Görüş Bildir
Haberler
TV
Dizi Yetmezliği Çeken Bünyelere İlaç Gibi Gelecek Taze Taze 20 Dizi

Dizi Yetmezliği Çeken Bünyelere İlaç Gibi Gelecek Taze Taze 20 Dizi

Sonbahar mevsiminin ortalarına doğru ilerlediğimiz bu günlerde bünyemiz de yavaştan kendini yağmur, battaniye ve dizi üçlemesine hazırlamaya başlıyor.

Televizyon dünyası da her zamanki gibi bunun farkında ki, birbirinden güzel diziler ardı ardına yayın hayatlarına başlıyor. O halde her türden bir dizi bulabileceğiniz ve birbirinden ünlü uyarlamaların, yapımcıların ve oyuncuların dizilerinden oluşan bu listemiz; sınav senesinden yeni çıktığından saatlerce dizi izleyip gerçek hayattan kopmak isteyenlere, 'Pek dizi izlemem ama güzel bir şey varsa da kaçırmayayım' diyenlere, 'Doğuştan dizi canavarıyım ben, gönder gelsin'cilere ve dizi izlemekle işi olmasa da bir arkadaşa bakıp çıkacak olanlara gelsin.

Dizilerin konuları beyazperde'den alıntıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Bastard Executioner

1. The Bastard Executioner

IMDB & Fragman

Oyuncular: Lee Jones, Katey Sagal, Flora Spencer-Longhurst, Kurt Sutter, Darren Evans, Danny Sapani, Timothy V. Murphy, Stephen Moyer

Konusu: Sons of Anarchy'nin yaratıcısı Kurt Sutter'ın yeni projesi The Bastard Executioner, 14. yüzyılda geçen bir savaşçı hikayesini anlatıyor. Kral 3. Edward zamanında yaşayan bir şövalye, savaşın getirdiği yıkım ve şiddet yüzünden savaşçılığı bırakmış ve kılıcını bir daha eline almamaya yemin etmiştir. Ancak, şiddet peşini bırakmamaktadır ve tek çaresi kılıcını yeniden kuşanıp savaşmaktır.

Yayına Giriş Tarihi: 15 Eylül 2015

2. Blindspot

2. Blindspot

IMDB & Fragman

Oyuncular:  Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Audrey Esparza, Rob Brown

Konusu: Arrow ve The Flash dizilerinin yaratıcısı Greg Berlanti'nin yeni projesi olan Blindspot, bir kadının hafızasını kaybetmiş ve bütün vücudu dövmelerle kaplanmış bir halde Times Meydanı'nda bulunmasıyla başlar. Jane Doe'ya (kimliği belirsiz kadınlara bu isim veriliyor) kol kanat geren FBI ajanı Kurt Weller ve ekibi, kadının vücudundaki dövmelerin bir suçun ipuçları olduğunu fark edecektir.

Yayına Giriş Tarihi: 21 Eylül 2015

3. Minority Report

3. Minority Report

IMDB & Fragman

Oyuncular: Meagan Good, Stark Sands, Nick Zano, Wilmer Valderamma

Konusu: Steven Spielberg'in aynı adlı filminden uyarlanan Minority Report, filmden 10 sene sonrasını anlatıyor. Geleceği görebilen üç mutanttan (Pre-Cogs) biri normal bir hayat sürdürmeye çalışır ancak gelecekle ilgili gördüğü henüz işlenmemiş suçlar yüzünden bir türlü huzur bulamamaktadır.

Yayına Giriş Tarihi: 21 Eylül 2015

4. Scream Queens

4. Scream Queens

IMDB & Fragman

Oyuncular:  Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Skyler Samuels, Lea Michele, Ariana Grande, Keke Palmer, Abigail Breslin, Nick Jonas, Oliver Hudson

Konusu: Her sezon farklı konu ve karakterleri işleyecek korku/komedi türündeki dizinin ilk sezonu, iki kadın karakteri merkeze alacak. Sezon, seri cinayetlerin işlendiği bir üniversite kampüsünde gerçekleşecek. 

Yayına Giriş Tarihi: 22 Eylül 2015

5. The Grinder

5. The Grinder

IMDB & Fragman

Oyuncular: Rob Lowe, Fred Savage, Mary Elizabeth Ellis

Konusu: Televizyonda show için avukatlık yapan Dean Sanderson, gerçek bir avukat değildir, hukuk eğitimi almamıştır, sadece bir oyuncudur. Bir gün, aile evine geri dönmeye ve gerçek bir avukatlık bürosunda çalışmaya karar verir. Hukuk komedisi olarak adlandırılan The Grinder'ın başrolünde Rob Lowe bulunuyor.

