Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır'da Elektrik Kesintisinde Yürütmeyi Durdurma Kararı

Diyarbakır'da Elektrik Kesintisinde Yürütmeyi Durdurma Kararı

Ulaş
22.01.2015 - 17:32
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyarbakır’da DEDAŞ’ın, elektrik borcu bulunduğu gerekçesi ile DİSKİ’nin elektriklerini kesmesi üzerine mahkemeye yapılan itiraz sonucu yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), elektrik borçları bulunduğu gerekçesiyle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisleri ve su pompalarının elektriklerinin kesilmesi üzerine mahkemeye yapılan itiraz üzerine, yürütmeyi durdurma kararı verildi.

DEDAŞ Genel Müdürlüğü kent merkezi ve altı ilçede DİSKİ’ye ait İçme Suyu Arıtma Tesisi, Atık Su Arıtma Tesisi, Pompa İstasyonu gibi pek çok tesiste elektrik kesintisi yaptı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı DİSKİ’nin elektriklerin kesilmesi üzerine, DİSKİ ekipleri sabah saatlerinde DEDAŞ Diyarbakır ana binasına gelerek, kaçak su kullandığı gerekçesiyle su ve kanalizasyon borularını kesti.

AA/ Ensar Özdemir

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak, Fırat Anlı ve DİSKİ Genel Müdürü Yaşar Sarı konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Kışanak, iki gündür kentte büyük bir gerilim yaşandığını, şehir merkezi ve ilçelere içme suyu pompalayan bütün istasyonlardaki enerjinin haksız, hukuksuz ve bir yargı kararı olmadan kesildiğini belirtti.

  • İMC
Kaynak: http://www.imctv.com.tr/2015/01/22/65...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0