Görüş Bildir
Haberler
Dev Anket Sonuçlandı: Sizin Oylarınızla Belirlenen Türkiye'nin En Çekici Kadınları

Dev Anket Sonuçlandı: Sizin Oylarınızla Belirlenen Türkiye'nin En Çekici Kadınları

Pelin Kılıç
14.04.2015 - 17:09 Son Güncelleme: 14.04.2015 - 18:47

Tam olarak 902 bin oyun kullanıldığı, 1.6 milyon görüntülenme alan dev ankette, Türkiye'nin en çekici kadınını sizin oylarınızla belirledik!

Editörün Notu: Ankete bazı ünlülerin Arap fanlarının katılımı bizim için de büyük sürpriz oldu ve bu, belki de anketin gidişatını belirledi!

İşte, Türkiye'nin en çekici 8 kadını! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Berrak Tüzünataç

8. Berrak Tüzünataç

Bacak boyu, Türkiye'deki birçok kadından daha uzun olan Berrak, bu büyük ankette kendine 8. sırada yer buldu. Anketin gruplar aşamasında Atiye, Bade İşçil ve Hadise'nin bulunduğu gruptan bariz bir farkla çıkan Berrak, 2. Tur'da Sıla'yı kıl payı geçerek çeyrek finale kaldı. Çeyrek finalde ise karşısına Özge Özpirinçci çıktı; onunla da kıyasıya bir mücadeleye giren Berrak, son anda Özge'ye yenildi ve Türkiye'nin 8. çekici kadını oldu!

7. Burcu Esmersoy

7. Burcu Esmersoy

Birçok erkeğe göre Türkiye'nin açık ara en seksi kadını olan ve olgunlaştıkça yıllanmış şarap misali daha da güzelleşen Burcu; Türkiye'nin en çekici kadınları anketine 7. sıradan girdi. Gruplar aşamasında Farah Zeynep Abdullah, Aslı Enver ve Didem Soydan'ın olduğu gruptan açık ara birinci olarak çıkan Burcu, 2. Tur'da İvana Sert'i tabir-i caizse ankete gömdü :) Burcu Esmersoy'un tek günahıysa çeyrek finalde Beren Saat'le karşılaşmak oldu. Bu turda elenen bu afet-i devran ablamız, Türkiye'nin en seksi 7. kadını oldu!

6. Meryem Uzerli

6. Meryem Uzerli

Çoğu kişinin favorisi olan Meryem Uzerli, birçok kişiyi şaşırtarak 6. oldu. Gruplar aşamasında ölüm grubuna düşen 'Muhteşem' Meryem'in rakipleri: Yasemin Allen, Kendi ve Ayşe Hatun! Bu gruptan elini kolunu sallaya sallaya çıkan Meryem, 2. Turda da Sinem Kobal'ı ezdi! Meryem için bütün her şey iyi giderken, karşısına aniden Serenay çıktı! Çok kanlı geçen mücadeleyi Serenay Sarıkaya kazandı ve Meryem Uzerli de 6. olmuş oldu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Fahriye Evcen

5. Fahriye Evcen

Birçok erkeğin, uğrunda eşini dostunu bırakabileceği Fahriye Evcen, anketin ağır favorisi olmasına rağmen, ancak 5. olabildi. Gruplar aşamasında Tuba Büyüküstün'ün de olduğu gruptan ikinci çıkabildi, ki bu ankette Fahriye Evcen tıpkı Beşiktaş gibi hep zor rakipleri seçti. Belki de 5. olmasının nedeni budur. 2. Turda Merve Boluğur'u rahat geçen Evcen'in rakibi, yine Tuba Büyüküstün oldu ve goodbye :) Tuba olmasaydı belki finale kadar çıkabilecekti ama sağlık olsun. Onun önünde daha çok anketler var :)

4. Özge Özpirinçci

4. Özge Özpirinçci

Çoğu kişi için bu anketin sürprizi Özge Özpirinçci. Çünkü Özge oldukça güzel ve tatlı bir kadın olmasına rağmen, çekicilik deyince akla gelen isimlerden değildir. Ancak güzellik ve çekicilik kavramları görecelidir, Özge de bunun bir kanıtı. Gruplar aşamasında Sıla, Müge Boz ve Nurgül Yeşilçay'ın olduğu gruptan zorlukla birinci çıkan Özge, 2. Tur'da Hadise'yi ezdi geçti! Çeyrek finalde de Berrak Tüzünataç'ı geçen Özge'ye 'ehh yeter be' diyen Beren oldu ve Özge de kendine 4. sırada yer buldu. Tebrikler :)

3. Serenay Sarıkaya

3. Serenay Sarıkaya

Anketin en tartışmalı kişisi, yorumlarda uğruna kavgalar edilen, bir üst tura geçmesin diye kulisler yapılan, kampanyalar başlatılan kadın: Serenay Sarıkaya! Ancak onun sevmeyeni olduğu kadar, seveni de çok; 3. olması bunu kanıtlıyor zaten. Gruplar aşamasında Sinem Kobal, Hazal Kaya, Ceyda Ateş'in olduğu gruptan birinci çıkan Serenay, ikinci turda Yasemin Allen'ı, çeyrek finalde ise Meryem Uzerli'yi geçti. Yarı finalde Tuba'ya takılan Serenay, üçüncü ve ankette tartışmasız en çok konuşulan kişi oldu.

2. Beren Saat

2. Beren Saat

Çok ufak bir yorum yapacak olursak: Beren Saat'in ikinci olmasının en büyük sebebi dimağlarda hala taze olan Bihter rolü hiç kuşkusuz. Yoksa Beren, çekici olmaktan çok tatlı ve saf güzel bir kadındır. Objektifliğimizi az biraz bozduktan sonra geçelim aşamalara. Gruplarda İvana Sert, Aslı Tandoğan, Özge Ulusoy'un olduğu grupta birinci çıkan Beren Saat; anket boyunca neredeyse tüm kadınları sıraya dizdi :) İlk turda Aslı Enver, çeyrek finalde Burcu Esmersoy, yarı finalde de Özge Özpirinçci'yi geçti. Finalde Tuba Büyüküstün'le karşılaşan Beren, ona yenildi ve Türkiye'nin en seksi 2. kadını oldu. Tebrik ediyoruz kendisini...

1. Veeee: Tuba Büyüküstün

1. Veeee: Tuba Büyüküstün

Veee geldik birinciye. Sadece Türkiye'nin değil; tüm Orta Doğu'nun göz bebeği olan Tuba Büyüküstün, adeta Alman panzeri gibi karşısına geleni yıktı! Gruplarda Fahriye Evcen, Selin Şekerci, Pelin Akil'in olduğu gruptan birinci çıkan Tuba, 2. Turda Cansu Dere'yi %71 gibi ağır bir oranla yendi. Çeyrek finalde ezeli rakibi Fahriye Evcen'i bir kez daha geçen hanım kızımız, yarı finalde de yine başka bir favori olan Serenay'ı geçti; hem de %68 gibi ezici bir oranla. Finalde ise Beren Saat'i %61 gibi yine ezici bir oranla geçen Tuba, Türkiye'nin açık ara en çekici kadını oldu. Neredeyse tüm anketlerde birinci çıkan Beren Saat'in yenilmesi de, artık bir devrin kapandığının göstergesi: Adeta bir 'Arap Baharı' :)

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
35
32
12
8
8
5