Görüş Bildir
Haberler
Doğum Tarihi ve Saatine Göre Bebeğinizin İsminin İlk Harfi Ne Olmalı?

etiket Doğum Tarihi ve Saatine Göre Bebeğinizin İsminin İlk Harfi Ne Olmalı?

Dr.Astrolog Şenay Devi
11.09.2023 - 20:06 Son Güncelleme: 11.09.2023 - 22:27

Bebeğiniz için doğum tarihi ve saatine göre en iyi ismi düşünün.

Bebeğiniz için doğum tarihi ve saatine göre en iyi ismi düşünün. İşte doğum tarihine ve saatine göre ismin ilk harfi ve doğum tarihi ile numeroloji bebek isimleri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç (Meşa)

Koç (Meşa)

Hintçe'de Mesha olarak bilinir. 21 Mart - 19 Nisan tarihleri arasında doğan insanlar bu burç altında düzenlenir. A, L ve Ch  E hecesi ile başlayan isimler bu burçtaki bebekler için uğurlu kabul edilir.

Boğa (vrishabha)

Hintçe'de Vrishabha olarak bilinir. 20 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında doğanlar bu burcun kişileridir. I, U, E, S, Ş, O,  ile başlayan isimler bu burçtaki bebekler için uğurlu kabul edilir.

İkizler (Mithuna)

Hintçe'de Mithuna olarak bilinir. 21 Mayıs'tan 21 Haziran'a kadar doğan insanlar bu burcun kişileridir. A, H, Gh, Ka, Ke ve Ko ile başlayan isimler bu burçtaki bebekler için uğurlu sayılır.

Yengeç (Karaka)

Hintçe'de Karka olarak bilinir. 22 Haziran'dan 22 Temmuz'a kadar doğan insanlar bu burcun kişileridir. Da, De, Do, He, Hi, Ho ve Hu  ile başlayan isimler bu burçtaki bebekler için uğurlu kabul edilir.

Aslan (Singa)

Hintçe'de Simha olarak bilinir. 23 Temmuz'dan 22 Ağustos'a kadar doğan insanlar bu burcun kişileridir. Ma, Me, Mo, Ta, Te ve To  S ile başlayan isimler bu burçtaki bebekler için uğurlu kabul edilir.

Başak (Kanya)

Hintçe'de Kanya olarak bilinir. 23 Ağustos'tan 22 Eylül'e kadar doğanlar bu burcun kişileridir. Bu burçtaki bebekler için Pa, Pe, Po, Sh, Ta ve Th harfleriyle başlayan isimler uğurlu kabul edilir.

Terazi (Tula)

Hintçe'de Tula olarak bilinir. 23 Eylül - 23 Ekim tarihleri arasında doğan insanlar bu burcun kişileridir .. Ra, Re, Ro, Ta, Te ve To harfleriyle başlayan isimler bu burçtaki bebekler için uğurlu kabul edilir.

Akrep (Vrishchika)

Hintçe'de Vrishchika olarak bilinir. 24 Ekim - 21 Kasım tarihleri arasında doğan insanlar bu burcun kişileridir. Y, Na, Ne, No, To, Ya, Ye ve Yu harfleriyle başlayan isimler bu burçtaki bebekler için uğurlu sayılır.

Yay (Dhanu)

Hintçe'de Dhanu olarak bilinir. 22 Kasım'dan 21 Aralık'a kadar doğan insanlar bu burcun kişileridir. Bu burçtaki bebekler için A, Bh, Dh, Ph, Ta, Ye ve Yo harfleriyle başlayan isimler uğurlu sayılır.

Oğlak (Makara)

Hintçe'de Makara olarak bilinir. 22 Aralık - 19 Ocak tarihleri arasında doğan insanlar bu burcun kişileridir. Bu burçtaki bebekler için Bh, Ga, Ge, Ja, Je ve Kh harfleriyle başlayan isimler uğurlu sayılır.

Kova (Kumbha)

Hintçe'de Kumbha olarak bilinir. 20 Ocak - 18 Şubat tarihleri arasında doğanlar bu burcun kişileridir... Da, Go, Ge, Sa, Se, So harfleriyle başlayan isimler bu burçtaki bebekler için uğurlu sayılır.

Balık (Meena)

Hintçe'de Meena olarak bilinir. 19 Şubat - 20 Mart tarihleri arasında doğan insanlar bu burcun kişileridir... Ch, De, Jh, Th ve Ya, M, harfleriyle başlayan isimler bu burçtaki bebekler için uğurlu kabul edilir.

Artık doğum tarihine göre şanslı isimleri bildiğinize göre bebeklerinize en güzel ismi verebilirsiniz.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın