Görüş Bildir
Haberler
Dizi/Film Olması Gereken 20 Fantastik/Bilim Kurgu Wattpad Hikayesi

etiket Dizi/Film Olması Gereken 20 Fantastik/Bilim Kurgu Wattpad Hikayesi

Mrs.Nobody
12.10.2015 - 17:13

Bugüne kadar hep basılmış romanları derledik, biraz da basılmamış ama basılmanın yanında dizi veya film olmayı da hak eden internet romanlarını derleyelim dedik. Birçok kişi Wattpad denilen platformda roman yazıyor son zamanlarda, ama klişe aşk romanlarını yüceltmekten veya yermekten fantastik ve bilim kurgu romanlarına bir türlü sıra gelememiş. Biz de yeni nesilin fantastik ve bilim kurgu dünyasına bir göz atalım dedik. Belki Türk sinemasının da artık daha farklı konulara sahip olağanüstü filmlere imza atma zamanı gelmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Moira Sarmalı - MishaPM

1. Moira Sarmalı - MishaPM

https://www.wattpad.com/story/31014131

Dünya üçe ayrılmıştır. İnsanlar, adiuvalar ve ruh savaşçıları... Bu dünyada 16 yılını bir insan gibi geçiren Lima, 16 yaşına bastığı gün ruh savaşçısı soyundan geldiğini öğrenir ve Patriam'a çağırılır. Patriam'da ise her 16 yaşına basan savaşçının gitmek zorunda olduğu R.S.O.'ya alınacaktır. Yani Ruh Savaşçıları Okuluna... Okul, güçlü klanların ailelerinin varislerin de bulunduğu yatılı bir okuldur. En güçlü klanın varisi yakışıklı Amon ve onun zeki adiuvası havalı Daimon, Lima'nın klanından olan yardımsever ve tatlı Min ve diğerleri... Bu okul Lima'ya bakalım ne savaşlar gösterecek... Ya da ne sevişler... Kendi güçlerini keşfederken, okuldaki acımaz dünyada var olmaya çalışacak ve en önemlisi okula 'ilkleri' getirecektir. Adı gibi...

Epsilon Yayınları'ndan çıkan 4N1K adlı romanı ile adını duyuran MishaPM'nin bir de fantastik romanı var. Bu roman pek bilinmese de bize göre Moira Sarmalı, MishaPM'nin en iyi romanı.

2. Kelebek - drunkonblood

2. Kelebek - drunkonblood

https://www.wattpad.com/story/16438165-kelebek

Mitolojide kelebek ateşi simgeler, ateşe koşan pervane böceğinin yanıp ateşle bağdaşmasıdır.

Eski Yunan’da ise ruhun beden üzerindeki etkisini ve bu etkinin yarattığı büyük değişimleri simgeler.

Mavi kelebek, saf ruhu simgeler.

Bu, monoton hayatını sürdüren sıradan bir insanın hikayesi. Bu, o sıradan insanın hayatının bir anda nasıl değişebileceğinin hikayesi. İnançlarınızı sorgulayın. Çünkü en büyük maceralar en akıl almaz şeylere inanmakla başlar.

Epsilon Yayınları'ndan çıkan Kelebek, kalabalık karakterlerine rağmen güzel kurgulanmış fantastik romanlardan biri. Kapaktaki oyuncu kadrosunu bulacağımızı sanmıyoruz ama başka bir kadroyla neden dizi olmasın ki?

3. Aurora'nın Şarkısı - AysenurNazli

3. Aurora'nın Şarkısı - AysenurNazli

https://www.wattpad.com/story/19095386

Aurora yarı insan yarı siren* ve siren tarihindeki ilk melez, bu yüzden ona yol gösterecek, kendisini çözmesine yardımcı olacak kimsesi yok. Siren tarafı ona her ne kadar sulara ait olduğunu söylese de insan tarafı karaya özlem duyuyor. Kalbinin kime ait olduğunu çözerse nereye ait olduğunu da çözecek. Bir yanda çocukluğundan beri tanıdığı ve sevdiği Borealis Krallığı'nın prensi Adrian olmasına rağmen karaya çıkma yasağı almasına neden olan insan Nikolai kafasını karıştırıyor. Ama Aurora insanlar için tam bir tehlike. Sahip olduğu ölümcül siren sesiyle insanları kolayca öldürebilir.