Yayına Giriş Tarihi: 29 Eylül 2015

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Casual

6. Casual

IMDB & Fragman

Oyuncular: Tara Lynne Barr, Frances Conroy, Patrick Heusinger

Konusu: Bekar erkek kardeş ile yeni boşanmış kız kardeşin tekrar aynı çatı altında yaşamaya başlamasını konu alan dizide bu iki karakter, bir yandan birbirlerinin yeni denizlere yelken açmasına yardım edip birbirlerine taktikler verirken, bir yandan da boşanmış kız kardeşin ergenlik çağındaki kızı ile baş etmeye çalışırlar.

Yayına Giriş Tarihi: 7 Ekim 2015

7. The Last Kingdom

7. The Last Kingdom

IMDB & Fragman

Oyuncular:  Alexander Dreymon, Gerard Kearns, Alec Newman, Emily Cox

Konusu: Bernard Cornwell'in Saxon Stories serisinden uyarlama olan dizide doğduğu andan itibaren Vikingler tarafından alınan ve büyütülen karakterimizin daha sonrasında Kral Alfred ve oğlu Edward için savaşması konu ediliyor. Bol bol Viking savaşları, kan ve intikam göreceğimiz dizide Kral Alfred büyük İngiltere hayalini gerçekleştirmeye çalışacak.

Yayına Giriş Tarihi: 10 Ekim 2015

8. Crazy Ex-Girlfriend

8. Crazy Ex-Girlfriend

IMDB & Fragman

Oyuncular: Rachel Bloom, Donna Lynne Champlin, Santino Fontana, Pete Gardner, Gina Gallego

Konusu: Rebecca Bloom isimli hafif çatlak bir kadının işini ve evini bırakıp, gerçek aşkı bulmaya çalışmasının hikayesini anlatan Crazy Ex-Girlfriend'ün başrolünü Rachel Bloom üstleniyor.

Yayına Giriş Tarihi: 19 Ekim 2015

9. Supergirl

9. Supergirl

IMDB & Fragman

Oyuncular: Melissa Benoist, Mehcad Brooks, David Harewood, Calista Flockhart, Chyler Leigh

Konusu: DC'nin çizgi romanlarından uyarlanacak dizi, Superman'in kuzeni olan Kara Zor-El'i ekranlara getirecek. Krypton gezegenindeki felakatin ardından Dünya'ya kaçan kahramanımız, farklı bir kimlikle yaşayacak. 24 yaşına geldiğinde güçlerini kabullenen Kara, olması gerektiği gibi bir süper kahramana dönüşecek. Projenin arkasında Arrow ve The Flash gibi dizilerin yapımcısı Greg Berlanti var.

Yayına Giriş Tarihi: 26 Ekim 2015

10. Ash vs Evil Dead

10. Ash vs Evil Dead

IMDB & Fragman

Oyuncular: Bruce Campbell, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Dana DeLorenzo, Ray Santiago

Konusu: Evil Dead efsanesi geri dönüyor! Bu sefer daha eğlenceli, daha şiddetli ve daha karmaşık bir öykü ile hem de! Son 30 yılını Evil Dead'in rahatsız edici umacılarının teröründen kaçınarak geçiren Ash; söz konusu insan ırkının geleceği olunca yeniden elektrikli testeresini kuşanıyor! Evil Dead mitinden eğlenceli bir 'dünyanın sonuna doğru' hikayesi çıkarmayı başaran serinin başrolünde ise yine kültler kültü oyuncu Bruce Campbell yer alıyor!

Yayına Giriş Tarihi: 31 Ekim 2015

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Flesh and Bone

11. Flesh and Bone

IMDB & Fragman

Oyuncular: Ben Daniels, Sarah Hay, Emily Tyra, Damon Herriman, Tina Benko, Kurt Froman

Konusu: Claire sorunlu bir geçmişi olan genç bir dansçıdır. New York'un en prestijli bale okullarından birine kabul alır ancak acımasız ve aşırı disiplinli direktörü Paul ile sürekli sorunlar yaşamaktadır. Bir yandan geçmişinden kurtulduğunu düşünen, bir yandan da içinde bulunduğu yerde tutunmaya çalışan Claire'in tüm dengesi geçmişten gelen davetsiz bir misafirle bozulacaktır. Flesh and Bone'un başrolünde Black Swan filminden tanıdığımız Sarah Hay bulunuyor.

Yayına Giriş Tarihi: 8 Kasım 2015

12. Into The Badlands

12. Into The Badlands

IMDB & Fragman

Oyuncular: Daniel Wu, Sarah Bolger, Marton Csokas, Emily Beecham, Orla Brady, Aramis Knight, 

Konusu: Derebeyler tarafından yönetilen bir ülkede, güçlü bir savaşçı ile genç bir adamın maceralı yolculuğunu anlatan Into the Badlands, dövüş sporlarından hoşlananların ilgisini çekecek türden.

Yayına Giriş Tarihi: 15 Kasım 2015

13. The Man in the High Castle

13. The Man in the High Castle

IMDB & Fragman

Oyuncular: Alexa Davalos, Rupert Evans, Luke Kleintank, DJ Qualls, Rufus Sewell, Cary-Hiroyuki Tagawa,

Konusu: İkinci Dünya Savaşı'nı Naziler kazansaydı ABD'de hayatın nasıl olabileceğini konusunu işleyen dizinin yaratıcısı The X-Files'ın da yazar ve prodüktörlerinden Frank Spotnitz.

Yayına Giriş Tarihi: 20 Kasım 2015 (13 Ocak'ta yayınlanmış bir pilot bölüm mevcut)

14. Childhood's End

14. Childhood's End

IMDB & Fragman

Oyuncular: Daisy Betts, Mike Vogel, Charles Dance, Osy Ikhile, Julian McMahon, Colm Meaney, Yael Stone

Konusu: Arthur C. Clarke'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizide barışçıl uzaylıların ele geçirdiği Dünya'da insanlık birdenbire bu uzaylılar tarafından dolaylı yoldan kontrol edilmeye başlar. Her şeyin güllük gülistanlık gözüktüğü gezegende işler aslında pek de sanıldığı gibi gitmemektedir.

Yayına Giriş Tarihi: 14 Aralık 2015

15. The Expanse

15. The Expanse

IMDB & Fragman

Oyuncular:  Shohreh Aghdashloo, Cas Anvar, Wes Chatham, Thomas Jane

Konusu: Günümüzden 200 yıl sonrası... Deneyimli dedektif Miller, oldukça zengin bir ailenin kayıp kızını bulmak için bir uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapar. Olayı araştırdıkça kahramanlarımız, insanlık tarihinin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya olduklarını fark ederler.

Yayına Giriş Tarihi: 14 Aralık 2015

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Marvel's Jessica Jones

16. Marvel's Jessica Jones

IMDB & Fragman

Oyuncular: Krysten Ritter, David Tennant, Mike Colter, Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss

Konusu: Kimyasal bir sızıntı sonucu Jessica Jones, insanüstü bir güce ve dirence, ek olarak da ses hızına yakın hızlarda uçma yeteneğine sahip olur. Daredevil’in kardeş dizisi olacak Jessica Jones, tıpkı onun gibi 13 bölümden oluşacak ve 2015’de Netflix’de yayınlanacak.

Yayına Giriş Tarihi: 20 Kasım 2015

17. With Bob and David

17. With Bob and David

IMDB & Fragman

Oyuncular: Bob Odenkirk, David Cross, Jack Topalian

Konusu: Donanma kuvvetlerinden atıldıktan sonra skeç yaparak ülkelerine hizmet etmeye devam eden Bob ve David adlı iki karakterin oynadığı dizide Breaking Bad ve Better Call Saul'den tanıdığımız Bob Odenkirk hem başrol, hem de senarist konumunda.

Yayına Giriş Tarihi: 13 Kasım 2015

18. Limitless

18. Limitless

IMDB & Fragman

Oyuncular: Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Bradley Cooper

Konusu: 2011 yapımı, Bradley Cooper'ın başrolünde olduğu Limit Yok filminin televizyon uyarlaması olacak Limitless, Brian Finch'in NZT isimli bir uyuşturucuyu keşfetmesiyle değişen hayatını konu alacak.

Yayına Giriş Tarihi: 22 Eylül 2015

19. Quantico

19. Quantico

IMDB & Fragman

Oyuncular: Josh Hopkins, Priyanka Chopra, Aunjanue Ellis, Jake McLaughlin, Johanna Braddy

Konusu: Quantico'da yetişen FBI ajanlarının eğitimlerini ve hayatlarını konu alan dizinin başrollerinde Priyanka Chopra, Aunjanue Ellis ve Jake McLaughlin yer alıyor.

Yayına Giriş Tarihi: 27 Eylül 2015

20. Heroes Reborn

20. Heroes Reborn

IMDB & Fragman

Oyuncular:  Jack Coleman, Gatlin Green, Ryan Guzman, Robbie Kay, Rya Kihlstedt, Zachary Levi, Henry Zebroswki

Konusu: 13 bölümlük bir mini-dizi olarak tasarlanan Heroes Reborn, olağanüstü yeteneklere sahip sıradan insanların destansı hikayesini bir kez daha ekranlara getirecek. Yeni karakterler ve yeni hikâyeler izleyeceğimiz yapım, orijinal dizinin ilk sezonunun izlerini taşıyor. 

Yayına Giriş Tarihi: 24 Eylül 2015

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
140
69
43
40
24
24
23