Görüş Bildir
Haberler
Dikkat Çekicilikleriyle Magazin Dünyası İçin Bulunmaz Hint Kumaşı Olan 13 Seksi Kız Kardeş

etiket Dikkat Çekicilikleriyle Magazin Dünyası İçin Bulunmaz Hint Kumaşı Olan 13 Seksi Kız Kardeş

Şeboş
28.06.2016 - 12:46

Ünlülerin dünyasındaki akrabalık ilişkilerine göz atmıştık hatırlarsanız. Şimdi ise seksi kız kardeşleri bulduk. Magazin dünyası için iki seksi kardeşten daha dikkat çekici ne olabilir ki? Daha fazla uzatmadan ünlü kız kardeşlerimize bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mary-Kate ve Ashley Olsen

1. Mary-Kate ve Ashley Olsen

Onlar neredeyse bebekliklerinden beri Holywood'un en ünlü ikizleri. 1980'lerde 'Bizim Ev' adlı dizide rol aldılar. Evet, birisinin uykusu geldiği zaman diğer ikizle devam edilen bu dizi hala hatırımızda. Sevimli küçük çocuklar şimdilerde film endüstrisinin en seksi ve genç kadınlar arasında.

2. Beyonce ve Solange Knowles

2. Beyonce ve Solange Knowles

Kardeşlerden biri; kıvrımlarıyla, sahnelerden ve ekranlardan tanıdığımız veya magazin dergilerinde gördüğümüz Beyonce... Diğeri ise Solange. Solange sinema sanatçısı. Onun poposu o kadar dikkat çekmemiş sanırım.

3. Hilary ve Haylie Duff

3. Hilary ve Haylie Duff

Disney Kanalından tanıdığımız Hilary Duff ablası Haylie'e ikizi kadar benziyor. Ablasının ekranlara olan yakınlığı ise sunuculuk, şarkıcılık ve söz yazarlığından geliyor.

4. Emily ve Zooey Deschanel

4. Emily ve Zooey Deschanel

'Kemikler' (Bones) dizisinin soğuk ruhlu ve karakterli, ama son derece seksi Dr. Temperance'ı ve yine ikizi kadar benzeyen söz yazarı ve şarkıcı kardeşi Zooey Deschanel.

5. Paris ve Nicky Hilton

5. Paris ve Nicky Hilton

Bu iki seksi sosyetik güzel, Holywod'da kötü kız kategorisine giriyorlar. Hani nasıl tarif etsek; sarışın dediklerimizden...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ashlee ve Jessica Simpson

6. Ashlee ve Jessica Simpson

Jessica Simpson 1990'lı yılların sonlarına doğru şöhrete kavuştu. 'Billboard Top 40' listelesinde zirveye yerleşti ve yedi single çıkarttı. Kardeşi Ashley Simpson da şarkıcı.

7. Shilpa ve Shamita Shetty

7. Shilpa ve Shamita Shetty

Bollywood'un iki ünlü kız kardeşi Hindistan'da açtığınız her kanalda karşınıza çıkabilir. Her ortamda aranan bu iki güzelin mafya ile ilişkilerinin olması, onlar için olumsuz bir sebep değil.

8. Kylie ve Dannii Minogue

8. Kylie ve Dannii Minogue

48 yaşındaki Avustralyalı şarkısı Kylie Minogue, modası geçmiş olduğu düşünülmesine rağmen hala çok seksi. İngiltere'de X Faktör'de hakem olan kardeşi için de aynı şeyi söylemek mümkün.

9. Kardashian'lar

9. Kardashian'lar

Evet, bu kardeşleri tanımayan var mı? Asi ruhları ve dolu cepleriyle açamadıkları kapı yok. Bu kardeş grubu için söylenecek fazla bir şey de yok sanırım. Neticede her gün magazindeler...

10. Michelle ve Dedee Pfeiffer

10. Michelle ve Dedee Pfeiffer

Michelle film kariyerinin başlangıcını 1980 yılında rol aldığı 'Hollywood Şövalyeleri' ile yaptı. Ama ilk defa Scarface (1983) filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Aynı derecede seksi olan kız kardeşi Dedee, Playboy modeli olup Stephen King'in 'Ölü Bölge' adlı filminde rol almıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Erin ve Kendra Andrews

11. Erin ve Kendra Andrews

Erin Andrews zeki ve zarif cazibesi ile harika bir kadın profili çiziyor. Aktris olan kız kardeşi Kendra ile aralarında kuvvetli bağları var. Erin, Amerika'da Playboy dergisinde 'En Seksi Spor Muhabiri ' seçildi.

12. Joanna ve Marta Krupa

12. Joanna ve Marta Krupa

Vavvvv bu ikiz Krupa'lar aynı erkan koruyucusu gibi, sizce de öyle değil mi? Her ikisi de model ve kariyerlerinin en verimli dönemlerindeler.

13. Penelope ve Monica Cruz

13. Penelope ve Monica Cruz

Bu bol baharatlı iki latin bayan için söylenecek çok şey yok. Tablo gibiler. Oturt karşına izle. Modellik, dans, oyunculuk her ikisinde de mevcut. Zekaları, ateşli görüntüleriyle birleşince ortaya bu görüntü çıkıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
350
236
108
44
42
38
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Menekse Ozansoy

Gigi-bella hadid?

Sek...

Seksi diye geldim #9 u görünce midem kalktı gidiyorum...

Çıplak Vatandaş

Ben evdekini kapıda görünce dört damarım birden tıkanıyor