Yine de çok yakında Aurora'nın en büyük derdi aşk olmayacak. Çünkü Sirenler hiçbir zaman uzun süre huzur ve barış içinde yaşayamadı. Bu sefer düşman sadece insanlar da değil ve savaş yakın.

*Sirenler, Yunan mitolojisinde geçen deniz yaratıklarından biridir. Deniz kızlarından farklı olarak iki kuyrukları vardır ve insanları sesleriyle büyüleyip yemeleriyle ünlüdürler. 'Siren şarkısı' terimi buradan gelmektedir.

Su altı sahneleri ile yapımcıları zorlayacak kapasitede bir kurgu olan Aurora'nın Şarkısı, özgün fantastik romanlardan biri. Sadece tanrıları ve yarı tanrıları konu alan Yunan mitolojisi eserlerinden sıkılanlar için de birebir.

4. Av Dönencesi (Kırmızı Başlıklı Kız #1) - BusraToraman

4. Av Dönencesi (Kırmızı Başlıklı Kız #1) - BusraToraman

https://www.wattpad.com/story/6937948

Ada Mahfer ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte gittiği Uludağ tatilinde kurtların saldırısına uğramıştır. Tüm yakınlarını o saldırıda kaybeden Ada hafızasındaki boşlukla birlikte teyzesinin yanına Kanada'ya gider. Aynı katliamda kaybettiği nişanlısının kardeşi de onun peşinden Kanada'ya gelir. Çünkü bir şekilde katliamın Ada'yla bağlantılı olduğunu düşünmektedir. Birlikte çıkacakları keşif gezisi onları kurtların, büyücülerin ve daha bir çok bilinmeyen gizemli yaratıkların dünyasına sokacaktır.

Ada düşündüğünden daha fazla kurtların dünyasına aittir.

Zincirlenmiş Kalpler romanı ile çıkış yapan Ephesus Yayınları yazarı Büşra Toraman'ın bir diğer fantastik romanı da Av Dönencesi. Büşra Toraman bize Türkiye'den Kanada'ya uzanan modern bir kurt öyküsü sunuyor.

5. Direniş - rissapole

5. Direniş - rissapole

https://www.wattpad.com/story/19669277

İnsanoğlu, kendi sonunu kendisi getirdi.

Şereften mahrum on kişilik insan grubu kendi gezegenlerini, başka gezegenlerden buraya gelen Roxie isimli türe satacak kadar alçaklardı. Roxieler, kendileri için çalışan on kişi dışında, tüm insanlığa, herkesin ölümünü emreden bir işgale başladı.

İşgale zemin hazırlayan, ademoğlunun daha fazla para ve yönetim arzusuydu.

Sadece on üç kişi kaldık, o şerefsiz insan parlamentosu ve gittikçe gezegenimizi sahiplenen Roxie ırkına karşı savaşan on üç kişi. Ve Roxie ırkı, yanlarında bir ırk daha getiriyor: Chelenoe. En azından onların gelişine engel olursak, bu direnişimizi daha kolay bir hale getirecek.

Adım Kelsey, on altı yaşında, yıllar önceki genç kızlar gibi erkek arkadaş bulmak yerine; galaksiler ötesi yaşayan canlılarla kıyasıya savaşmayı seçtim. Ailemden annem dışında herkesi, Roxielerin 'Yeniden Yapılandırma' olarak adlandırdıkları katliamda kaybettim. Ve on üç kişilik bir grup bile olsak, and içiyorum ki günün birinde gezegenimi, yine benim türümün eline vereceğim. Gerekirse canımı verme pahasına and içiyorum.

Bu bir savaş.

İnsanlığın var olma mücadelesi.

Bu, kaybedilenlere tekrardan sahip olmak için bir baş kaldırı.

Ve bu, bir direniş.

Mendirek Yayınları ile çıkışını yapacak olan rissapole, Wattpad'de uzaylıların istilasını konu alan bir bilim kurgu da yazıyor. Güçlü bir anlatıma sahip olan genç yazarın kurguları değerlenmesi gereken kurgulardan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aidan - BusraKck

6. Aidan - BusraKck

https://www.wattpad.com/story/3392820

Karşımda duran bir katildi.Yüzü her ne kadar güzel olsa da .Hadi ama korkudan iyice saçmalamaya başlamıştım.Katilimi mi beğenmiştim ben biraz önce.Ölmeyi şimdi gerçekten hak etmiştim işte.

Ephesus Yayınları'ndan çıkan Kötü Çocuk romanı ile çoksatanlara giren Büşra Küçük, Wattpad üzerinden fantastik romanlar da yazıyor. Aidan'ın yanı sıra Darian ve Koruyucu'ya da göz atabilirsiniz.

7. Yeni Dünya Ametist (Yeni Dünya #1) - Auralorina

7. Yeni Dünya Ametist (Yeni Dünya #1) - Auralorina

https://www.wattpad.com/story/19465853

Dünya'nın sonu gelmemişti, en azından herkes böyle biliyordu. Yeni Dünya bir zorunluluktan daha öteydi.

İnsanoğlunun çok önceden keşfettiği ve yüzyıllardır oraya gidilip koloniler kurulması hedeflenmiş bir gezegen değildi. İnsanların yaşaması için en uygun yerlerden biri bile değildi. Adı üstünde Yeni Dünya'ydı. Keşfedilen gezegenlerin en yenilerindendi.

Her insanın değil, orada yaşayabilecek olan bazı kişilerin gideceği yerdi orası.

Hükümetten gizli birkaç bilim insanının bulduğu ve ardından tüm Dünya'yı etkisi altına alan bir proje.

2316 yılının dönüm noktası.

Bir devrimin ve onlarca savaşın başlangıcı.

Yeni Dünya'nın dirilişi ve belki de sonu.

İnanılmaz insanların gideceği yer.

Yüzlerce dostun ve düşmanın, aşkın ve nefretin, yok oluşun ve yeniden doğuşun hikayesi.

Klasik bir konuyu ele almış gibi görünen Auralorina, doğal taşlar ve Gümüş, Safir vb. adlar verdiği mutantlarla Ametist'i klişe olmaktan kurtarmış durumda. Kapağını da çok beğendiğimizi söylemeden geçemeyeceğiz.

8. Misha - RGAYEONEL

8. Misha - RGAYEONEL

https://www.wattpad.com/story/36257617

Adım Misha.

Ben bir cehennem cadısıyım.

Ölülerle konuşabilir, yıldırımlarla yolculuk yapabilir ve kalpsiz yakışıklı bir asker olan Khandar'a delicesine aşık olabilirim.

Bir yıldırımla dünyaya geldiğimde yirmi yıl yetecek kadar enerji ile yüklendim.

Ve yirmi senemin dolmasına, seçimimi yapmaya sadece iki hafta var.

Ya kalıp bir insan gibi yaşayacağım ya da cehenneme dönüp kötü ruhları cezalandıracağım.

Ee ne derler bilirsiniz, aşık olmak için kötü bir zamanlama değil mi?

Postiga Yayınları'ndan çıkan Hilekar'ın yazarı R. Gaye Önel'in fantastik dünyası kurtlar ve vampirlerle sınırlı değil. Bir de cadı Misha var, hem de farklı bir cadı.

9. Ateş (Element #1) - nazece

9. Ateş (Element #1) - nazece

https://www.wattpad.com/story/19631203

Bilinmeyen zamanlardan gelen bir soy ile insanların birleşiminden türedi melezler. Ama kimse bilemiyordu neler olacağını. Küçük bir kâhin kötü zamanların yaklaştığını fısıldamıştı ama herkes bu mucize karşısında öyle kör hale geldi ki inanan çıkmadı. Seneler sonra yaratılmamış ataları kıskançlık bürüdüğünde bu kehaneti hatırlayan da kalmamıştı.

