Görüş Bildir
Haberler
Dev Hizmet: Senin İçindeki Cevheri Söylüyoruz!

Dev Hizmet: Senin İçindeki Cevheri Söylüyoruz!

Bunu öğrenmenin tek yolu var...

1. Başarılı bir girişimci olsan hangisi olurdun?

2. Hangi girişim için ‘Ya ben bunu düşünmüştüm’ dedin?

3. Ben aslında…

4. Hayalim…

5. Boşluğu doldur: "… değer veririm."

6. Kendimi iş/proje yaparken en rahat hissettiğim an…

7. Arkadaşlarım benim şu konuda iyi olduğumu söylerler…

8. Benim de zayıf yanım...

9. Hayattaki en büyük kaygım...

10. Başarılı bir CEO olsan rakiplerine tepkin ne olurdu?

11. Benim için başarı…

Elmas!

Sen cesur, radikal/yıkıcı girişimleri başlatan zeki bir hayalperestsin. Ayrıca tanıştığın herkesin hayal gücünü yakalayıp, hayatlarında köklü değişikliler yapmalarını sağlıyorsun. Başarılı olduğunda ezber bozansın, yani çok nadir olur ama başarısızsan biraz darmadağınık ve dramatik oluyorsun.

Kulağına küpe olsun…

Öğrenmek için dinle! Vizyonun olabilir ama takım arkadaşlarına ihtiyaç var. Eleştirileri dinlemezseniz, problemleri ortaya çıkaramazsın. 

Başarını paylaş! Takım oluşturmak da yeterli değil, övgüyü ve başarısızlığı da paylaşmayı öğrenmelisin. 

YFYİ’e başvur! İçindeki bu elması değerlendirmek, Steve Jobs, Mark Zukerberg gibi çığır açan bir girişimci olmak bir tık uzağında. Fikirini/şirketini kap gel Onedio’nun da sponsor olduğu Yeni Fikirler Yeni İşler’e başvur. Eğitim, 1-1 Mentorluk, ABD Kampı ve sermaye desteği gibi fırsatları yakala.

Pırlanta!

Sen etkili karakterinle değişik kitlelerde derin sadakat uyandıran enerji dolu akım belirleyici bir pırlanta. Kültürel değişimleri içgüdüsel olarak öngörebiliyorsun. Sadece annen baban için değil topluluklar için de gurur kaynağısın. Sen sesini tüm dünyaya duyurmayı çok iyi becerebilirsin. Ama para ve zaman konusunda disiplinsizsin ve sürekli fikir değiştiriyorsun. 

Kulağına küpe olsun…

Azıcık disiplinli ol!  Aklındaki 40 tilkiye dur de, azıcık kararlı ol.

Dalkavukluktan sakın! Sana iltifat edenler yerine gücünüzü tamamlayan takım arkadaşları bul. 

YFYİ’e başvur! Pırlanta gibi parlamak, Michael Kors, Giorgio Armani gibi kendi markanı yarataran yetenekli bir girişimci olmak bir tık uzağında. Fikirini/şirketini kap gel Onedio’nun da sponsor olduğu Yeni Fikirler Yeni İşler’e başvur. Eğitim, 1-1 Mentorluk, ABD Kampı ve sermaye desteği gibi fırsatları yakala.

Ametist!

Dur tahmin edelim sen o köklü şirketlerde çalışmayı güvenli buluyorsun.

Ama yine de içindeki inovasyon ateşini söndüremiyorsun ve bu şirketleri enerjinle modernleştirmekte üstüne yok. Sürdürülebilirlik üzerine odaklanıyorsun; değişimi sürdürmenin gittikçe zorlaştırdığını da unutmuyorsun.

Kulağına küpe olsun…

İnandırıcı ol! Yenilik yetmez, fikrini gerçekleştirmek için icranın da kuvvetli olması gerekir.  

Gerçeklerle yüzleş! Takım oluşturmak yeterli değil, övgüyü ve başarısızlığı da paylaştır! 

YFYİ’e başvur! Ametist gibi kötü enerjiyi iyiye dönüştür, Howard Schultz (Starbucks), Herb Kelleher (Southwest Airlines) gibi yenilikçi bir girişimci olmak bir tık uzağında. Fikirini/şirketini kap gel Onedio’nun da sponsor olduğu Yeni Fikirler Yeni İşler’e başvur. Eğitim, 1-1 Mentorluk, ABD Kampı ve sermaye desteği gibi fırsatları yakala.

Zirkon!

Maceralarının her unsurunu daha ucuz, daha hızlı, daha iyi yaparak iyileştirmeyi amacındasın tıpkı pırlantadan daha fazla parlaklığı daha ucuza sağlayan zirkon gibi. Analizlere bayılıyorsun fakat  analizler sana anlam karışıklıklarında ve bilgiye dayalı riskler alırken rahatsızlık veriyor. 

Kulağına küpe olsun…

Rakamların ötesine bak! Niteliksel geri bildirimler ham gelebilir ama verinin içermediği iç görüleri ortaya çıkarırlar unutma.

Duyguları önemse! Duygular ölçümlenemeyebilir fakat önem taşırlar. Zihnin dışına çıkmaktan rahatsızlık duyuyorsan, etrafını bu tip insanlarla donat!  

YFYİ’e başvur! Zirkon gibi verimli yenilikler getir, Bill Gates, Michael Dell gibi analiz odaklı bir girişimci olmak bir tık uzağında. Fikirini/şirketini kap gel Onedio’nun da sponsor olduğu Yeni Fikirler Yeni İşler’e başvur. Eğitim, 1-1 Mentorluk, ABD Kampı ve sermaye desteği gibi fırsatları yakala.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nick bulamayan

Zirkon! Bugünde egomuzu tatmin ettik elhamdülillah :D

Gizem Özdemir

Bana iş teklif ediyo 12 yaşındayım ben Michael Kors,Giorgio Armani gibi markalarda kendi koleksiyonumu yaratabilirmişim bu arada PIRLANTA çıktı demet akalına... Devamını Gör

Nurcan Güneri

Maceralarının her unsurunu daha ucuz, daha hızlı, daha iyi yaparak iyileştirmeyi amacındasın tıpkı pırlantadan daha fazla parlaklığı daha ucuza sağlayan zirk... Devamını Gör