Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır'da Avm'ye Saldırı

Diyarbakır'da Avm'ye Saldırı

Onedio Medya
06.02.2016 - 10:14

Diyarbakır'da alışveriş merkezinin önüne el yapımı patlayıcılar atan PKK’lı grup, bir iş yerinin camlarını da taşla kırdı. Amatör kameralarla kaydedilen görüntülerde, saldırının ardından vatandaşların panikle AVM'den kaçması yer aldı. Polise el yapımı patlayıcı atmak isteyen bir diğer kişinin kolu koptu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

PKK’lı bir grup, Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'ndeki bir AVM'nin önüne 3 el yapımı patlayıcı attı. Patlamanın ardından AVM içi ve çevresindeki vatandaşlar kaçmaya başlarken, gruptakiler alışveriş merkezindeki bir iş yerinin camlarını taş atarak kırdı. Saldırının ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Zanlılar ise olay yerinden kaçtı.

Amatör kameralarla kaydedilen görüntülerde, saldırının ardından vatandaşların panikle ve hızlıca AVM'den çıkması yer aldı. Patlama seslerinin duyulduğu kamera kayıtlarında, AVM'nin bir bölümünün ışıklarının söndüğü görüldü.

Ekipler çevrede güvenlik önlemi alarak, bölgede inceleme yaptı. Kırılan camlar, AVM görevlilerince temizlendi.

Polise bomba atmak istedi kolu koptu

Polise bomba atmak istedi kolu koptu

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçesi'nin Şehitlik Semti'nde 19 yaşındaki S.T., yoldan geçen polis aracına el yapımı patlayıcı atmak isterken, patlayıcı elinde infilak etti. Olay yerine çağırılan ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan S.T.'nin sol kolunun koptuğu belirtildi. Hastanede tedavisi süren S.T. ile ilgili polis soruşturma başlattı.

AA, DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
supertan

beklenen hdp açıklaması : foşik tc 'barış' için bomba atan 'çocuğun' kopan kolundan sorumludur...

Pasif Kullanıcı

ortadoğuda sıradan bir gün

kartacali

hastaneye saldır,okula saldır, halkın topluca vakit geçirdigi avm saldır bu nasıl bir namussuzluktur alçaklık