Görüş Bildir
Haberler
Hayattaki Tek 'Engel'in Olumsuz Düşünceler Olduğunu Kanıtlayan Muhteşem Anne

Hayattaki Tek 'Engel'in Olumsuz Düşünceler Olduğunu Kanıtlayan Muhteşem Anne

müstesna
27.04.2015 - 22:10 Son Güncelleme: 27.04.2015 - 23:56

Disney World'ün Giselle üzerindeki etkisi, ''Böylesi ancak Disney filmlerinde olur!'' dedirtecek türden...

2014 yılının Eylül ayında, Floridalı annemiz Kristina Bewley, kızı Giselle'i ilk kez Disney World'e götürüyor. 4 yaşındaki minik Giselle Disney'deki prenseslerden tutun da Pixar karakterlerine kadar her şeyi o kadar çok seviyor ve mutlu oluyor ki bu sevinç, göreceğiniz fotoğraflara da yansıyor.

Giselle, oldukça canayakın ve dikbaşlı, Down sendromlu küçük bir kız. Bu küçük kız Disney dünyasına annesinin diktiği kostümlerle gitmeye bayılıyor ve Giselle'in bu mutlu anları, kimi zaman özel efektlerin de eklendiği fotoğraflarla, annesi tarafından ölümsüzleştiriliyor. Sonuç ise görülmeye değer.

Kaynak: http://www.huffingtonpost.com/2015/04...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Disney, Giselle'in üzerinde sihirli bir etki yaratıyor. ''Yalnızca burada gezip, herkese el sallamak onu mutlu ediyor.'' diyen annesi, konuşamasa da mutluluğunu gözlerinden ve yüzünün nasıl aydınlandığından anlayabileceğimizi de söylüyor.

Bewley ailesi, neredeyse her ay Disney'e gidiyor ve annesinin söylediklerine göre, her gidişlerinde Giselle'in kendine olan güveni daha da artıyor ve utangaçlığından sıyrılıp ufak tefek sözler söyleyerek utangaçlığından kurtuluyor. Bu gelişmelerde, Giselle'in kabuğundan sıyrılmasını sağlayan, Disney çalışanlarının da rolü oldukça fazla. Onun bu olumlu yöndeki gelişimini görmek, ailesi için her şeye bedel.

Özel ihtiyaçları olan bir çocuk yetiştirmek, Kristina'ya biraz ağırdan alıp, hayattaki küçük şeylerden zevk almayı öğretmiş. İnsanlar aceleyle oradan oraya koşuşturup, Disney World'ün her yanını görmeye çalışırken, Bewley ailesi böyle bir yaklaşıma sahip değil. Kristina'nın söylediklerine göre Giselle, burada dolaşmayı çok seviyor, gezerken yapılan gösterileri ve gezinen ördekleri izliyor, durup çiçekleri kokluyor, atlıkarıncaya biniyor ve yeni insanlarla tanışıyor.

Sonuç olarak, muhteşem annemiz, Disney'de çektiği bu harikulade fotoğraflara bakarken, insanların Giselle'in sahip olduğu engele takılmayıp; yalnızca küçük bir kızın eğlenceli vakit geçirdiği anları göreceklerini umuyor ve ekliyor: ''Hayattaki tek engel, olumsuz tavırlar ve düşüncelerdir.''

''Giselle'in Down sendromlu olduğunu insanlardan saklamak istemiyorum çünkü bu onun bir parçası. Fakat hepsi bu değil, o bundan çok daha fazlası.''

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
11
1
1
0
0
0