak fazla girişken olmadığını, yani utangaç olduğunu da eklemek gerek. Olsun olsun, senin bu özelliğin pervasızlıktan, perdesizlikten bin kat iyidir...

"Bağımsız & İş Bilen" çıktı!

"Bağımsız & İş Bilen" çıktı!

Sen oldum olası kendi göbek bağını kendin kestin, hiç kimseden yardım istemedin; isteyemezsin zaten, karakterinde yok bu. Kendi kararlarını kendin aldın, bir şeyler başardıysan hep kendin başardın. Bu zamana kadar kendi ayaklarının üstünde durmanın romanını yazdın bir nevi. Bunun yanında iş bilen, iş bitiren bir insan olduğunu söylemek gerek. Bu da kesinlikle senin ayrıntcı/detaycı kişiliğinle alakalı. Bir işe başlamadan kılı kırk yarmak deyiminin hakkını verir, en ince detayını düşünürsün. Bu özelliğin yüzünden çoğu kişi sana negatif dese de, yapacak bir şey yok, sen busun! Hem onlar kendi yarım yamalaklıklarına baksınlar :)

"Yaratıcı & Pozitif" çıktı!

"Yaratıcı & Pozitif" çıktı!

Öncelikle sen rengarenk, hayat dolu, kıpır kıpır bir kişiliksin. Çünkü içinde üreticilik denen bir ateş sürekli yanmakta ve bu ateş hem senin, hem de etrafındakilerinin kanını kaynatıyor. Sürekli yeni fikirler, yeni projeler, yeni eserler üretiyorsun. Yaratıcı bir karaktersin yani. Ayrıca hayata renkli gözlüklerle bakabilme gibi muazzam bir özelliğe sahipsin. Bu senin için hem hayatı kolaylaştırıyor, hem de zorluklarla başa çıkabilme gücü veriyor. Son olarak kendine güvenin 10 üzerinden 11: Yani birinci belli (sen), ikinci kim? ;)

"Adanmış & Yardımsever" çıktı!

"Adanmış & Yardımsever" çıktı!

Öncelikle şu denilebilir ki, sen kesinlikle bir aile insanısın. Hayatında en önem verdiğin kavram Aile; başarını da, huzurunu da, mutluluğunu da onlara bağlıyorsun, haklısın da. İşte tam da bu yüzden onlar için yapamayacağın herhangi bir şey yok. Korumacı bir kişiliğin var bir yandan da. Çünkü hayatındaki en büyük korku, onların başına bir şey gelmesi. Sorumluluk alabiliyorsun ayrıca. Bu yük, bazen sana ağır gelse de, çekemesen de, çoğu zaman mutlusun bu durumdan. Çünkü biliyorsun ki, kendini adadığın şey çok anlamlı, çok değerli, çok güzel!..

"Hırslı & Kibar" çıktı!

"Hırslı & Kibar" çıktı!

En başta, çok net olarak şunu diyebiliriz ki, sen BÜYÜK hayallerin, BÜYÜK ideallerin insanısın. Her ne kadar bazen yolunu kaybedip, ne yapacağını bilemez hale gelsen de, motivasyonunun ve potansiyelin yüksek olduğu için kendini toparlamayı ve düştüğün yerden kalkmasını iyi biliyorsun. Hırs ve azminin elinden o çok büyük gibi görünen şeyler kurtulamayacak ve elbet bir gün gerçekleşecek. İkinci bir özellik olaraksa kibar bir insan olduğunu söylemek gerekir. İnsanları kırmamaya, ince davranmaya dikkat ediyorsun, ki sırf bu yüzden çoğu zaman kendin kırılıyorsun. Yine de yapacak bir şey yok, can çıkıyor huy çıkmıyor :)

"Dikkatli & Hesaplı" çıktı!

"Dikkatli & Hesaplı" çıktı!

Senin hayatının özeti aslında şu: 2! Hemen açıklayalım: Senin yaşamında 'anında', 'acele' gibi kavramlar asla yok. Yapacağın, söyleyeceğin şeyi mutlaka gözden geçirir, hep 2 defa düşünürsün. Hesaplamadan asla adım atmazsın, bu yüzden asla faka da basmazsın. Kimileri senin bu özelliğine kavuşabilmek için, bin türlü kazık yemesi ve feleğin çemberinden minimum 40 defa geçmesi gerekirken, sen, doğan gereği ihtiyatlısın. Çünkü biliyorsun ki, insanın en iyi arkadaşı, kendi sırtı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
858
392
186
171
46
42
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuana Degermenci

"Bağımsız & İş Bilen" çıktı! "Bağımsız & İş Bilen" çıktı! Sen oldum olası kendi göbek bağını kendin kestin, hiç kimseden yardım istemedin; isteyemezsin zat... Devamını Gör

https_sule

"Bağımsız & İş Bilen" çıktı! Sen oldum olası kendi göbek bağını kendin kestin, hiç kimseden yardım istemedin; isteyemezsin zaten, karakterinde yok bu. Kendi... Devamını Gör

Batuhan Ünal

"Hırslı & Kibar" çıktı! En başta, çok net olarak şunu diyebiliriz ki, sen BÜYÜK hayallerin, BÜYÜK ideallerin insanısın. Her ne kadar bazen yolunu kaybedip, n... Devamını Gör

Elmir Ahmet

Sorduk mu