Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile Görüştü

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile Görüştü

ATKN
28.11.2015 - 22:58 Son Güncelleme: 28.11.2015 - 23:06

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesiyle ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te bir araya geldi, bilgi paylaşımında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraflar: Arşiv

Muhalefet liderleriyle Meclis'te bir araya gelen Başbakan Davutoğlu, Tahir Elçi'nin öldürülmesi olayına ilişkin bilgi paylaştı.

CNN Türk'ün haberine göre görüşme, Genel Kurul'a ara verildiği sırada gerçekleşti.

Kılıçdaroğlu: Ciddi şüphelerim var

Kılıçdaroğlu: Ciddi şüphelerim var

Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının Genel Kurul'da oturduğu sırada Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile çay içeceklerini ve kendilerinin de gelmesini istedi. Davet üzerine Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel'e birlikte Başkanlık Divanı'nın arkasındaki bölüme geçti.

Burada Davutoğlu, Tahir Elçi'nin öldürülmesiyle ilgili CHP liderine bilgi verdi. Kılıçdaroğlu'nun ise 'Olayla ilgili ciddi şüphelerim var. Kamuoyu bir an önce olayın aydınlatılmasını bekliyor' dediği öğrenildi.

Ayrıca görüşmede, Aralık ayında Meclis'te Geçici Bütçe yerine 2016 Yılı Bütçesi'nin görüşülmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Davutoğlu, Bahçeli ile de görüştü

Davutoğlu, Bahçeli ile de görüştü
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aynı teklif, Bahçeli'ye de gitti ve bu görüşme de Başkanlık Divanı odasında gerçekleşti. Geçici Bütçe yerine 2016 Yılı Bütçesi'nin görüşülmesi konusunda Bahçeli ile de fikir alışverişinde bulunuldu.

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, Sur ilçesinde yaptığı basın açıklamasının ardından çıkan çatışmada hayatını kaybetmişti.

Son olarak olayla ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapılmıştı.

CNN Türk, Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda