Görüş Bildir
Haberler
Doğaüstü Güçlerinizi Keşfedin! Sizin Altıncı Hissiniz Ne?

etiket Doğaüstü Güçlerinizi Keşfedin! Sizin Altıncı Hissiniz Ne?

Osman Avcı
16.11.2014 - 11:55 Son Güncelleme: 16.11.2014 - 12:48

Süper güçlerinizi öğrenme vakti!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüyalarınızı hatırlar mısınız?

2. Hiç olmamış bir şeyi tahmin ettiğiniz olmuş muydu?

3. En son ne zaman deja vu yaşadınız?

4. Peki ya, hiç hayalet/3 Harfli gördünüz mü?

5. Telefonunuz çaldığında, bakmadan kimin aradığını tahmin edebilir misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisini düşündüğünüzde, daha tutkulu bir insan haline geliyorsunuz?

7. Peki ya kadere inanıyor musunuz?

7. Peki ya kadere inanıyor musunuz?

8. Eski kitap mı almayı tercih edersiniz, yeni mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yalan Dedektörü'sünüz!

Yalan Dedektörü'sünüz!

Sizin altıncı hissiniz, birisi yalan söylediği zaman, hemen onu anlayabilmeniz. Yılandan korkmazsın yalandan korktuğunuz kadar. Dürüstlük en önemli erdem sizin için çünkü. Yalansız, yalın bir hayat düşlediniz hep. Ama yalancılar hep etrafınızda kümelenmiş. Onları gördüğünüz zaman deriniz kabarıyor, hapşırmaktan da kendinizi alamıyorsunuz. Ama yalancıların korkulu rüyasısınız bir yanda da. Onların yalanını ortaya çıkarmak sizde hobi, hatta part-time iş! 'Lie To Me' nin Türkiye şubesi gibisiniz kısaca!

Geleceği görebiliyorsunuz!

Geleceği görebiliyorsunuz!

Sizin altıncı hissiniz, olacak şeyleri önceden bilebilmeniz, özellikle de kötü şeyleri. Bunu bazen cidden seziyorsunuz; içinize bir kuşku düşüyor ve hemen oluveriyor. Bazense bunu insan sarraflığınızla keşfedebiliyorsunuz. Notunu verdiğiniz insanların, daha o notu hak etmediği görülmemiştir yani. Bu medyumluğun sırrıysa, sezgiyle mantığı birleştirebilmeniz ve her ne olursa olsun kendinizi dinlemeniz.

Kimin yardıma ihtiyacı olduğunu bilebiliyorsunuz!

Kimin yardıma ihtiyacı olduğunu bilebiliyorsunuz!

Evet, sizin altıncı hissiniz, birisi dara düştüğünde onun size ihtiyacı olduğunu bilebilmeniz. Her şeyden önce siz kendinizden çok başkaları için yaşayan birisiniz. Yardıma ihtiyaç mı var, hooop hemen siz oradasınızdır. Bir pelerininiz eksik! Ailenizin, arkadaşlarınızın ve hatta kırk kat yabancıların bile, bu yönünüzle vazgeçilmezisiniz. Umursuyorsunuz çünkü ve insana sadece 'insan' olduğu için değer veriyorsunuz. Fakat sizin bu sınırsız yardımseverliğiniz, kendinizi ihmal etmenize de neden oluyor. Biraz da kendinize bakın, dememiz o ;)

Kayıp nesneleri bulabiliyorsunuz!

Kayıp nesneleri bulabiliyorsunuz!

Sizin altıncı hissiniz kayıp nesneleri bulmak. Siz; kumanda, anahtar, kulaklık, telefon, cüzdan gibi varoluşu kaybolmak üzerine olan nesneleri asla kaybetmezsiniz. Kaybolsalar da sıkıntı yok, anında bulursunuz onları. Bu özellik bilindiği üzere ANNE'lerindir, siz de bir nevi anne süper gücüne sahipsiniz. Ne mutlu size!

Her şeyin iyi tarafından bakabiliyorsunuz!

Her şeyin iyi tarafından bakabiliyorsunuz!

Sizin altıncı hissiniz, her şeyin, en kötü şeylerin bile, iyi tarafını görebilmeniz. Evet, bu özellik pek doğaüstü gibi görünmese de, adım başı kötülükle karşılaştığımız bu batasıca dünyada, iyimser olabilmek; en büyük meziyet, en yüce doğaüstü güç. Pozitifsiniz, sıcakkanlı ve iyilikseversiniz de. Ancak her şeyden öte mutlusunuz, mutlu. Daha süper bir güç bilen varsa, söylesin?!

Anında boş park yeri bulabiliyorsunuz!

Anında boş park yeri bulabiliyorsunuz!

Sizin altıncı hissiniz, pek bir garip. Evet, siz boş park yeri bulma ustasısınız. İnsanlar park yeri bulamadığı için, arabayı evine bırakıp dolmuşla gelirken; siz en önden yer bulabilirsiniz. Hatta değnekçiler bile, boş yer ararken, siz arabayı en olmaz yere çekersiniz. Lütfen bu doğaüstü gücünüzü küçümsemeyin, çünkü milyarda bir!!11

Elleriniz şifalı!

Elleriniz şifalı!

Sizin altıncı hissiniz, hastalıkların tedavisiyle ilgili. İçgüdüsel olarak hastanın neresinin problemli olduğunu anlayabiliyor, onu tedavi edebiliyorsunuz. Enerjiniz yüksek çünkü ve bu tamamen tanrı vergisi. Modern zamanların şamanı gibisiniz kısaca, iyileştirmek sizin işiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
504
162
122
98
52
46
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslı Güneş

Geleceği görebiliyorsunuz! Geleceği görebiliyorsunuz! Sizin altıncı hissiniz, olacak şeyleri önceden bilebilmeniz, özellikle de kötü şeyleri. Bunu bazen ... Devamını Gör

Yavuz

Evet, sizin altıncı hissiniz, birisi dara düştüğünde onun size ihtiyacı olduğunu bilebilmeniz. Her şeyden önce siz kendinizden çok başkaları için yaşayan bir... Devamını Gör

Tuğçe Ç.

Geleceği görebiliyorsunuz!