Yaşamını tuvalet temizleyerek geçirmiş olan Vivian için, savaşı sonlandıracak kişi olduğunu öğrenmeyi bırakın kendini yepyeni bir ortamda bulmak bile tabanları yağlayıp kaçmaya sebep olacak kadar korkutucu. Ancak kabullenilmiş olmak onun için o kadar önemli ki kendini tehlikeye atmaya razı -bu onun ölümüne yol açsa bile. Ixoria’da birçok yeni kural ve yüz var fakat o içlerinden bir tanesine canını bile teslim edebilir.

Vivian’ın bu zorlu yolculuğa başlayacağı nokta belirli değil ama yalnız da değil. Fakat geçmişinizden ve geleceğinizden kaynaklanan sürekli bir pişmanlık günlerinizi karartıyorsa, çevrenizdekilerin içindeki ışığı görebilir miydiniz? Ya da altında ezildiğiniz sorumluluklarınız varsa, kalbinizdeki sevgiyi?

Melez halkının kaderi daha kendini bile savunmayan bir kızın elinde. Ateş onun kutsalı, varoluşu fakat tek bir yanlış hareketiyle kıvılcımlar onu yok edebilir.

Ve bazen, bazı alevler bedeninizden çok ruhunuzu yakar.

Pek bilinmemesine rağmen güçlü bir anlatıma sahip romanlardan biri Ateş. Eski zamanlarda geçen ve mor rengi gözleri olan Vivian'ı konu alan Ateş, kendini diğer element romanlarından ayırıyor.

10. Kusursuz - Ozzlemovic

10. Kusursuz - Ozzlemovic

https://www.wattpad.com/story/38634527

New York Araştırma Merkezi’nden bir bilim adamı, çok sayıda “tasarım bebek” oluşturarak Dünya’nın bundan böyle çok daha yaşanılası, huzur ve refah dolu, her türlü hastalık ve felâketten uzak bir yer olmasını istiyor. Ama işler umduğu gibi gitmiyor. Tasarım bebekler beklenilen cennetten çok, kâbus dolu bir Dünya kuruyorlar. İnsan nüfusunun büyük bir bölümünü yok ettikten sonra, hayatta kalanlarla birlikte Dünya üzerinde yaşanan zamanı değiştiriyorlar. 2000’li yılların Dünya’sı, artık 250 milyon yıl önceki Pangaea ve gelecekteki Dünya ile birleşiyor. Kıtalar üçe ayrılırken, geçmişte yaşayan canlılar da yeniden gün yüzüne çıkıyor. Peki, insanların ne yapması gerek? Yeniden Milenyum Dünyası’na dönmek mümkün mü? Cyra ve yanındakiler bu soruların cevabını bulmak için canla başla çalışıyorlar. Tükenmeye yüz tutmuş insan soyunu, yeniden güçlendirmek ve egemen kılmak için her yolu deniyorlar.

İlginç bir konusu olan Kusursuz hem fantastik hem de bilim kurgu ögeleri barındırıyor. Ozzlemovic'in güzel anlatımı da hikayeyi güzel yapan özelliklerden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Atlas - MursideToslak

11. Atlas - MursideToslak

https://www.wattpad.com/story/35855366

'Benim hikayemde masallara dair hiçbir şey yoktu. Zaten olmasını da istemiyordum. Ben ölümden doğdum. Sonum başlangıcım oldu. Başlangıcımın sonum olmaması için ise sadece hayatta kalmam gerekiyordu. Ve ben küllerimden yeniden doğacağım.'

Bu uçaktan bir daha geri dönüş yok! Londra'dan New York'a yeni bir hayata başlamak için yola koyulan Liv Sanders, bu uçuşun onun mezarı olacağını nereden bilebilirdi?

