Görüş Bildir
Haberler
Acı Haberin Ardı Arkası Kesilmedi: 24 Saatte 5 Şehit

Acı Haberin Ardı Arkası Kesilmedi: 24 Saatte 5 Şehit

Onedio Medya
12.04.2016 - 16:53

Genelkurmay, Hakkari Dağlıca'da PKK hedeflerinin ateş altına alınması sırasında 'henüz bilinmeyen' bir nedenle meydana gelen patlamada bir askerin şehit olduğunu, dört askerin de yaralandığını duyurdu. Şırnak'ta da güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında meydana gelen çatışmada 1 uzman çavuş şehit olurken 3 asker de yaralandı. Öte yandan Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin bir eve tuzakladıkları patlayıcının imha edilmesi sırasında meydana gelen patlamada 2 asker şehit olurken 2 asker de yaralandı. 07 Nisan'da Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında ağır yaralanan ve tedavisine GATA'da devam edilen bir asker şehit oldu. 

Acı haberin ardı arkası kesilmedi: 24 saatte 5 şehit haberi birden geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay Başkanlığı bugün Hakkari Dağlıca'da PKK hedeflerinin ateş altına alınması sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlamada bir askerin şehit olduğunu, dört askerin de yaralandığını duyurdu.

TSK'dan yapılan yazılı açıklamada yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu, yaralıların hastanedeki tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle:

Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle:

'12 Nisan 2016 Salı günü Hakkâri Dağlıca bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü hedeflerinin ateş altına alınması esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonucunda kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir.'

Şırnak'ta bir uzman çavuş şehit oldu

Şırnak'ta bir uzman çavuş şehit oldu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şırnak'ta 14 Mart'tan itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağı ile operasyonlar devam ediyor. Operasyonların sürdüğü Cumhuriyet Mahallesi'nde bugün güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 4 asker yaralandı. 

Ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 1 uzman çavuş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı 3 askerin tedavisi ise devam ediyor.

Güvenlik güçleri Cumhuriyet Mahallesi ile Bahçelievler mahallelerinde yoğunlaştırdıkları operasyonlarını sürdürüyor. Belirlenen bombalı tuzaklı barikatları imha etmek için top atışları yapıyor. Top atışlarının yapıldığı bölgelerden sık sık silah ve patlama sesleriyle dumanlar yükseliyor.

Mardin'de patlama: 2 asker şehit

Mardin'de patlama: 2 asker şehit

Mardin'in Nusaybin ilçesinde ise PKK'lılar tarafından bir eve tuzaklanan patlayıcının imha edilmesi sırasında iki ayrı patlama meydana geldi. Patlamada 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

14 Mart'tan itibaren sokağa çıkma yasağı olan Nusaybin ilçesinin Fırat mahallesinde akşam saatlerinde, PKK'lıların bir eve tuzakladığı el yapımı patlayıcının imha edilmesi sırasında meydana gelen patlamada, bir asker yaralandı. Yaralı askeri almaya giden askeri grubun aynı eve girdiği sırada meydana gelen ikinci patlamada, 3 asker daha yaralandı. 

Yaralı 4 asker ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan 2 asker şehit oldu. Tedavi altındaki 2 askerin ise durumları iyi.

Nusaybin'deki operasyonlarda ağır yaralanan asker kurtarılamadı...

Nusaybin'deki operasyonlarda ağır yaralanan asker kurtarılamadı...

07 Nisan 2016 tarihinde Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında ağır yaralanan ve tedavisine GATA'da devam edilen bir asker dün saat saat 20.30’da şehit oldu.

Genelkurmay, Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sheldon

Ne kadar alıştırıldık şu haberlere.. Ateş her zaman olduğu gibi yine düştüğü yeri yakıyor.. Rabbim ailelerine dayanma gücü versin.. Bu son olur umarım :/

can fırat

Baba ne güzel baba,,,,adam kapıştırıyor ölen zaten oğlu değil akrabası değil sevdiği değil,Kumar gibi kazanan hep tayip.%45 miydi neydi bu şehitlerin vebali ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Şehitlerimize allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabırlar versin.