Görüş Bildir
Haberler
Deniz Seki Açık Cezaevine Sevk Edilmek İstemiyor

Deniz Seki Açık Cezaevine Sevk Edilmek İstemiyor

Batuhan
06.06.2016 - 16:24

Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasının kalan son bir yılını yasa gereği açık cezaevinde geçirebilecek olan müzisyen Deniz Seki'nin, güvenlik ve sağlık koşullarını gerekçe göstererek açık cezaevine sevk edilmemek için dilekçe verdiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniz Seki’nin aldığı cezanın infazının son bir yılı bugün başladı. İnfaz Yasası gereği cezasının kalan son bir yılını açık cezaevinde geçirebilecek olan Seki’nin, tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi İdaresi’ne yaptığı başvuru dilekçesinde cezasının kalan son bir yılını açık cezaevinde geçirmek istemediğini belirttiği öğrenildi. Seki’nin, gerekçe olarak da güvenlik ve sağlık sorunlarını gösterdiği öğrenildi.

Başvuru dilekçesi incelemeye alındı

Başvuru dilekçesi incelemeye alındı

Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi İdaresi’nin başvuru dilekçesini incelemeye aldığı, bu konuda karar verene kadar Seki’yi başka cezaevine nakletmeyeceği öğrenildi.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi, 22 Mayıs 2012 tarihinde “Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme” suçlarından sanatçı Deniz Seki’ye 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Cezası 2013 yılında kesinleşen sanatçı, bir süre kaçtıktan sonra 15 Kasım 2014 tarihinde Büyükçekmece Alkent 2000 sitesinde yakalanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Seki, o tarihten beri bu cezaevinde hükümlü bulunuyor. 

DHA, ZETE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
18
6
5
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
S1B

Ulan Deniz seni de ne harcadılar be . Kadının patronları uyuşturucu baronları fink atıyor ülkede . Giren çıkan kadına . Neyse çıksın da hapisten yeni torbacı... Devamını Gör