Kaçınılmaz tek bir şey vardı. Atlas Okyanusu Liv'in sonu olacaktı...

Ama tam öleceğini sandığı anda yeni bir dünyada gözlerini açtı.

Daha önce varlığını bile bilmediği bir yaşamda...

Ve onun sadece cesur olması hayatta kalması için yeterli değil.

Tüm bunların ortasında büyüyen bir aşk.

Liv, karanlık aşkına ne kadar sahip çıkabilecek?

Ya o tehlikenin ta kendisiyse?

'Eğer Cinderella'nın bir seçeneği olsaydı, kesinlikle yakışıklı prensi seçmezdi. Hayatın ona neler sunacağını bilseydi eğer, gecenin karanlığında yola koyulurdu. Ama benim bir yakışıklı prensim bile yok. Sadece Ash'e sahibim. Ash. Karanlığın ta kendisiydi.'

Yasak Cennet romanı ile çıkışını yapan Mürşide Toslak, Wattpad üzerinde büyüleyici öyküler anlatmaya devam ediyor. Bizce Atlas'tan güzel bir film veya dizi olabilir.

12. Kurban: 13. Bakire - Tubazkat

12. Kurban: 13. Bakire - Tubazkat

https://www.wattpad.com/story/14212496

Siz bilmeseniz de, onlar var. Karanlıkta yaşıyorlar.

On üç yılda bir yapılan bir ritüelle sadece biri güneşin altında yürüyebiliyor. Dikkatli ol! Arkana bak, yanındakine güvenme. Kendini hayatın için savaşmaya hazırla. Sana ulaşmalarına çok az kaldı!

Altıncı Cennet'in Koruyucu Kılıcı yanında!

***

'Neden yaptın bunu?' diye sordum. 'Asırlardır esir kalmıştın, artık özgürsün. Neden evine dönmedin?'

'Söyledim sana,' diye fısıldadı ve saçlarıma bir öpücük kondurdu. 'Evim sensin.'

İngilizceden Türkçeye çevirdiği romanlar ile tanınan çevirmen Tuba Özkat aynı zamanda da bir yazar, hem de iyi bir yazar. Kurban: 13. Bakire öyle ya da böyle değerlendirilmeli.

13. Kayıp Tanrıça (Kayıp Tanrıça #1) - CansuMuyan

13. Kayıp Tanrıça (Kayıp Tanrıça #1) - CansuMuyan

https://www.wattpad.com/story/22376770

Ona baktım. O kadar mükemmel bir şeydi ki. O da sanki ona baktığımı hissetmiş gibi bana döndü.

Gülümsedim, kırmızı gözleri gülümsememe hemen karşılık verirken uzaklarda bir çığlık duyuldu.

Elementlerin, tanrıçaların ve büyünün aynı yolda kesiştiği Kayıp Tanrıça da dizi/film olması gereken bir kurgu. Güzel bir kurguya sahip Kayıp Tanrıça'nın anlatımı da çok güzel.

14. Yeraltı Güneşi - hunterwinchester

14. Yeraltı Güneşi - hunterwinchester

https://www.wattpad.com/story/20944272

Bundan asırlar önce, bir maden kazası sonucunda yeraltındaki işçiler nefes almakla kendi kanında boğulmak arasındaki ince çizgide yürüyorken keşfettikleri uçsuz bucaksız arazi onlar için bir umut ışığı oldu.

Bu şansı en iyi şekilde değerlendirerek orayı kimsenin adını dahi duymadığı, yerin metrelerce altındaki bir şehir haline getirdiler. Groundiam adını verdikleri şehirde herkes mutluydu. İnsanlar yeryüzündeki gibi bencil değildi ve iyi yetiştirilmişlerdi. Ancak, bu sevgi dolu insanların kalbine bir şey serpiştirmeyi unutmuşlardı, tutkuyu ve bağımsızlık içgüdüsünü...

Tekdüzeliğin aşılandığı Groundiam'da, monoton bir hayat yaşamaktan bıkmış ve özgürlüğe ulaşmak için çabalayan sadece tek bir kişi vardı; Melanie. Melanie ta ki gizemli adamla tanışana kadar kendisini diğer herkesten farklı sanıyordu. Oysa vatan haini olan başkalarının da olduğunu öğrendiğinde her şey değişecekti.

Ve Melanie ''yukarıdaki'' dünyadan bahsetmenin bile yasak olduğu şehirde, gökyüzünü bir kez olsun görebilmek için her şeyi göze almaya hazırdı.

Soma kazasından çok etkilenen ve Soma'da hayatını yitirenler için bir şeyler yapmak isteyen, onların unutulmasını istemeyen hunterwinchester çareyi böyle bir roman yazmakta bulmuş. Bize kalırsa harika da olmuş.

15. Edmon - romankokusu

15. Edmon - romankokusu

https://www.wattpad.com/story/40608405

Geçmişin ucu köreltildi.

Gelecek kurtarılmayı hak ediyor mu?

2016 yılında başlayan Angesecophan salgınında 6 milyar insan hayatını kaybetti. İnsanlar birbirlerini yağmalamaya ve hayatta kalmak adına öldürmeyi, ölüm vaat edenlerle birlik olmayı göze aldı.

Deborah Kohen, gece yarısı olduğunda kendini hep aynı yerde buluyordu; bir ormanda. Burada ne yaptığını hatırlamıyordu. Farkında olduğu tek şey, ellerindeki kandı.

Yıl 2036. Dünya alt üst edildi. Düzen yok oldu. Nicholas Edmon, bu karmaşanın içinde kaybolmuş bir vampir. Ve tüm insanlığın kaderi, bu umutsuz vampirin geçmişinde.

Sarışın adlı romanı ile ünlenen romankokusu'nun Edmon'ı fazla bilinmemekte, lakin biz Edmon'ı Sarışın'dan daha çok sevdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Rüya Bekçisi - onahighway

16. Rüya Bekçisi - onahighway

https://www.wattpad.com/story/11844914

'Dahası sen bir rüyasın,' dedi çocuk, 'neden kendine yardım etmeyi denemiyorsun?'

Emily herkes kadar sıradan biri olduğunu düşünüyordu. Herkes kadar sıkıcı ve alışılagelmiş bir adı, sürekli rastlayabileceğiniz türden bir görünüşü ve bisiklet sürmek gibi yavan hobileri vardı. Ne var ki bu genç kız bir gece yarısı yatağından zıplayarak uyandığında hiçbir şeyin bir daha asla aynı olmayacağından habersizdi. O artık kendini uykuların çok ötesinde ve hayallerin ulaşamayacağı kadar muhteşem bir dünyada bulmuştu. Fakat Emily'nin bu rüyadan uyanıp hiçbir şeyin göründüğü kadar harika olmadığını fark etmesi uzun sürmeyecekti.

'Hayatlarımızı bir rüyayla karşılaştıranlar haklıymış. Uyanık uyuyor, ve uykuda uyanıyormuşuz.'

Rüya Bekçisi de ilginç bir konuya ve güçlü bir anlatıma sahip. Sizce?

17. Aera - Jamiryoo

17. Aera - Jamiryoo

https://www.wattpad.com/story/14064446

Dünyada minimuma inen insan sayısı beş vampir krallığını büyük bir kriz ve kuraklığa sürüklemiştir. Artık krallar daha vahşi ve kontrol edilemez durumdadırlar.

Kral José ise diğerlerinin bilmediği gizli bir silaha sahiptir.

Ormanda yaşayan güzeller güzeli bir şifa perisi.

Her ne kadar efsane olsa da onu bulacak, yanına alacak ve kanını tüketebildiği kadar tüketecektir. Böylelikle diğer vampir krallıklarını da hakimiyeti altına alacaktır.

Aradığı fırsat kucağına düşer ama o bunun farkında olmaz çünkü hafızasını kaybetmiştir.

