Görüş Bildir
Haberler
Davranışlarına Göre Sen Kaç Yaşındasın?

etiket Davranışlarına Göre Sen Kaç Yaşındasın?

Osman Avcı
27.02.2015 - 12:56 Son Güncelleme: 27.02.2015 - 15:39

Senin biyolojik yaşın değil; manevi yaşını belirliyoruz burada. Bunu da öğrenmenin tek yolu var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, senin için hangisinin daha önemli olduğunu belirleyelim!

2. Yerde cüzdan buldun, ne yaparsın?

3. Pekii, ne sıklıkla yalan söylüyorsun?

4. "Ne ekersen onu biçersin" sözüne inanıyor musun peki?

5. Ben Cumhurbaşkanı olsam...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şunlardan hangisini seçiyorsun?

7. Peki ya, bunlardan hangisini okumayı seversin?

8. Bir doğum günü pastası seç!

9. Ve son: Şunlardan hangisi sana daha çekici geliyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen 98 yaşındasın!

Sen 98 yaşındasın!

Bu düna bir oyunsa sende jeton çok, yani artık gerçekten düzenini tam anlamıyla oturtmuşsun: Bu hayatla ilgili bilmediğin şey yok denecek kadar az  Bugüne kadar hayattaki her şeyi de tecrübe etmiş, bir şekilde her şeyi yaşamış görmüşsün; o yüzden seni şaşırtan bir şey yok neredeyse. Ailen senin hayatındaki her şeyden çok daha önemli ayrıca. Sevdiklerine o kadar bağlısın ki, onlara sahip olduğun için çok şanslı olduğunu biliyorsun. Sevgi senin hayat felsefen. Bize de dağıt biraz sonsuz sevginden. Ver o mübarek elini öpelim :)

Sen 75 yaşındasın!

Sen 75 yaşındasın!

Sen gerçekten 75 yaşında gibi hareket ediyorsun. Yaşanması gereken her şeyi yaşamış ve artık hayatını bir rutine bağlamışsın. Bu rutini devam ettirmek için de elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Hayatı her şeyiyle seviyorsun ayrıca. Karşılaştığın tüm zorlukların üstesinden ustaca gelmişsin ve artık atlatamayacağın hiçbir şey kalmamış. Sağlık da senin birinci önceliğin her zaman. Kısaca ununu elemiş, eleğini de duvara çoktan asmışsın!..

Sen 50 yaşındasın!

Sen 50 yaşındasın!

Sen kendini çok iyi tanıyorsun gerçekten. İyi ve kötü yönlerinin tam anlamıyla farkındasın; sınırını, potansiyelini, gücünü... hepsini iyi biliyorsun. Yeni şeylere de pek açık değilsin ayrıca; çünkü bunların senin yarattığın rutini bozacağından korkuyorsun. Kariyerin de senin hayatının bir numaralı önceliği. İşin konusunda da iyinin de iyisi olduğunu söylememize gerek yok sanırım. Kendi işinin tüm ince ayrıntılarını, neyin seni zirveye çıkarıp neyin tepeden düşüreceğini de çok iyi biliyorsun. Sen çok biliyorsun yaa! :)

Sen 35 yaşındasın!

Sen 35 yaşındasın!

Hayatında yeterince şey yaşamışsın ve artık gerçekten ne yapmak istediğine nasıl yaşamak istediğine karar vermişsin. Değişiklikleri seviyorsun; çünkü bu değişikliklerin senin büyümen, gelişmen için gerekli olduğunun farkındasın. Aslında biraz korksan da, bu değişiklikler seni heyecanlandırıyor. Ayrıca arkadaşlarını yeterince iyi tanıyacak kadar vakit geçirmişsin ve onların değerini gerçekten çok iyi biliyorsun. Dante gibi ortasında mısın hayatın tartışılır ama baya bir mesafe kat ettiğin su götürmez bir gerçek, sayın olgun insan :)

Sen 21 yaşındasın!

Sen 21 yaşındasın!

Senin motton şu: 'Her günü son gününmüş gibi yaşa!' Geleceğini de düşünerek hareket etmen gerektiğinin farkında olsan da bunun hayallerini yaşamanı engellemesine asla izin vermiyorsun. Ayrıca tam bir uzman olmasan da her şey hakkında az çok bir bilgin var senin: Azar azar, kararında, tam tadında. Kendi hayatını kendi ellerinle çizeceğini biliyorsun ve bunu yapmaya hazırsın. Gelecek hayatında başarılar dileriz sana.

Sen 13 yaşındasın!

Sen 13 yaşındasın!

Her Allah'ın gün kazanılması gereken yeni bir savaş senin için. Ne olduğu önemli değil, istediğin şey uğruna bıkmadan yorulmadan sonuna kadar savaşırsın sen. Böyle bir hırs ve enerji var sende. Yeni şeyler ve değişiklikler de müthiş bir heyecan ve merak uyandırıyor sende. Her şeyi denemek, yaşamak istiyorsun. Hayata karşı müthiş bir merakla dolusun. Her yeni güne yeni bir macera gibi başlıyorsun. Kısaca kaç yaşında olursan ol, içindeki çocuk hep Benjamin Button kalacak :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
319
196
148
88
85
77
74
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın