Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır'da Sokağa Çıkma Yasağı

Diyarbakır'da Sokağa Çıkma Yasağı

Onedio Medya
10.10.2015 - 09:48

DİYARBAKIR Valiliği tarafından merkez Sur İlçesinde 7, Yenişehir ilçesinde ise 2 mahallede bugün saat 05.00'dan geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Sur ilçesinde meydana gelen olaylar nedeniyle, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, Sur içind kalan Cevatpaşa, Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş, Gazi Caddesi, Cemal Yılmaz mahalleleri ile Yenişehir ilçesinin Feritköşk ve Dicle mahallerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi. Yasağın bugün sabah 05.00'dan başladığı ve ikinci bir duyuruya kadar devam edeceğinin belirtildiği Valilik açıklamasında, 'Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri açısından önem arz etmekte olup, sokağa çıkma yasağının bitim süresi ayrıca duyurulacaktır' denildi.

YASAKLA BİRLİKTE OPERASYONLAR BAŞLADI

DHA'nın verdiği bilgiye göre, Diyarbakır'ın merkez Sur ve Yenişehir ilçelerinde 9 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra PKK ve gençlik yapılanması olan YDG-H'lılara yönelik geniş çaplı operasyonlar başlatıldı. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0