Peki ya perimiz aslında en büyük düşmanının hayatını kurtarırsa? Üstelik bir de aşık olursa? Aera'nın tertemiz kalbi José'nin kanlı planlarına dahil olunca da temiz kalabilecek mi? Yoksa José'nin onu kirletmesine büyük bir tutkuyla izin mi verecek? Aera, milyonlarca vampirin sahip olmak istediği nadide bir elmastan farksız. Söylenebilecek tek şey,

İlk kapan kazanır!

Çok fazla vampir romanı olduğunun farkındayız ama sizce de krallıklar ve perilerle bezenmiş Aera farklı bir roman değil mi?

18. Aliva - blck19

18. Aliva - blck19

https://www.wattpad.com/story/35711487

Zamanın geriye aktığı belalı bir boyut: Ölümlüler.

Ve bütün boyutun kurtuluşu olan bir genç kız...

Aliva.

Ölü yaşayan.

Kelebek.

Karanlığın ardında olan bambaşka bir boyutun varlığından bîhaberdi. Titrekçe dokundu karanlığa. İçine çekildi ve ölü doğdu.

Dengeler altüst oldu. Bela boğazına yapıştı, acı geçmişi genzini yaktı.

Ve her şeyden öte bedeller çok ağır oldu.

Ölümün bile basit kaldığı acılar vardı.

Kıvrak bir sızı bütün boyutu var etti.

Ve onlar ölü yaşadı.

'Kürtaj Nesli'nin hikayesi...'

Aliva bize oldukça ilginç geldi, kürtajla alınan bebeklerle ilgili bir fantastik roman duymamıştık daha önce. Siz duymuş muydunuz?

19. Savaş (Vesta #1) - destinadik

19. Savaş (Vesta #1) - destinadik

https://www.wattpad.com/story/28693375

Peki suçlu kimdi?

İmkansız olduğunu bile bile birbirlerine delicesine aşık olan

ateş ve su mu?

Yoksa bu aşktan doğan ve her şeyden habersiz olan bir prenses mi?

Vesta, 18 yaşına geldiğinde kendini bambaşka bir boyutta bulur. Tanrılar asırlardır kimseye bahşetmedikleri gücü ona verirken onu ölümsüzlüğün çaresizliği ile lanetlerler. Hem yaratılanların en güçlüsü hemde en çaresizi olan Vesta kendini acımasız bir savaşın ortasında bulurken asıl savaşı yüreğindedir.

Aşk karar veremedi.

Ya sönecekti suyun gözyaşlarından ya da buhar olup gidecekti ateşin tutkulu bakışlarından.

Savaş da elementleri konu edinen bir roman; ama gerek anlatımı, gerekse kurgusuyla kesinlikle dikkate değer.

20. Son Umut - Mapatule

20. Son Umut - Mapatule

https://www.wattpad.com/story/41953737-son-umut

Evrenin görüp görebileceği en tuhaf ırk. Yanlızlıktan korkan ama kimle olursa olsun kendisinin olmayanı bile paylaşamayacak kadar bencil. İnsanlık binlerce yıllık arayışlarının sonucunda evrende yanlız olduklarını kabul ettikleri sırada çok tuhaf bir şeyle karşılaştı. Üzerlerine doğru gelen tek başına devasa bir uzay gemisi.

50 YIL! KAÇIŞ YOK!

Yıllar süren bekleyişin ardından yeni yaşam formuyla girilen savaşta beklenmedik şeylerle karşılaşıldı. Şimdiyse Dünya, tarihi boyunca ilk kez bütün insanların tek bir amaç için beraber savaştıklarına şahit oluyor. Ve her savaşın bir kahramanı vardır. Ama bu sefer beş kişiler.

ARAYICILAR.

Peki onlar dünya'yı mı savunacaklar yoksa emri hiçe sayıp kendi ırklarının sonunun gelmesine göz mü yumacaklar?

Son Umut da diğerleri gibi etkileyici bir roman ve oldukça iyi bir anlatıma sahip.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
277
151
84
35
26
23
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın