Görüş Bildir
Haberler
TV
Dizi Karakterlerine Özenip Öyle Yaşamak İsteyenlerin Göze Alması Gereken 19 Durum

Dizi Karakterlerine Özenip Öyle Yaşamak İsteyenlerin Göze Alması Gereken 19 Durum

Borgen
04.05.2016 - 16:16

Dizilerde yaşanan dünya bizim yaşadığımızdan çok farklı. Hele mevzu yabancı diziler olunca işler iyice değişiyor. Yabancıların bile yabancı dizilerdeki gibi yaşamadığı dünyamızda oradaki hayata özenenler varsa sıkı dursun. Bu uğurda göze almaları gerekenleri açıklıyoruz. Bu konuların tamamında mutabıksak siz de birer dizi karakteri gibi yaşayabilirsiniz. Göze almanız gerekenler bu listede.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Erkekseniz kombiyi kökleyin zira erkekler genellikle üstleri çıplak yatıyorlar.

2. Elektrik faturası belinizi bükebilir çünkü evden çıkarken ya da başka bir odaya geçerken ışıkları kapatmak dizi karakterlerinin kırmızı çizgisidir, asla yapmazlar.

3. Misafirin eli boş gelmesini görmezden geleceksiniz. Öyle giderken bir kilo baklava yaptıralım diyen yok.

4. Kadınsanız makyajla uyumayı göze almanız lazım çünkü kadınlar sabahları makyajlı uyanıyorlar.

4. Kadınsanız makyajla uyumayı göze almanız lazım çünkü kadınlar sabahları makyajlı uyanıyorlar.

5. Evi bok götürmesine hazır olun çünkü eve ayakkabıyla gireceksiniz. Yatağa bile zaman zaman ayakkabıyla uzanmanız icap edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Otopark parası cebinizi yakabilir. Siz hiç ara sokaklarda belki boş yer bulurum diye turlayan dizi karakteri gördünüz mü?

7. Yatağın çarşaflarını değiştirmekten beliniz burkunuz kopabilir çünkü daima tertemiz ve bembeyaz nevresimlerle uyumalısınız.

8. Masraflar bitmiyor. İşten eve gelince bir tek atmak için salonda ufak bir içki köşeniz olmalı. Visklerinizi, şaraplarınızı oraya dizip her akşam yemekten önce bir kadeh vurmalısınız.

9. Her sabah mısır gevreği yemekten mideniz isyan bayrağını çekebilir ama yapacak bir şey yok. Öyle zeytin peynirli kahvaltı eden gördünüz mü hiç?

10. Çay yok, kahve var. Çayı unutun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hasta ziyaretine gelenlerin, öyle meyvedir, kolonyadır getirmeden eli boş gelmelerine bozulmak yok. Hasta ziyaretine çiçekle giderler.

12. Restoranda vereceğiniz bahşişler sizi üzebilir ama üzgünüm kural böyle. Biliyorum yüreğiniz yanacak ama öyle cüzdanın dibine kaçan bozukluklar değil hem de banknot olarak.

13. Arabanız yok mu? Üzgünüm, minibüse ya da otobüse binemezsiniz. Her yere taksiyle gideceksiniz.

14. Evde hayvan besliyorsanız öyle yatağa gelmesin, mutfak tezgahına çıkmasın falan yok. Her yere girip çıkacak o hayvan, gerekirse kafanıza sıçacak, hazırlıklı olun.

15. Akşamları evde diz yapmış eşofmanınızla ya da yıkanmaktan eprimiş tişörtünüzle oturamazsınız. Rahatsız edici de olsa kıçınızda pantolon, üstünüzde de düzgün bir şeyler olmalı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. İşyerine sefer tası ile öğle yemeği götüremezsiniz. Gidip düzgün bir mekanda yiyeceksiniz o yemeği.

17. Her an seks yapabilir durumda olmalısınız. Ona göre hazırlığınızı aksatmadan yapmanız lazım.

18. Mağazdan bir şey satın alırken fiyatını soramazsınız. Beğendiniz mi alıp kasaya gideceksiniz. Hele pazarlık falan kat'a sözkonusu olamaz.

19. Öyle otele gidince sağdan soldan tiksinmek yok. Otel odasında çıplak ayakla da gezeceksiniz, daha evvel bin beş yüz kişinin kullandığı küveti dolurup içine de gireceksiniz. Kaçış yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
644
575
101
41
34
22
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melike Çağlayan

olm bizde hasta ziyaretine sütle meyve suyuyla filan gidilir :D

taksiye binip otellerde kalacak her gün farklı kıyafet giyecek parası olan adam niye elektrik faturasını ödemeyi dert etsin ayrıca bu kadar zenginse evde muh... Devamını Gör

Donnie Darko

yatana kadar pantolon ve sweatle oturuyorum, çıplak yatıyorum benden dizi karakteri olur mu -.-